Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2013. január 16. - 18:33
Írta 2013. január 15. - 19:22
engem a maraton nem érdekel külföldön. ha megyek ilyen helyre, akkor ki akarom élvezni a tekeréseket. meg arra menni, amerre én akarok. és amíg Gardán nem jártam be az összes ösvényt, addig mindig visszamegyek tervezek még idén egy olyat, hogy bebaszom a bringát a kocsiba, megtervezek egy útvonalat, és minden nap tekerek egyet délelõtt, délután kocsival száz km-el arrébb, ottalszok, aztán reggel tekerés, és így tovább. 1-2 hetet, nyáron.
fúúú: (Söci, figyeld a gumit )
fúúú: (Söci, figyeld a gumit )
Írta 2013. január 15. - 13:23
Salzkammergut oda alapból kell menni...
nekünk az játszik azt foglalom
meg ha minden ok akkor Willingen júniusban ott még nem voltam, Ronnytól nem messze van, Gyurka Zolit már fûztem hgoy nézzünk el.. Tomi meg 4x-ik egyet
Fort William:
Tomi barátom megcélozta a 4x szériát, ha összejön megyünk!! jövõhéttõl dolgozunk rajta!! csak repcsi és vonat így tudunk menni..
Garda nálam kimarad már voltunk párszor, valahová máshová megyünk az tuti!
De nyáron a legjobb Garda, májusi az néha jön csak össze hogy jó idõ legyen...
nyáron meg lehet fürdeni- tekerni.
Elõször Vera sem akart oda menni, azt a végére azt mondta 100x jobb mint a Horvát tángör.....
Ha csoportosat szerveztek szóljatok!!!
De akkor mehetünk messzebb is!! repcsivel csomó helyre semmi pénzért el lehet jutni, bérelni autót és kész
legalább nem a sajátunkat basszuk szét.. a másiknak meg mndegy...
nekünk az játszik azt foglalom
meg ha minden ok akkor Willingen júniusban ott még nem voltam, Ronnytól nem messze van, Gyurka Zolit már fûztem hgoy nézzünk el.. Tomi meg 4x-ik egyet
Fort William:
Tomi barátom megcélozta a 4x szériát, ha összejön megyünk!! jövõhéttõl dolgozunk rajta!! csak repcsi és vonat így tudunk menni..
Garda nálam kimarad már voltunk párszor, valahová máshová megyünk az tuti!
De nyáron a legjobb Garda, májusi az néha jön csak össze hogy jó idõ legyen...
nyáron meg lehet fürdeni- tekerni.
Elõször Vera sem akart oda menni, azt a végére azt mondta 100x jobb mint a Horvát tángör.....
Ha csoportosat szerveztek szóljatok!!!
De akkor mehetünk messzebb is!! repcsivel csomó helyre semmi pénzért el lehet jutni, bérelni autót és kész
legalább nem a sajátunkat basszuk szét.. a másiknak meg mndegy...
Írta 2013. január 15. - 01:07
Írta 2013. január 14. - 21:25
Hali!
Telefonnál nekem is fontos az akksi. Azt szeretem, ha nem emlékszem hol a töltõ, mert olyan régen kellett használni. Tudom, hogy lehet magaddal zsebtöltõt vinni meg stb-t, de akkor már a sok tartozék meg hadmûvelet miatt, hol a megtakarított idõ?
Roc$i: a tablet nem váltja ki a laptopot, vagy ha mégis, akkor a cikkeid gépelésére több idõt kell szánnod (vagy csatlakoztatsz hozzá billentyût és akkor már méretileg laptop)
Akkor a lényegi kérdés: Hová utazzunk?
Gardára?
Garda maraton az nagyon jó és ha utána lehet maradni néhány napot akkor lehet csodás helyeken tekerni. A Duna maraton jó, de a Garda Európa legjobbja.
Garda nyáron az a windsurf-ösök legkedveltebb helye. Tehát fél nap vízen - fél nap bringán (vagy egyik nap egyik, másik nap másik), este pedig jóféle olasz bor. A bor a maraton idõpontjában is.
Tángör?
Tenger nyáron az búvárkodás, jetski, strandröplabda, szikláról vízbe jump, hajóval a KRKa vízeséshez és belemártózni, körbesétálni, esti alkoholfeltöltéssel. (talán néhányatokban jó emlékeket ébreszt Primosten, amikor 10-enakárhányan voltunk:) Partonhemperegni, pedig csak annak aki este megitta a magáét.
Tenger tavasszal és õsszel az bringa, fõleg ha a Gyurka Zoli az útvonalfelelõs (Õ a DH pályákat is ismeri).
Megoldás:
Nem kell vitatkozni, hogy melyik a jobb. A feldobott programok nem zárják ki egymást. Ez nem telefon amibõl 1-2-nél többet senki nem hord magával.
Naptárat kell készíteni a programokból és mindenki bejelöli, hogy melyik(eken) vesz részt.
Salzkammergutban pedig egyikõnk sem volt. Lehet, hogy ki kellene próbálni!?
Üdv.
Söci
Telefonnál nekem is fontos az akksi. Azt szeretem, ha nem emlékszem hol a töltõ, mert olyan régen kellett használni. Tudom, hogy lehet magaddal zsebtöltõt vinni meg stb-t, de akkor már a sok tartozék meg hadmûvelet miatt, hol a megtakarított idõ?
Roc$i: a tablet nem váltja ki a laptopot, vagy ha mégis, akkor a cikkeid gépelésére több idõt kell szánnod (vagy csatlakoztatsz hozzá billentyût és akkor már méretileg laptop)
Akkor a lényegi kérdés: Hová utazzunk?
Gardára?
Garda maraton az nagyon jó és ha utána lehet maradni néhány napot akkor lehet csodás helyeken tekerni. A Duna maraton jó, de a Garda Európa legjobbja.
Garda nyáron az a windsurf-ösök legkedveltebb helye. Tehát fél nap vízen - fél nap bringán (vagy egyik nap egyik, másik nap másik), este pedig jóféle olasz bor. A bor a maraton idõpontjában is.
Tángör?
Tenger nyáron az búvárkodás, jetski, strandröplabda, szikláról vízbe jump, hajóval a KRKa vízeséshez és belemártózni, körbesétálni, esti alkoholfeltöltéssel. (talán néhányatokban jó emlékeket ébreszt Primosten, amikor 10-enakárhányan voltunk:) Partonhemperegni, pedig csak annak aki este megitta a magáét.
Tenger tavasszal és õsszel az bringa, fõleg ha a Gyurka Zoli az útvonalfelelõs (Õ a DH pályákat is ismeri).
Megoldás:
Nem kell vitatkozni, hogy melyik a jobb. A feldobott programok nem zárják ki egymást. Ez nem telefon amibõl 1-2-nél többet senki nem hord magával.
Naptárat kell készíteni a programokból és mindenki bejelöli, hogy melyik(eken) vesz részt.
Salzkammergutban pedig egyikõnk sem volt. Lehet, hogy ki kellene próbálni!?
Üdv.
Söci
Írta 2013. január 14. - 21:22
lehet jönni! nem muszáj pont a bikefestre menni, mehetünk nyáron is. akkor fürcsizni is lehet, mondjuk itt:
Június 15-16. is benne lehetne, Val di Sole elég közel van a kettõ (kb 90km) Tekerés+világkupa+Olasz kaja...pia...és akkor már az idõ is jó, fürdeni is lehet.... elég jól hangzik, aki pedig még nem látta a helyet, hát az rábaszott!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2013. január 14. - 21:03
Mostar nagykirály! Õsszel voltunk egy boszniai körtúrán, ami érintette Szarajevót, Banja Luka-t meg még néhány elég fasza helyet, aminek a nevére már nem emlékszek... Plitvicére meg csak nyáron ne.. Mi télen voltunk, éshát.. kerestük az állunkat. A nagy vízesés fullon befagyva elég impozáns látvány. Szerintem érdemes a Balkánra kirándulást, nyaralást szervezni rengeteg fölfedezetlen csoda, és eléggé alacsony árak várják az embert.
Írta 2013. január 14. - 20:49
Plitvicét mi is régóta terveztük és õsszel el is jutottunk.
Az valami hihetetlen!
Elcsíptünk egy 23-24 fokos napsütést, az a hely, meg színek, ...
De semmiképp sem szabad "beugrani" a tenger felé, vagy onnan jövet.
Ott kell aludni egyet és legalább egy teljes, de inkább 2 napot rászentelni!
Montenegró ugyan így.
Nekem az emberekkel sem volt bajom.
Még messze nem olyan felkapott, az árak kb a horvát fele és gyönyörû helyek vannak.
Kicsit többet kell autózni, de a Neretva völgye mese és meg lehet állni Mostarban, megnézni pár hülyét, aki leugrik a hídról!
Az valami hihetetlen!
Elcsíptünk egy 23-24 fokos napsütést, az a hely, meg színek, ...
De semmiképp sem szabad "beugrani" a tenger felé, vagy onnan jövet.
Ott kell aludni egyet és legalább egy teljes, de inkább 2 napot rászentelni!
Montenegró ugyan így.
Nekem az emberekkel sem volt bajom.
Még messze nem olyan felkapott, az árak kb a horvát fele és gyönyörû helyek vannak.
Kicsit többet kell autózni, de a Neretva völgye mese és meg lehet állni Mostarban, megnézni pár hülyét, aki leugrik a hídról!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2013. január 14. - 19:34
Tervben van egyébként nálunk is egy ilyen adriai körtúra, és Montenegróról már sok szépet láttam, hallottam. Meg a Plitvicei tavakat is célba vesszük már eccer.
Írta 2013. január 14. - 19:28
Ha minden jól megy, akkor augusztusban megint megyünk. Esetleg még mérlegelem Montenegrót.
Júliusban pedig Balcsi.
A lakóitól eltekintve Montenegró eszméletlen szép vidék! Néhány éve Kotor mellett töltöttünk egy hetet a családommal, meg néhány ismerõsünkkel. Ott úsztam elõször tengerben, meg is lepett a húsleves-fíling.
Amúgy nem csak fetrengeni lehet. Vagyis nem muszáj.. én pl túráztam a hét napból hármat. A Dinaridák elég fasza egy képzõdmény!
Szóval ha oda, akkor ajánlom Kotort és Budvát! Elõbbi történetéhez hozzá tartozik, hogy szegedi K&K katonák védték a hegyiszerbektõl, amikor még Cattarói-öbölként jegyezték és a Monarchia legjelentõsebb adriai bázisa volt. És van fasza erõdje is!
Írta 2013. január 14. - 19:23
lehet jönni! nem muszáj pont a bikefestre menni, mehetünk nyáron is. akkor fürcsizni is lehet, mondjuk itt:
Írta 2013. január 14. - 19:16
Írta 2013. január 14. - 16:50
telefonban egyetértünk, de majd megtapasztalod, hogy elkezded olyanra is használni (szerintem legalábbis), amire eddig nem is gondoltad volna.
a laptopot én meg most fogom letenni, mert azért, amit csinálok rajta, kb. 10-bõl 7-szer tök fölösleges vinnem magammal. kapok magamtól egy tabletet inkább.
senki nem mondta, hogy nyaralni gyere Gardára. az csak segítség volt, hogy eladd otthon az ötletet, mer az asszony uccse enged el egyedül szerintem ilyen helyeken minden bringásnak kell tekernie életében. tengert meg kb. 100szor láttam még ittam is belõle, tényleg sós. engem nem dob fel a tengerparton/tóparton fetrengés, mert kb. az elsõ nap délutánján már unni kezdem. ezért sem voltam az agárdi nyaralónkban évek óta pár napnál többet. viszont te (régen) szerettél tekerni, és az az élmény, amit garda ad, azt nem lehet hasonlítani semmihez. amikor kiérsz egy ilyen helyre bringával:
a laptopot én meg most fogom letenni, mert azért, amit csinálok rajta, kb. 10-bõl 7-szer tök fölösleges vinnem magammal. kapok magamtól egy tabletet inkább.
senki nem mondta, hogy nyaralni gyere Gardára. az csak segítség volt, hogy eladd otthon az ötletet, mer az asszony uccse enged el egyedül szerintem ilyen helyeken minden bringásnak kell tekernie életében. tengert meg kb. 100szor láttam még ittam is belõle, tényleg sós. engem nem dob fel a tengerparton/tóparton fetrengés, mert kb. az elsõ nap délutánján már unni kezdem. ezért sem voltam az agárdi nyaralónkban évek óta pár napnál többet. viszont te (régen) szerettél tekerni, és az az élmény, amit garda ad, azt nem lehet hasonlítani semmihez. amikor kiérsz egy ilyen helyre bringával:
Írta 2013. január 14. - 13:32
Telefon téma persze elég szubjektív. Viszont nálunk sarkosabb a helyzet. 150 ezer a keret, ha 50-ért veszel akkor sem kapod meg a maradékot, 151-ért meg nem lehet. Nem lehet Blackburry meg Ijfon sem, mert nem megy rájuk a céges Lotus. + az Ájfon még drágább is (annyival én sem hinném, hogy jobb) + az ügyvezetõnk elég amcsi ellenes (most fosta+hányta szét magát néhány kollégájával együtt az USA-ban egy 5 csillagos szálloda éttermében valami szar kajától) , meg egyébként is lenézi õket, úgyhogy amcsi dolgok nem lesznek... hehe.
Szóval a 150-ért 3-4 telefont néztem. SONY xperia T is tetszett volna, de annak kisebb az akksija stb...
Ami tény, hogy tudásban méretben messze nincs szükségünk ilyen telcsire sztem, de néhány kollégám nagyon szereti ezeket a tapizós okosakat.
Nekem nincs szükségem internetre (van laptop + mobilnet) meg ötezer szarságra amit ez az SIII tud, a Nokia E52-es is teljesen jó volt, a felét nem használtam ki. És sokáig bírja az akksi sõt még tekerni/futni is el lehet vinni magaddal, mert nem nagy és nem félted, sõt kocsiban fél kézzel is lehet használni. Ezekkel a féltéglákkal más a helyzet..
Nyaralás
Én nyaraláskor nem tekerni megyek, ha tekerni megyek, akkor meg nem nyaralok (pl Duna Maraton). Én nem voltam Gardán (mondjuk, akkor már nyáron mennék, amikor talán még fürödni is lehet benne), Rocsi meg nem volt tengeren (az 5 éves kori élmény nem számít).
Ha nem céges üzemanyaggal mész, akkor is kijött kompletten (utazás 1900km + szállás+ biztosítás+komp) a Korcula 55ezer+ költõpénzbõl és csodálatos volt a tengerparttól pár méterre ébredni...
Ha minden jól megy, akkor augusztusban megint megyünk. Esetleg még mérlegelem Montenegrót.
Júliusban pedig Balcsi.
Szóval a 150-ért 3-4 telefont néztem. SONY xperia T is tetszett volna, de annak kisebb az akksija stb...
Ami tény, hogy tudásban méretben messze nincs szükségünk ilyen telcsire sztem, de néhány kollégám nagyon szereti ezeket a tapizós okosakat.
Nekem nincs szükségem internetre (van laptop + mobilnet) meg ötezer szarságra amit ez az SIII tud, a Nokia E52-es is teljesen jó volt, a felét nem használtam ki. És sokáig bírja az akksi sõt még tekerni/futni is el lehet vinni magaddal, mert nem nagy és nem félted, sõt kocsiban fél kézzel is lehet használni. Ezekkel a féltéglákkal más a helyzet..
Nyaralás
Én nyaraláskor nem tekerni megyek, ha tekerni megyek, akkor meg nem nyaralok (pl Duna Maraton). Én nem voltam Gardán (mondjuk, akkor már nyáron mennék, amikor talán még fürödni is lehet benne), Rocsi meg nem volt tengeren (az 5 éves kori élmény nem számít).
Ha nem céges üzemanyaggal mész, akkor is kijött kompletten (utazás 1900km + szállás+ biztosítás+komp) a Korcula 55ezer+ költõpénzbõl és csodálatos volt a tengerparttól pár méterre ébredni...
Júliusban pedig Balcsi.
Írta 2013. január 14. - 12:04
Írta 2013. január 14. - 00:51
na most már focizunk is??
hol a bringa srácok??
Chicken leragadt horvátországnál, pedig Garda 100x jobb mint Horvátország
árban most sem hiszem hogy nagy különbség lenne..
szerintem Garda ahhoz képest milyen hely messze nem drága..
szerintem itthon az a drága, maradjunk ennyiben
a horvátok meg szintén drágák!
ahhoz képest Garda filléres dolog szerintem..
ez olyan mint Mallorca-ról azt hittem drága, azt 1 hétig Serrano-i sonkán éltem
DE GARDA RESPECT aki nem látja annak úgy kell!!
hol a bringa srácok??
Chicken leragadt horvátországnál, pedig Garda 100x jobb mint Horvátország
árban most sem hiszem hogy nagy különbség lenne..
szerintem Garda ahhoz képest milyen hely messze nem drága..
szerintem itthon az a drága, maradjunk ennyiben
a horvátok meg szintén drágák!
ahhoz képest Garda filléres dolog szerintem..
ez olyan mint Mallorca-ról azt hittem drága, azt 1 hétig Serrano-i sonkán éltem
DE GARDA RESPECT aki nem látja annak úgy kell!!
Írta 2013. január 13. - 23:30
ejj, ilyen meccseket pedig még nem láttam! és a mai elsõn is túl vagyok. 20 pontos hátrányból jött fel a seahawks, aztán az utolsó fél percben még kétszer fordult az állás.
és tegnap a 49ers irányítója mit mûvelt... ráadásul õ is csak másodikszámú irányító. futott majdnem 200 yardot, szerzett (õ maga!) 2 td-t, passzolt majdnem 300at.
nézd meg, egy zseni a csávó:
San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick highlights - NFL Videos
mától a 49ersnek szurkolok a 9millió dolláros fõ irányítójuk meg sasol a padról.
és tegnap a 49ers irányítója mit mûvelt... ráadásul õ is csak másodikszámú irányító. futott majdnem 200 yardot, szerzett (õ maga!) 2 td-t, passzolt majdnem 300at.
nézd meg, egy zseni a csávó:
San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick highlights - NFL Videos
mától a 49ersnek szurkolok a 9millió dolláros fõ irányítójuk meg sasol a padról.
Írta 2013. január 13. - 23:13
Ááá idén kb egy fél meccset ha láttam. Max a superbowlt fogom megnézni, de szerintem azt sem élõben...
Írta 2013. január 13. - 21:26
Mennyibõl lehetne kihozni?
4-5 nap olyan 90ezerbõl. caklipakli.
Balázs, nézed a rájátszást? a tegnapi meccsek nagyon durvák voltak!
Írta 2013. január 13. - 21:00
Minden remény nélkül, de azért megkérdem: ki akar jönni idén Gardára bike-festre?
BIKE Festival Riva -*News
Mennyibõl lehetne kihozni?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu