Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kross

- - - - -

• Please log in to reply
886 replies to this topic

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia BB! Ma délelõtt megcsináltam a bicóm, jól bírta, ma tettem bele 52 km-t, aszfalton is jól megy az eredeti gumikkal:) Most nincs vele problémám meg hát nem is lesz. Minden esetre ha bicót veszel, vegyél bele defekt stop folyadékot, ma hátsó kerékbõl 15-t szedtem ki elsõbõl 10-et kb.
Budapesten vettem, piros. Röviden ennyi:)
Geri - ÐärkBMW

Hull a hó és havazik, de a Bömös nem fázik!

bb1984

bb1984

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nagy pech a defekt. A mostani bringámmal 4-et is kaptam 1 hónap alatt. :/
Milyen színût vettél, és hol?

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia BB! Ma megvettem KP-ra. Mentem vele, jól megy. Bementem erdõbe(2 hónapja darab tüskét nem szedtem össze,másik bicóval) ezzel bekaptam elõre hátra.. :/ Elvileg a guminak bírnia kéne a tüskét, ugyanis kisebb tüskérõl beszélünk ( királytüske ) Schwalbe gumi, és Puncture Protection is rá van írva, aminek bírnia kéne.. Így vétel után 1 max 2 órára eléggé rosszkor jött..:/ De veszek bele új belsõt + defektstop-ot.. Holnap megcsinálom a dolgot.. És utána megyek le haveromhoz 25 km oda 25 vissza + 20 km erre arra.. Nem nagy táv, de csak ennyit terveztem az napra, véleményt majd írok neked ha szeretnéd. Mikor vettem eladó mondta hogy 100 km után szervizbe el kell vigyem. Lock-out rendesen mûködik kormányról. Fék kiváló számomra. Tüske kapás után amikor még nem vettem annyira észre lehet kerék laposodott, sõt valószínû de leejtõn max-on mentem 50-et utána rá 2-3 percre 40-et vízszintes úton. Holnap újra mérem a vízszintes max-ot út közben. 18km van benne, de csak jót tudok mondani róla eddig:) Kivéve a gumiról.. Üdv.
Geri - ÐärkBMW

bb1984

bb1984

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Bakker, sajnálom....

Itt Kecskeméten se valami rózsás a helyzet.
2 kerékpár bolttal beszéltem, az egyik 1átalán nem foglalkozik Kross bringákkal. Mondták, hogy válasszak Malit v. Gepidát.
A másik(Kecskemét legnagyobb bringás boltja) meg 3 hete hoz le bemutatásra egy Hexagon X9-et és egy Level A3-at...

Nem hiszem el, hogy ilyen nehéz hozzá jutni. :/

Az Evado, ami szintén számításba jönne, az meg még gondolatban sincs sehol....

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia BB! Tegnap értem haza nyaralásból, rögtön boltba mentem... Nem adták meg a hitelt..:/ Pedig semmi gáz nincs semmivel. Cetelem dolog.. -.-"
Geri - ÐärkBMW

bb1984

bb1984

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nekem is tetszene az A3, szerintem jobbak az alkatrészek rajta. De a gumi nálam rögtön cserés lenne, valami aszfalt barátabbra. Az Evado 28-as kereke is jobb lenne, de az A3 csak A3.
Várom majd a tapasztalataidat. ;)

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia bb! Én hétfõn hozom el a Lvl A3-t boltból..:) Kedden megyek vele elsõ hosszabb utamra, és ha gondolod majd mesélek.. Eredeti gumit használom amíg el nem kopik. Vagy ha lesz rá pénzem veszek aszfaltosat.. és akkor ez megmarad téli guminak mert gondolom jobban tapad:)
Geri - ÐärkBMW

bb1984

bb1984

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Szia!

Az Evado sorozat is le lesz váltva?
A következõ napokban szeretnék venni egy 3.0-át, és nemtudom, hogy várjak-e vagy ne.
Mondjuk még a Level A3 is képben van, de ott gumit is kellene cserélnem, mert fõleg aszfaltozás lenne.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Sziasztok!

Az augusztus végén megrendezésre kerülõ Eurobike a KROSS 2013-as modelljeinek hivatalos bemutatója. Addig azonban folyamatosan töltjük fel a kerékpárokat a Facebook-oldalunkra is. A 29er-ek, az országútik és a Hexagon-ok (MTB) egyes modelljeit már megtaláljátok ott!

https://www.facebook.com/Krosskerekpar

[highlight] The bike way of life [/highlight]

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Rendben. Köszönöm Andris!
Geri - ÐärkBMW

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Köszönöm a válaszokat! Rendben, megnézem a nyeregtáskákat. Nem rossz ötlet:P Vezeték nélküli km/h órát venni ajánlott? ugyan úgy mér..? Halottam olyat hogy nem pontos.. ez igaz!?

csak azért, hogy vezeték nélküli legyen, azért ne vegyél. amúgy órája válogatja, hogy pontos-e vagy sem.
ami mellette szól, hogy nem kígyózik a kábel a bringán, könnyebb átpakolni egyikrõl a másikra.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Köszönöm a válaszokat! Rendben, megnézem a nyeregtáskákat. Nem rossz ötlet:P Vezeték nélküli km/h órát venni ajánlott? ugyan úgy mér..? Halottam olyat hogy nem pontos.. ez igaz!?
Geri - ÐärkBMW

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Üdv!:)
Ha kerékpáros háromszög alakú táskát felrakok a bringámra, akkor az valamennyire össze "karcolja".. Rögzítési pont... 3..
Az új bringával ezt már nem akarom eljátszani, mert csúnya lesz azon a részen. Mit kéne a váz + táskarögzítõ közé tenni? Köszönöm:)
Ha vettem majd hozzá lámpát + km/h mérõt. Akkor ugye a lámpát tegyen a kormány bal szárára? km/h-t meg jobb ugye?:) Kerékpár szerelõ haverom azt mondta így kell:) Köszönöm:)

a váztáska helyett nem akarsz inkább nyeregtáskát venni? gondolkodj el rajta!
ha ragaszkodsz hozzá, akkor pedig átlátszó fóliát tegyél a rögzítési pontokhoz, hogy megvédd a vázat + esetleg a felsõ és nyeregváz-csõ belsõ felére is, ahol a váztáskával érintkezik.

a lámpa és kilométer óra elhelyezése szerintem csak szokás kérdése.
(talán azért rakják a jobb oldalra a kilométer órát, mert általában az elsõ fék bowdenjére van rátekerve az óra kábele és a kormányhoz a jobb oldalon van a legközelebb - remélem érthetõen írtam le, hogy mire gondolok)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Grafy12

Grafy12

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
1. ragasszál valamit a rögzítések alá...nem is fog így látszani talán.pl szig.szalag.
2. hallgass a haverodra :)
...a nyúlon túl?
Nem, a nyúl az!...

KROSS EVADO 3.0 2012

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Üdv!:)

Ha kerékpáros háromszög alakú táskát felrakok a bringámra, akkor az valamennyire össze "karcolja".. Rögzítési pont... 3..

Az új bringával ezt már nem akarom eljátszani, mert csúnya lesz azon a részen. Mit kéne a váz + táskarögzítõ közé tenni? Köszönöm:)

Ha vettem majd hozzá lámpát + km/h mérõt. Akkor ugye a lámpát tegyen a kormány bal szárára? km/h-t meg jobb ugye?:) Kerékpár szerelõ haverom azt mondta így kell:) Köszönöm:)
Geri - ÐärkBMW

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
gaboca1 és Grafy12 köszönöm a segítséget! Valóban nem rossz az Evado 3.0 :)
Geri - ÐärkBMW

Grafy12

Grafy12

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Nekem ugyan ez a gépem van 173 cm-hez az M-est kellett megvennem és tökéletes. nekem 77 cm az átlépési magasságom. Amennyiben neked 80-81 cm akkor 54cm azaz kb 20" kell neked. Tehát az L-es váz.

ÐärkBMW :Csatlakozom az elõttem szólóhoz, akkor már inkább egy Evado 3-t nézzél meg, jobban jársz aszfalton azzal!Nagyon jó gép, tanúsíthatom!:)
...a nyúlon túl?
Nem, a nyúl az!...

KROSS EVADO 3.0 2012

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Sziasztok, nemrég regisztráltam erre a fórumra, de tetszik, és lenne pár kérdésem.

Szerintetek Kross Level A 3 2012 felsõ mtb kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek jó?

Aszfalton használnám, rövidebb-hosszabb távra.

Körülbelül mennyivel tud/képes menni? 40 km/h-t hozza?
Köszönöm: Gergõ

A bringa annyival képes menni amennyit Te ki tudsz tekerni belõle, ez nem autó! :) Viszont aszfaltra inkább a treking kategóriát nézegesd az a nagyobb kerék miatt haladósabb.

Tesla

Tesla

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,

Egy Kross Evado 3.0 megvásárlásában töröm a fejem. Ehhez a bringához mekkora vázméret lenne nekem megfelelõ? A testmagasságom 180cm.

ÐärkBMW

ÐärkBMW

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok, nemrég regisztráltam erre a fórumra, de tetszik, és lenne pár kérdésem.

Szerintetek Kross Level A 3 2012 felsõ mtb kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek jó?

Aszfalton használnám, rövidebb-hosszabb távra.

Körülbelül mennyivel tud/képes menni? 40 km/h-t hozza?
Köszönöm: Gergõ