Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Házépítés, lakásfelújítás és társai

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
965 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
képek nem annyira probléma, csinálok egy kis weblapot alaprajzzal meg leírással meg fotókkal, meg ugyanezt pdf-be, aztán ha valaki érdeklõdik, akkor elküldöm neki...expressz , apronet, vatera, ilyesmik mennyire játszanak...?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Dave: ingatlan.com szokott a legmenõbb platform lenni. Ugyan nem ingyenes - ha képeket is akarsz feltolni, de az a párezer forint simán jelentéktelen az ingatlan árához képest. Amúgy meg az ingatlan eladás költségeként elszámolható a hirdetés ára, és így levonható a fizetendõ jövedelemadó alapból, vagy az illetékbõl.

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hol érdemes vidéki (Veszprém) kertes családi házat hirdetni? lehetõelg ingyenes hirdetési felület legyen...

esetleg valakit nem érdekel ilyesmi? 740 m2 telek, 2 garázs, kis konyhakert+udvar, két különálló szint: 90+100 m2, kertvárosi részben...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

obi-praktiker-brico szentharomsagbol valamelyik nem forgalmazza veletlenul?

Nem.Ez ipari cucc,csak õk árulják az országban:
http://www.milesi.hu...-viszonteladok/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem kell mindenképp alapozni,de nem fogja védeni semmi a fát a rovar és gombakár ellen.Így ha "szerencséd van",pár év alatt leamortizálódhat a kerítés.
A Milesi termékeiben benne van a rovarölõ a "színben".Tehát nincs külön alapozó és fedõ.Én ha lehet,ezt szoktam használni.

obi-praktiker-brico szentharomsagbol valamelyik nem forgalmazza veletlenul?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

kerites nyers deszkakbol - eleg csak lazurral lekenni parszor es az is vedi, vagy mindenkeppen ala kell kezelni valami gomba/rovarolo alapozoval?

Nem kell mindenképp alapozni,de nem fogja védeni semmi a fát a rovar és gombakár ellen.Így ha "szerencséd van",pár év alatt leamortizálódhat a kerítés.
A Milesi termékeiben benne van a rovarölõ a "színben".Tehát nincs külön alapozó és fedõ.Én ha lehet,ezt szoktam használni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
tegladarab + malter, ha megszaradt, es csempe megy ra, akkor nem kell glettelni

napi kerdesem:
kerites nyers deszkakbol - eleg csak lazurral lekenni parszor es az is vedi, vagy mindenkeppen ala kell kezelni valami gomba/rovarolo alapozoval?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
iletve a kettõ együtt. Fogsz egy tégladarabot, ami kb belefér a likba, oszt beleragasztod gipsszel, malterral, csemperagasztóval, vagy ami kézre esik. Csak csempézés elõtt hagyni kell neki idõt megszáradni.

--Trifo

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gipsz?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tégla ?:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lassan a beltéri munkák a végéhez közelednek, már csak egy pár konnektort kell a konyhában kivitelezni.
Nem is baj, mert lassan szeretnék a garázsprojectbe belefogni, ami tolókapu építéssel kezdõdik.
Falban lévõ nagy méretû (több centi mély) lyukat mivel lehet betömni, hogy csempézhetõ legyen? Gondolom a glett már nem nyerõ:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát ez az, ezt a rohadék melót próbálnám kibackelni :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
MC Pite: asszem nem nagyon fogod megúszni a meszes festék lekapar(tat)ását. Rohadt egy dolog az. És van egy olyan balsejtelmem, hogy a tapétaragasztó se áll meg rajta.

Thez: spakli, plusz deszkadarab csiszolóvászonnal. Na meg szemmérték. Bármiféle gép meg csak tönkremegy az extra portól.

--Trifo

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hmm, jah, gondoltam erre is, de ezt meg a rengeteg ojjektum miatt a falon sûrûn kell nyiszatolni, plusz azt még sose csináltam (tapétázás) így copnék vele egy darabig... Plusz 100m^2 terület 3,5m belmagasság a felület...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Erre valaki? Vagy helyet ahol utána lehet érdeklõdni?

Fürészporos tapéta. Az egyenetlenségeket elrejti és egy csomószor átfestheted.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

De ha régi meszes festékre tudtok valamit hogy ne kelljen leglettelni hanem annál egyszerûbb/szebb/gyorsabb megoldást hogy lehessen rá festeni, a nyertesnek jövök 2 sörrel amit valamelyik maratonon fizetek neki! :prosze:

Erre valaki? Vagy helyet ahol utána lehet érdeklõdni?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Fi relé nulla-fázisra megy; ha nem is vol föld akkor is lehet használni. 30mA ajánlott, kisebbett se nagyon 100mA meg már sok. Plusz gondolom azaz egész megszakítótábla elött lesz praktikusan...

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Próbáld meg hogy egy nagyon éles késsel lefaragsz a dobozból vagy egy sarokcsiszoló direkt csiszolókoronggal. A kábeles dolgot nem értem egy kép biztos sokat segítene. Szerintem nem lesz olyan egyszerû az a Fi-relé beszerelése ha a kontár villanyszerelõ nem úgy alakította ki az áramköröket. Lehet hogy át kell köttetned az egész szobát.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szalagcsiszoló jó. De szépen kézzel is meg lehet csinálni:)Miért nem élvédõztél?

Egyébként rohadjon meg az összes kontár villanyszerelõ. A konnektorok burkolata eláll a faltól, mert a buzija nem véste ki rendesen. A kábelek kiesnek a csatlakozókból, összevissza tekerve egymáson a kábel, és még az is rohadt hosszúra hagyva, amelyik könnyen cserélhetõ. Fuck. Jó móka volt. Most nézhetem végig a többit is, meg javíthatom ki a hibákat. Minden szoba külön biztire van kötve, csak a gyerekszoba nem. logikus. Azt is csinálhatom meg:( Akkor már Fi relé is beugrik. Jó móka.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Vékony élvédõ kicsukva? Mondjuk legjobb már glettelés közben lett volna...
Rezgõcsiszolóval sztem nem tudsz olyan finoman dolgozni, azzal végig kell az egész sarkot alaposan tolni, nem elég a rücsköket. Szal nem tok jobbat a spaklinál.

Ha tudtok érdekel engem is...
De ha régi meszes festékre tudtok valamit hogy ne kelljen leglettelni hanem annál egyszerûbb/szebb/gyorsabb megoldást hogy lehessen rá festeni, a nyertesnek jövök 2 sörrel amit valamelyik maratonon fizetek neki! :prosze: