Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Tudom, hogy nagyobbnak néz ki, de ez 2.1-es Maxxis Advantage. Csak az Ignitorom van tartalékba, szárazon is úgy csúszkál mintha jégen mennék. Igaz, könnyebb tekerni. Ennél vékonyabbat érdemes? Az új UST-s gumim is ugyanez (Advantage), csak szebben ül a szélesebb felnin.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nagyon szép lett :) a saras szezonra tegyél fel egy vékonyabb gumit, az jobb sárban.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Lehet lefáradni. :)

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát én ma vagyok itt. baszki, reggel ligeten akkora hátast dobtam, hogy na. ing, szövetkabát stb. ja, és 3 fokot mutatott fél 7kor a kocsi. durva.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
valaki Pestre holnap? 9-re kéne odaérnem...vagy visszafelé 5 után? plz
No risk - No fun! :P

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Annyira sz.r idõ volt a 24h-s versenyen,hogy vasárnap hajnalban leállították az egészet.Az akkori eredmények alapján lett eredményhirdetés.Így 17h-s verseny lett belõle.Jó nagy dagonya lehetett.Jövõre remélem összejön 1 jó csapat.

Ott voltam nézõként.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Szabados Balázs "filmes"

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Azt nem csodálom. Ki a Balázs ? Térdmelegítõ érdekelne.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Annyira sz.r idõ volt a 24h-s versenyen,hogy vasárnap hajnalban leállították az egészet.Az akkori eredmények alapján lett eredményhirdetés.Így 17h-s verseny lett belõle.Jó nagy dagonya lehetett.Jövõre remélem összejön 1 jó csapat.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nekem van sapkám a sisak alá, windstopperes dzseki, téli kesztyû (brutál vastag) és a cipõre kamásli. Legjobb lenne egy téli kantáros nadrág, ha normális áron meg lehetne venni. Eleve fázós vagyok, 20 fok alatt már thermos felsõben megyek. 10 foknál thermos felsõ + dzseki és abban sem volt kimondott melegem lejtõnek. A mínuszt talán kihagynám.. 5 °C-ig térdmelegítõvel még talán.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
a hidegben nekem a lábfejem fagy le elõször,de nem kell minusz fok hozzá.amit a Bukta írt abban van valami meg lehet oldani az alá öltözést. nálam a sok réteg ruha meg a térd betétes gatya bejött.talán túlzásba sem érdemes vinni olyan idõben úgy sincs kint az ember több órát.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
mi télen szoktunk bringázni 4xen mínuszban Tomival, Benivel...sõt alig várjuk, h minusz legyen, mert akkor megfagy a föld és nem sáros:) ez persze csak akkor mûködik ha nincs hó:)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én +5 fokban még tekerek.De van olyan haverom,aki mínusz fokban hordja az újságot brinyóval.Kb 30km.De õ túlélõ.A naci alá lehet harisnyát húzni "cicanadrág".A térdedre + zoknit elvágsz,és azt.De a Balázs tud rendelni pár ezerért direkt gyári térdmelegítõt.Az ízületeket nem árt védeni.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nem árt az izületeknek fagyban tekerni? Olyan meleg ruhám nincs. Úszni meg kellene tanulnom..

Ma délután szerintem összesszkábálok egy sárvédõt hátulra. Ha elkészül, rakok fel képeket. :)

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Ok, csak legyen jó idõ. 10 °C-ig tekerek. A sár leszedte a villákról a festéket belül, a teló becsúszó szárakat is összekarcolta. Azóta van a vázon átlátszó védõcucc.

10fok az még tök jó,de a hideg meg a hó ellenére tavaly télen töbször is jót tekertünk a Rocsival,Buktával,Balázzsal meg az öcsémmel persze csak 15-20km-t.csak a leghidegebb idõben rakom le a bringát,olyankor vagy úszni szoktam.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

majd valamelyik szombaton összehozhatnánk egy találkát,aztán tekeregnénk valamerre.mi általában 4en szoktunk menni,elvileg mindegy merre csak terep legyen amikor csak lehet.
ilyen saras képem nekem is van egy pár:D

Ok, csak legyen jó idõ. 10 °C-ig tekerek. A sár leszedte a villákról a festéket belül, a teló becsúszó szárakat is összekarcolta. Azóta van a vázon átlátszó védõcucc.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Nedves idõben bevált útvonalaim: piros csíkon Remeterét-Mandulás-Dömörkapu-Kis rét (itt szokott lenni kis sár), piros háramszög a tornapályától a Lapisig (bányász út?), Lapis-Remterét zöld kereszt (itt van több is, egyik a jó), sárga csíkon Lapis-Tubesek-Tvtorony-Dömörkapu (ez utóbbi szakasz egy része esõ után a nedves szikláktól életveszélyes) vagy Tvtorony-állatkert. Esetleg sárga háromszög/kereszt Tv-torony-Lapis (ha már kezd felszáradni). A Dömörkaputól a tettyére le szoktam döngetni befejezésképpen. Nemrég fedeztem fel, hogy a Szabadság szobor feletti sorompótól kiinduló turista utak is meglepõen szárazak, arra ritkán járok. Ha sár van, itt szoktam körözni.

A héten voltam a Jakab hegyen a kék kerékpárúton, egész tûrhetõ, de sajnos több helyen bazi nagy sárfoltok vannak és néhány helyen még ragadós volt a talaj.

majd valamelyik szombaton összehozhatnánk egy találkát,aztán tekeregnénk valamerre.mi általában 4en szoktunk menni,elvileg mindegy merre csak terep legyen amikor csak lehet.
ilyen saras képem nekem is van egy pár:D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

azt látom ,hogy lesz még jó idõ persze ha lehet hinni az elõre jelzésnek.a pécsi oldalon biztos fogunk tekerni,általában szombat délutánonként.a hét többi napján helyi tekerésre van idõ de ha ilyen az erdõ akkor az csak beton:( ezért hétvégén beszoktunk menni a tettyére és onnan irány felfelé aztán jakab-hegy égervölgy onnan meg remeterét az erdõn fel aztán vissza tettye.van valami bevált útvonalad?

A nagyobb gond, hogy a fogam fáj, gyógyszerrel bírtam ki az éjszakát. Ha kezelik és jó idõ lesz, akkor is tekerni fogok.

Nedves idõben bevált útvonalaim: piros csíkon Remeterét-Mandulás-Dömörkapu-Kis rét (itt szokott lenni kis sár), piros háramszög a tornapályától a Lapisig (bányász út?), Lapis-Remterét zöld kereszt (itt van több is, egyik a jó), sárga csíkon Lapis-Tubesek-Tvtorony-Dömörkapu (ez utóbbi szakasz egy része esõ után a nedves szikláktól életveszélyes) vagy Tvtorony-állatkert. Esetleg sárga háromszög/kereszt Tv-torony-Lapis (ha már kezd felszáradni). A Dömörkaputól a tettyére le szoktam döngetni befejezésképpen. Nemrég fedeztem fel, hogy a Szabadság szobor feletti sorompótól kiinduló turista utak is meglepõen szárazak, arra ritkán járok. Ha sár van, itt szoktam körözni.

A héten voltam a Jakab hegyen a kék kerékpárúton, egész tûrhetõ, de sajnos több helyen bazi nagy sárfoltok vannak és néhány helyen még ragadós volt a talaj.

Vágotpuszta, Orfû, Mánfa, felé sok bevált útvonalam van, Melegmány környékén több jelöletlen erdei utat tudok, idén ezek a nagy esõzések miatt szerintem iszaptengerré változtak.

Tavaly így kezdõdött egy saras "móka", és itt még tiszta volt a gép. Én voltam a hülye, hogy nem fordultam vissza idõben.
Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Bocs Freddyke,nem akartalak +bántani.Nem nézlek hülyének.

Ok, peace. :)

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

A ruhát öblítõs vízben szoktam kinyomkodni, kirakom száradni és kész. Normál esetben ez pár perc. A sarat fél óráig kell sikálni és ki sem jön belõle rendesen. Nem tesz jót neki.. Azonkívül minden cucc, ami a biciklire van szerelve tele lesz sárral és nagyon elegem van. Beruházok valami sárvédõre, mert ez nálam tarthatatlan. Szerencsére én a déli oldal alatt lakom 1 km-el, csak felmegyek és itt az erdõ. Ezen a részen hamar felszárad. Csak nem akkor, amikor ilyen extrém mennyiségû csapadék hullik. Tavaly esõ után 1 nappal már száraz volt és tiszta biciklivel jöttem haza, most minden ragad a sártól.

azt látom ,hogy lesz még jó idõ persze ha lehet hinni az elõre jelzésnek.a pécsi oldalon biztos fogunk tekerni,általában szombat délutánonként.a hét többi napján helyi tekerésre van idõ de ha ilyen az erdõ akkor az csak beton:( ezért hétvégén beszoktunk menni a tettyére és onnan irány felfelé aztán jakab-hegy égervölgy onnan meg remeterét az erdõn fel aztán vissza tettye.van valami bevált útvonalad?