Jelentkezz be Regisztrálj
Kross
Posted 2012. August 29. - 22:53
Budapesten vettem, piros. Röviden ennyi:)
Hull a hó és havazik, de a Bömös nem fázik!
Posted 2012. August 29. - 09:15
Milyen színût vettél, és hol?
Posted 2012. August 29. - 00:13
Posted 2012. August 28. - 13:42
Itt Kecskeméten se valami rózsás a helyzet.
2 kerékpár bolttal beszéltem, az egyik 1átalán nem foglalkozik Kross bringákkal. Mondták, hogy válasszak Malit v. Gepidát.
A másik(Kecskemét legnagyobb bringás boltja) meg 3 hete hoz le bemutatásra egy Hexagon X9-et és egy Level A3-at...
Nem hiszem el, hogy ilyen nehéz hozzá jutni. :/
Az Evado, ami szintén számításba jönne, az meg még gondolatban sincs sehol....
Posted 2012. August 28. - 12:38
Posted 2012. August 24. - 15:36
Várom majd a tapasztalataidat.
Posted 2012. August 24. - 13:40
Posted 2012. August 24. - 10:37
Az Evado sorozat is le lesz váltva?
A következõ napokban szeretnék venni egy 3.0-át, és nemtudom, hogy várjak-e vagy ne.
Mondjuk még a Level A3 is képben van, de ott gumit is kellene cserélnem, mert fõleg aszfaltozás lenne.
Posted 2012. August 23. - 16:19
Az augusztus végén megrendezésre kerülõ Eurobike a KROSS 2013-as modelljeinek hivatalos bemutatója. Addig azonban folyamatosan töltjük fel a kerékpárokat a Facebook-oldalunkra is. A 29er-ek, az országútik és a Hexagon-ok (MTB) egyes modelljeit már megtaláljátok ott!
https://www.facebook.com/Krosskerekpar
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2012. August 22. - 16:41
Posted 2012. August 22. - 06:02
csak azért, hogy vezeték nélküli legyen, azért ne vegyél. amúgy órája válogatja, hogy pontos-e vagy sem.Köszönöm a válaszokat! Rendben, megnézem a nyeregtáskákat. Nem rossz ötlet:P Vezeték nélküli km/h órát venni ajánlott? ugyan úgy mér..? Halottam olyat hogy nem pontos.. ez igaz!?
ami mellette szól, hogy nem kígyózik a kábel a bringán, könnyebb átpakolni egyikrõl a másikra.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2012. August 21. - 22:43
Posted 2012. August 20. - 10:18
a váztáska helyett nem akarsz inkább nyeregtáskát venni? gondolkodj el rajta!Üdv!
Ha kerékpáros háromszög alakú táskát felrakok a bringámra, akkor az valamennyire össze "karcolja".. Rögzítési pont... 3..
Az új bringával ezt már nem akarom eljátszani, mert csúnya lesz azon a részen. Mit kéne a váz + táskarögzítõ közé tenni? Köszönöm:)
Ha vettem majd hozzá lámpát + km/h mérõt. Akkor ugye a lámpát tegyen a kormány bal szárára? km/h-t meg jobb ugye? Kerékpár szerelõ haverom azt mondta így kell:) Köszönöm:)
ha ragaszkodsz hozzá, akkor pedig átlátszó fóliát tegyél a rögzítési pontokhoz, hogy megvédd a vázat + esetleg a felsõ és nyeregváz-csõ belsõ felére is, ahol a váztáskával érintkezik.
a lámpa és kilométer óra elhelyezése szerintem csak szokás kérdése.
(talán azért rakják a jobb oldalra a kilométer órát, mert általában az elsõ fék bowdenjére van rátekerve az óra kábele és a kormányhoz a jobb oldalon van a legközelebb - remélem érthetõen írtam le, hogy mire gondolok)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2012. August 20. - 07:43
2. hallgass a haverodra
Nem, a nyúl az!...
KROSS EVADO 3.0 2012
Posted 2012. August 20. - 00:47
Ha kerékpáros háromszög alakú táskát felrakok a bringámra, akkor az valamennyire össze "karcolja".. Rögzítési pont... 3..
Az új bringával ezt már nem akarom eljátszani, mert csúnya lesz azon a részen. Mit kéne a váz + táskarögzítõ közé tenni? Köszönöm:)
Ha vettem majd hozzá lámpát + km/h mérõt. Akkor ugye a lámpát tegyen a kormány bal szárára? km/h-t meg jobb ugye? Kerékpár szerelõ haverom azt mondta így kell:) Köszönöm:)
Posted 2012. August 16. - 22:07
Posted 2012. August 16. - 20:41
ÐärkBMW :Csatlakozom az elõttem szólóhoz, akkor már inkább egy Evado 3-t nézzél meg, jobban jársz aszfalton azzal!Nagyon jó gép, tanúsíthatom!
Nem, a nyúl az!...
KROSS EVADO 3.0 2012
Posted 2012. August 16. - 20:34
Sziasztok, nemrég regisztráltam erre a fórumra, de tetszik, és lenne pár kérdésem.
Szerintetek Kross Level A 3 2012 felsõ mtb kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek jó?
Aszfalton használnám, rövidebb-hosszabb távra.
Körülbelül mennyivel tud/képes menni? 40 km/h-t hozza?
Köszönöm: Gergõ
A bringa annyival képes menni amennyit Te ki tudsz tekerni belõle, ez nem autó! Viszont aszfaltra inkább a treking kategóriát nézegesd az a nagyobb kerék miatt haladósabb.
Posted 2012. August 16. - 18:37
Egy Kross Evado 3.0 megvásárlásában töröm a fejem. Ehhez a bringához mekkora vázméret lenne nekem megfelelõ? A testmagasságom 180cm.
Posted 2012. August 15. - 23:13
Szerintetek Kross Level A 3 2012 felsõ mtb kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek jó?
Aszfalton használnám, rövidebb-hosszabb távra.
Körülbelül mennyivel tud/képes menni? 40 km/h-t hozza?
Köszönöm: Gergõ