Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Írta 2013. január 01. - 16:57
Írta 2013. január 01. - 14:19
Írta 2012. december 31. - 09:51
Írta 2012. december 31. - 00:29
Írta 2012. december 23. - 10:47
Szia,
gratulálok! Téged sorsoltunk ki a ROSE BIKES adventi nyeremény játékán tegnap.
Tudnál küldeni egy e-mailcímet, ahová küldhetem a vásárlási utalványod?
üdv,
Írta 2012. december 22. - 13:50
Írta 2012. december 22. - 10:30
Szilveszterkor meg azt csinálsz, amit akarsz, pont leszarom. Mi a barátaimmal úgy gondoljuk, hogy azért van a szilveszter, hogy a haverokkal töltsük. Valszeg jól is fogjuk érezni magunkat. Még a Csocsót kicsit agitáld, lehet, hogy sikerül õt is lebeszélned, aztán veletek megy bálozni. Szilveszteri téma lezárva, ne is gondolkodj frappáns válaszcsapáson
Hajrá
http://www.youtube.com/watch?v=_i92tgbza0U
Írta 2012. december 22. - 02:17
Remélem a tapinacidban mész szilveszterre is, mert akkor az a legjobb kifogás nekem, hogy miért nem megyek veled. Inkább kötögetek majd otthon.
Írta 2012. december 20. - 09:05
Írta 2012. december 19. - 23:28
Írta 2012. december 19. - 22:17
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. december 19. - 21:34
Írta 2012. december 19. - 17:36
Internet 1 év hûséggel azt jelenti fix áron, gondoltam lakosságinál fix bruttó. Az évközi ÁFA emelést megkaptam, biztos az apró betûsben volt, de szerzõdés miatt az elején 3 szor voltam bent de nem kaptam, ekkor kértem küldjék postán, ígérték, nem küldték.
Hûség lejárta elõtt értesítés, hogy írjak alá hûségidõt, hogy az ÁFA emeléses alacsony havidíjam lehessen a hûség nélküli magasabb helyett.
Hûség lejártakor bevittem a kellékeket és lemondtam, és másnál feléért gyorsabbat kaptam.
Mobil percdíjak a megjelenés óta csökkennek. Ezt hittem nyárig, amikor megnéztem mennyi is? Azóta emeltek.
Az ügyintézõ nem tehet az üzletpolitikáról és lehet, hogy nem is érdekli.
Jelenleg 10€/30 nap 1000 perc bármely, országon belüli hálózatba(nem ez a legolcsóbb)
Üdv.
Söci
tmobile bazmeg: fizetek nekik havi 20-25ezret, de voltak 50ezres hónapok is. elõtte meg 100közeli számlák is. egy, azaz egy elõfizura. namost mondtam nekik, hogy elegem volt a perc alapú számlázásukból, plusz szeretném átvinni a kft-be a számlám, ami egy céges (másodperc alapú) elõfizu lenne, meg kötnék még két kisebb elõfizut. most fizetek havi 17ezer elõfizetési díjat. a céges lenne 12ezer, a másik kettõ egyenként 2ezer körül. nem engedik, mert alacsonyabb lenne az elõfizetési díj, mint eddig... jó, mondom, akkor felmondom a szerzõdést. akkor fizessek 95ezret egyben, mert a "tmobilnak az az érdeke, hogy a két év hûséget (amibõl 9 hó van vissza) letöltsem". mondom a csajnak, hogy nem bazmeg, szerintem az az érdeke, hogy még 5-6 évig itt költsem el a pénzem, ami ha jól megy, akkor a mostani többszöröse is lehet. nem is értette...
Írta 2012. december 19. - 09:11
Írta 2012. december 19. - 09:03
Rocsi!
Lehet, hogy unalmas, bár ez téged sem szokott zavarni fordított helyzetben, amikorbaszogatszmindenkit, de 13 nap van még szilveszterig, és ez nekem kb. olyan távoli, mintha a nyári vakációt kellene lefoglalni...egyelõre úgy áll a helyzet, hogy örülök, ha nem kell aznap vagy másnap dolgoznom, de gondolom a határidõ és a túlóra számodra ismeretlen fogalom...
szóval térjünk vissza a témára mondjuk 30-án, jó?
ja, csak jegy nem lesz, mint már említettem. de nekünk már a pálesz is megvan, úgyhogy mi készültünk.
ja, az ügyfeleink is azért fizetnek, mert sosem készül el a melójuk idõre
30án majd max arra térek vissza, hogy melyik busszal megyünk be, mert akkor már senki nem fog nektek jegyet venni.
Írta 2012. december 19. - 01:56
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. december 18. - 22:40
Lehet, hogy unalmas, bár ez téged sem szokott zavarni fordított helyzetben, amikorbaszogatszmindenkit, de 13 nap van még szilveszterig, és ez nekem kb. olyan távoli, mintha a nyári vakációt kellene lefoglalni...egyelõre úgy áll a helyzet, hogy örülök, ha nem kell aznap vagy másnap dolgoznom, de gondolom a határidõ és a túlóra számodra ismeretlen fogalom...
szóval térjünk vissza a témára mondjuk 30-án, jó?