hát én az egész mondatot, hogy telefon-autó-fénykép?
azt az alkalmazást én is letöltöttem, mer az egy bringás napot is logol mondjuk Mariborban. mennyit bringáztál, mennyit ültél a felvonón, max sebesség, stb. most már csak bringa kéne... meg jóidõ.
ennek ha csak a fele igaz, akkor is elég durva...
"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételû kormánykoalíció képviselõi között százharminc ügynököt találunk. Így már érthetõ Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség . Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.
Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az elsõ, úgynevezett szabadon választott képviselõk kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékûvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcsõ alá veszik az eredményeket , levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.
De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervezõ, akkor képviselõtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsõsorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselõi pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."