Jelentkezz be Regisztrálj

Házépítés, lakásfelújítás és társai
Írta 2009. június 07. - 23:16

Írta 2009. június 07. - 22:37

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. június 07. - 21:21

esetleg valakit nem érdekel ilyesmi? 740 m2 telek, 2 garázs, kis konyhakert+udvar, két különálló szint: 90+100 m2, kertvárosi részben...
Írta 2009. május 28. - 22:41

obi-praktiker-brico szentharomsagbol valamelyik nem forgalmazza veletlenul?
Nem.Ez ipari cucc,csak õk árulják az országban:
http://www.milesi.hu...-viszonteladok/
vendég_Charon_*
Írta 2009. május 28. - 17:25

Nem kell mindenképp alapozni,de nem fogja védeni semmi a fát a rovar és gombakár ellen.Így ha "szerencséd van",pár év alatt leamortizálódhat a kerítés.
A Milesi termékeiben benne van a rovarölõ a "színben".Tehát nincs külön alapozó és fedõ.Én ha lehet,ezt szoktam használni.
obi-praktiker-brico szentharomsagbol valamelyik nem forgalmazza veletlenul?
Írta 2009. május 28. - 14:15

kerites nyers deszkakbol - eleg csak lazurral lekenni parszor es az is vedi, vagy mindenkeppen ala kell kezelni valami gomba/rovarolo alapozoval?
Nem kell mindenképp alapozni,de nem fogja védeni semmi a fát a rovar és gombakár ellen.Így ha "szerencséd van",pár év alatt leamortizálódhat a kerítés.
A Milesi termékeiben benne van a rovarölõ a "színben".Tehát nincs külön alapozó és fedõ.Én ha lehet,ezt szoktam használni.
vendég_Charon_*
Írta 2009. május 28. - 13:18

napi kerdesem:
kerites nyers deszkakbol - eleg csak lazurral lekenni parszor es az is vedi, vagy mindenkeppen ala kell kezelni valami gomba/rovarolo alapozoval?
Írta 2009. május 25. - 11:20

--Trifo
Írta 2009. május 25. - 07:33

Írta 2009. május 25. - 07:02

Írta 2009. május 24. - 15:15

Nem is baj, mert lassan szeretnék a garázsprojectbe belefogni, ami tolókapu építéssel kezdõdik.
Falban lévõ nagy méretû (több centi mély) lyukat mivel lehet betömni, hogy csempézhetõ legyen? Gondolom a glett már nem nyerõ

Írta 2009. május 14. - 11:21

Thez: spakli, plusz deszkadarab csiszolóvászonnal. Na meg szemmérték. Bármiféle gép meg csak tönkremegy az extra portól.
--Trifo
Írta 2009. május 12. - 20:49

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. május 12. - 17:44

Fürészporos tapéta. Az egyenetlenségeket elrejti és egy csomószor átfestheted.Erre valaki? Vagy helyet ahol utána lehet érdeklõdni?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. május 12. - 08:51

De ha régi meszes festékre tudtok valamit hogy ne kelljen leglettelni hanem annál egyszerûbb/szebb/gyorsabb megoldást hogy lehessen rá festeni, a nyertesnek jövök 2 sörrel amit valamelyik maratonon fizetek neki! :prosze:
Erre valaki? Vagy helyet ahol utána lehet érdeklõdni?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. május 11. - 21:00

Írta 2009. május 11. - 19:29

Írta 2009. május 11. - 10:51

Egyébként rohadjon meg az összes kontár villanyszerelõ. A konnektorok burkolata eláll a faltól, mert a buzija nem véste ki rendesen. A kábelek kiesnek a csatlakozókból, összevissza tekerve egymáson a kábel, és még az is rohadt hosszúra hagyva, amelyik könnyen cserélhetõ. Fuck. Jó móka volt. Most nézhetem végig a többit is, meg javíthatom ki a hibákat. Minden szoba külön biztire van kötve, csak a gyerekszoba nem. logikus. Azt is csinálhatom meg:( Akkor már Fi relé is beugrik. Jó móka.
Írta 2009. május 10. - 19:50

Rezgõcsiszolóval sztem nem tudsz olyan finoman dolgozni, azzal végig kell az egész sarkot alaposan tolni, nem elég a rücsköket. Szal nem tok jobbat a spaklinál.
Ha tudtok érdekel engem is...
De ha régi meszes festékre tudtok valamit hogy ne kelljen leglettelni hanem annál egyszerûbb/szebb/gyorsabb megoldást hogy lehessen rá festeni, a nyertesnek jövök 2 sörrel amit valamelyik maratonon fizetek neki! :prosze: