Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Rocsi: bekaphatod (szokás szerint!) :)

Söci: köszi

Ezt meg töltsétek ki az Adélnak:

https://docs.google....nQ1T2c6MQ#gid=0

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hali!

Annyival kiegészíteném, hogy a síszünetet nem biztos, hogy érdemes figyelembe venni. Mert ideális idõ esetén rengetegen vannak, függetlenül attól milyen napra esik. Továbbá nem csak a környékbeliek használják a pályákat. Németek, Csehek, stb. és Ausztria minden részérõl, onnan is ahol sípályák üzemelnek.

Üdv.

Söci

Értem.

Viszont ebben a régióban akkor nem lesz, ha jól látom....

Kalender 2013 Oberösterreich

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Na, Sutyerákok! Alakul a szilveszter! Mármint a miénk, a nyuggeres nem tom hogy áll :)

Akik jönnek:

Férfiszakasz:
Cicafiú, Bukta, Roni, Dzsoni, én

Csajok:
Cicalány, Betti, Lilla.

Namármost. A férfiak mennek már kora délután Pécsre, hogy leellenõrizzék a helyeket, mire a csajok megérkeznek. Addig a csajok bebaszcsiznak valahol (Buktáéknál?). Aztán utánunk jönnek Pécsre, ahol aztán:

http://www.youtube.com/watch?v=ssvCUcwX8tc&list=UUiM83rI-pkE4tQAW7AsrZsQ&index=30

utána meg:

Fenyõ Miklós - Csavard Fel A Szõnyeget - YouTube

Balázsnak, Esztinek, Chickennek, Verának ezúton is kívánok jó mulatást

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Chicken!

Ausztriában a síszünet tartományonként eltolva, nem azonos idõben van!
Schulferien Österreich 2013

Értem.

Viszont ebben a régióban akkor nem lesz, ha jól látom....

Kalender 2013 Oberösterreich

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem volt rossz:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ha nem használod hotspotként, meg nem futtatsz rajta ezer dolgot, akkor egyáltalán nem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi, nálam a szajré!
Mikor, hogy kapd meg?
Kedden lehet, hogy érintem megint Komlót, akkor le tudom adni?
Vagy jössz be Pécsre?

Defy független?
És tényleg olyan szar, mint mondják? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
25ezeré van egy eladó motorola defy-om :) ütés és vízálló.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, ez kinek ismerõs? :D

Photo by cedricgracia • Instagram

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Én is jókat hallottam róla. Még az M6-os mentén is mûködik, ahol nekem a Pannon sokszor nem igazán.

a pécsieknél meg azt írják, hogy pont nem mûködik az m6-on... bár õk a szekszárd-pécs szakaszra mondják, ott meg mi nem nagyon járunk, ugye. egyik ismerõsünk most azért adta vissza a vodás elõfizetését (x év után, 50ezres számlákkal), mert gyakorlatilag megnehezítette az életét, hogy nincs térerõ sok helyen. én meg a reklámokból azt hittem, hogy ezen már túl vannak.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Idõpont: 2013. február 11-16-ig. (ezen a héten elvileg még nincs síszünet Ausztriában, tehát remélhetõleg nem lesz tömeg)

Chicken!

Ausztriában a síszünet tartományonként eltolva, nem azonos idõben van!
Schulferien Österreich 2013

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kedvesek:

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Én is jókat hallottam róla. Még az M6-os mentén is mûködik, ahol nekem a Pannon sokszor nem igazán.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

és van köztünk vodafoneos? lehet szolgáltatót váltok, de rosszakat mondtak a vodafone lefedettségérõl...

ezt ki mondta? ez csak olyan urban legend...10 éve volt így kb.
én 9 éve vagyok Vodás, de nekem semmi bajom nem volt eddig a lefedettséggel
No risk - No fun! :P

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Egyébként, azt nem értem, hogy miért nem sima beülõs felvonót építettek (abból is van 6, sõt 8 személyes is). Egy kabinos a síelés miatt tök macera (csatolni, mászkálni), a sima padosnál meg csak odacsúszol, leülsz és már visz is fel. Sõt, gondolom olcsóbb is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Söci, szilveszterre hazajöttök?

és van köztünk vodafoneos? lehet szolgáltatót váltok, de rosszakat mondtak a vodafone lefedettségérõl...

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hali!

A vadiúj (10 fõs) lift szezonkezdés óta üzemel és a nethivatkozásod is jelöli a 4-es pálya mellett "I" betûvel.

Üdv.

Söci

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Még van hely:

Sítábor: Helye: Felsõ-Ausztria, Hinterstoder-Wurzeralm

Idõpont: 2013. február 11-16-ig. (ezen a héten elvileg még nincs síszünet Ausztriában, tehát remélhetõleg nem lesz tömeg)

6 nap 5 éjszaka 5 nap síelés.
A síbérlet mindkét síterületre jó (Hintersoder, Wurzeralm).
Itt vannak a pályák és az infók:
Hinterstoder - Hss - sterep informcik, strkp (Itt most helyeznek üzembe egy vadi új liftet, ez még a neten sincs fent)
Wurzeralm

A részvételi díj :
60.000,- Ft/fõ
Ami tartalmazza az utazást, a szállást, félpanziót(büféreggeli, büfévacsora), biztosítást, oktatást, szaunát (ágynemû huzatot és lepedõt vinni kell).

Síbérlet árak: 162 euró az 5 napos felnõtt jegy. (ezt az elsõ napon vesszük meg kint)
Többi bérletár: Hauptsaison : Skifahren im Skigebiet Hinterstoder!

A szálláshely 20km-re van a hinterstoderi pályarendszertõl.

A jelentkezés 20.000.- Ft elõleg befizetésével Király Ilinél.

Képek itt: https://plus.google....=CNXzkv7Fy8a2Dg

Tavalyi videónk: Hinterstoder 2012 02. 21-26.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Mondtam, hogy nem oda megyek, hanem a mellette levõ csavarboltba. Az is legalább olyan jó hely, mert ott adnak csavart a síboxhoz, (ami ugye egy nyugger hobbi kelléke).

Tényleg durva, hogy némelyik öreg (60-75 évesek) is milyen tempóval nyomja a pályán. Na nem a magyarok, hanem a bennszülöttek. Szerintem befosnál!!

A szilveszter nem téma, nem mondtam, hogy otthon leszünk, de hadd döntsem, el, hogy mit élveznék jobban. Lehet, hogy elutazunk inkább pl. (ne aggódj, nem Sárvárra áztatni).

Más.

Kéne év végén egy MTB Szakosztályi gyûlést tartani, de elég szoros (betervezett) minden napom január 4-ig, nem nagyon fér bele.
Jövõ évi tervek, események, ilyesmi.

Lehet, hogy ezek közül valamelyikkel össze kéne kötni, ha még idén bevállaljuk:

1. December 14. (péntek) 18:00 Polgármesteri Hivatal: DÖKE Évzáró Díjátadó (Pontvadászat, Négy Évszak Futás)

2. December 22. (szombat) 18:00 Közösségek Háza: DÖKE Évzáró Buli (,,batyus-parti")

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
persze, jogos. a nyugdíjasok sosem értik a fiatalokat :) legalább ettél is valamit a Magdában? mer az nagyon jó hely ám...

ma gondoltam rád. pesten az aluljáróban, egy kb. 70 év körüli néni jött szembe a mozgólépcsõn, síelõs cuccban, havas sílécekkel (pesten egy deka hó nincs, csak a hegyekben). olyan néni, akit átsegítesz az úton. sok közös volt bennetek. õ is síel, meg õ is otthon tölti a szilvesztert :D