Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
X-BLADE 26 - mountainbike - SKS Germany
SHOCKBLADE 26 - mountainbike - SKS Germany

Szerintem nem vészes.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Pont arról beszélek, a sár pöttyök alig jönnek ki a ruhából.

Az SKS X-Blade-t és Shockblade-t néztem, a kettõ együtt 300g körül van, nem veszélyes. Azt írják törhetetlen anyag, nyilván össze lehet törni mindent, de gondolom nehezebb. Engem nem az érdekel hogy néz ki, az erdõben nem nézi senki. Betonon nem tekerek, oda menjenek az országútisok.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Nem kell sárvédõ,felesleges.Csak elcsúfítja a brinyót.Amíg sár van az erdõben Freddyke,tekerj o.úton.Ott nem leszel sáros,csak pöttyös.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

nem használok sárvédõt,de nekem nem is igazán hiányozna.persze a sár nem tesz jót sem a bringának,sem a ruhán nem mutat jól. a sárral az a legnagyobb bajom amikor agyagos talajon felragad minden hová és nem lehet tekerni.sajnos idén pont a sár miatt van kb 1500km-el kevesebb terep tekerésem.még bízok az õszben hátha még össze jön pár hétvégi tekerés.egyébként ha felszárad akkor valószínû hogy a déli oldalon tekerünk majd mert ott hamarabb járható az erdõ mint itt nálunk.

A ruhát öblítõs vízben szoktam kinyomkodni, kirakom száradni és kész. Normál esetben ez pár perc. A sarat fél óráig kell sikálni és ki sem jön belõle rendesen. Nem tesz jót neki.. Azonkívül minden cucc, ami a biciklire van szerelve tele lesz sárral és nagyon elegem van. Beruházok valami sárvédõre, mert ez nálam tarthatatlan. Szerencsére én a déli oldal alatt lakom 1 km-el, csak felmegyek és itt az erdõ. Ezen a részen hamar felszárad. Csak nem akkor, amikor ilyen extrém mennyiségû csapadék hullik. Tavaly esõ után 1 nappal már száraz volt és tiszta biciklivel jöttem haza, most minden ragad a sártól.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Nézegettem a sárvédõket. Az SKS Crusher elég komolynak néz ki, 16k egy szett.. Használtok ilyet, mit érdemes venni?

nem használok sárvédõt,de nekem nem is igazán hiányozna.persze a sár nem tesz jót sem a bringának,sem a ruhán nem mutat jól. a sárral az a legnagyobb bajom amikor agyagos talajon felragad minden hová és nem lehet tekerni.sajnos idén pont a sár miatt van kb 1500km-el kevesebb terep tekerésem.még bízok az õszben hátha még össze jön pár hétvégi tekerés.egyébként ha felszárad akkor valószínû hogy a déli oldalon tekerünk majd mert ott hamarabb járható az erdõ mint itt nálunk.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nézegettem a sárvédõket. Az SKS Crusher elég komolynak néz ki, 16k egy szett.. Használtok ilyet, mit érdemes venni?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

már nem bírom idegekkel hogy mindig ilyen fa.. idõ van,úgyhogy megyek akkor is ha szar az erdõ.persze orfüre betonon megyek és csak onnan fel a jakab-hegyre.bár ahogy látom ez nem ma lesz.

Én is mennék, de egyfolytában esik. Utána napok mire úgy, ahogy felszárad.

A sarat nagyon rühellem. A biciklit teleszórja a kerék az hagyján. A nyeregtáskát, övtáskát, ruhámat, néha még a sisakot is. Alig jön ki a mikroszálas anyagból. Nem lenne érdemes igényesebb sárvédõt tenni, legalább hátulra?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Balázs mi a helyzet? Mehetek hnap vagy sem? Rocsi ezt a vázat felejtsd el....ízlésesebbnek ismertelek:D meg S-es...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

baazz, elég bátor vagy...

balázs, ez a törõs szériából való?
2008 GT DHi Downhill Frame White Fox DHX 5.0 Carbon S on eBay (end time 08-Oct-10 16:22:24 BST)

Igen, ez még a régi. Az újabbon a karbon torony ki van könnyítve pár lyukkal.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

2008 GT DHi Downhill Frame White Fox DHX 5.0 Carbon S on eBay (end time 08-Oct-10 16:22:24 BST)

már nem bírom idegekkel hogy mindig ilyen fa.. idõ van,úgyhogy megyek akkor is ha szar az erdõ.persze orfüre betonon megyek és csak onnan fel a jakab-hegyre.bár ahogy látom ez nem ma lesz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

chicken ettõl hízik skandináviában:

õz-steak almával, francia és spanyol borokkal.

mennyire fos idõ van már???? csak egy kicsit ne essen, és már megyek is be a toronyhoz!

ha eláll az esõ akkor nekem jakab-hegy! érdekes lesz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
chicken ettõl hízik skandináviában:

õz-steak almával, francia és spanyol borokkal.

mennyire fos idõ van már???? csak egy kicsit ne essen, és már megyek is be a toronyhoz!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

csak, mert nekem meg a könyökömben van vmi hasonló cucc de nekem nem adtak rá semmit gyógyzsert:S..csak ilyen béres porcerõt szedek..

öregedsz. ez van. a balázs is. én fiatalodok.

ez kéne karira: 2011 Scott Genius LT - EuroBike - Pinkbike.com

vazze, a macskám fogott egy gyerekpockot. idehozta a ház elé, hogy megmutassa. aztán megette. szépen ficánkolt még a pocok farka, miközben a szájában már összeroppantotta a fejét. gyerekgyilkos. azér én büszke vagyok rá.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Akkor ha minden igaz ez kell neked: 6902 2RS MAX-E

Main Pivot: 6903-2RS-MAX-E
Rear Triangle Low Pivots (connects to back of lower link): 6902-2RS-MAX-E
Rear Triangle Upper Pivots: 608 2RS
Main Pivots (Upper Link): 6902 2RS

Rocsi már hívott. Hétvégén megrendeljük. 3 hét alatt csak ideér.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Balázs...

d=15
D=28
szélesség=10

Jakeszt nemtudom kommentelni...

Ui.: 4mm-t lóg ki a bele...

Minél elõbb meg kéne rendelni...
Rocsi majd elmondja miért!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Balázs...

d=15
D=28
szélesség=10

Jakeszt nemtudom kommentelni...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Az eséstõl fáj a térdem. A porcprobléma úgy néz ki megoldódott. Én a gool nevezetû porcerõsítõt szedem. A doki ezt ajánlotta, mert több benne a hatóanyag mint a többiben. 1,5 hónapja szedem és mostanság nem érzem hogy akadna a térdem. Persze lehet hogy csak azért nem mert nem sokat tekerek. Nemtom.
Teló ügyben vannak problémák. De majd telefonon elmondom, mert lusta vagyok leírni.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
térded most az eséstõl Balázs?:S akkor jobbulást!:) amúgy az a porcproblémád ami, van az kezelhetõ? csak, mert nekem meg a könyökömben van vmi hasonló cucc de nekem nem adtak rá semmit gyógyzsert:S..csak ilyen béres porcerõt szedek..

villámmal mi a helyzet? elvileg vasárnap járok arrafelé!

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Nekem is

Úgy néz ki Maribor most elmarad. Szar lesz az idõ + fáj a térdem. Fuck!

Jakesz

válogatás a kommentekbõl:
"Nagyon sajnállak biztos nem volt egy leány állom."

"ennyi sérülést eggyáltalán túlélni!"

"Én mindíg is szerettem volna DH-z ni"
No risk - No fun! :P