Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Bocs Freddyke,nem akartalak +bántani.Nem nézlek hülyének.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
véhhéhhéééj

Na ez már fórum!

Ne vessetek meg, ha újra visszatérek a privát email-ezés, és az SMS-ek világába... A személyes találkákról nem is szólva:P

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Rugóstagra. Nekem egyelõre még nincs fullym, de hasznos lehet.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Amit Filmes ajánlott, jó lenne elõre. Vagy gondolom ezt ki lehet vágni belsõgumiból is, ahogy Te említetted.

Hátul szerintem nem akadályozna a mozgásban egy rövid sárvédõ és annyira a biciklit sem rondítaná el. Még nem döntöttem el.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Ez már több mint ballisztikus....:) És akkor végülis mi a végsõ konklúzió? Lesz sárvédõ vagy sem? Mert már kíváncsi vagyok, hogy mire jutottál!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Bukta: Kérdeztem a véleményeteket a sárvédõkrõl. A bicikli elrontításától, mezelenül tekerésig jött minden.. Én poénra vettem. Ha ezzel fárasztalak, akkor sajnálom. Már írtam, hogy köszönöm az eddigi válaszaitokat és a további feleseges vitát hagyjuk. Nem nyomok senkinek semmit. Különösen kösznöm, hogy teljesen hülyének nézel. De mindenki azt gondol, amit csak akar.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Miért fárasztasz minket??????Vagy a Pécsieknek is nyomod ezeket?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Esõben nem megyünk tekerni? :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Akkor már csak 1 megoldás van...költözz szárazabb éghajlatra!:)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Feltalálták a mosógépet. Csak nekem az sem jó. :)

Felvetettem a kérdést, ha lehet védekezni ellene, akkor minek gyilkolni mindent a sárral? A sok mosás sem tesz jót a biciklinek, sem a ruhának. Elolvastam válaszokat, mindenkinek köszönöm! Nekem ennyi elég, felesleges tovább vitázni. :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Freddy találj egy takaros menyecskét aki kimossa a cuccaidat!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Hogy neked mennyi bajod van Freddy.Tényleg próbálkoz6nál másik sporttal.Ennyire mész felfelé????Ej-ha

Eddig tudtam száraz idõben menni. Gondolom az nem normális, hogy egész nyáron alig van pár hét szárazság. Örülhetünk, ha egyáltalán nem esik. Erre kell berendezkedni. Annyira nem megyek felfelé és nem vagyok kényes, csak nem mindegy, hogy 1 óra tekerés, 3 óra mosás vagy pont fordítva. Nem is errõl volt szó, a sárvédõket kérdeztem.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Rocsi ezt megkaptad!:) Szerintem kezdj el edzeni!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Csak én vagyok olyan perverz, hogy egy jó kis sarazás után imádom letisztítani a bringát?:)
Sárvédõbõl max ez de csak hogy ne csapkodja a szemembe. Nekem eddig mindenbõl kijött a sár. Áztatás aztán mosógép.
Marci a telón még agyalok. Nem hiszem, hogy holnap készen lesz. Ugyanezt üzenem Koch úrnak is. Jó munkához idõ kell, mint tudjuk.

A bringát én is tisztítom, nincs is azzal baj. Csak a többivel, pumpa, kulacsok, nyeregtáska, övtáska, ruháim, kormányon levõ cuccok, minden tiszta sár lesz és néha még a sisakom is. Két hete a cipõmet, kesztyûket is totál ki kellett mosnom, utána szárad 3 napig.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Hogy neked mennyi bajod van Freddy.Tényleg próbálkoz6nál másik sporttal.Ennyire mész felfelé????Ej-ha

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

freddy, sakkozzál, abban nem leszel sáros. vagy tekerj meztelenül :)

Ennyire perverznek nézel? :) Lehet, hogy lejtõn lefelé lehagysz, de felfele versenyezhetünk. Sakkozhatunk is, jól kikapnál. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
freddy, sakkozzál, abban nem leszel sáros. vagy tekerj meztelenül :)

a gt meg jó!! de ez sajna a törõs széria, akkor már a geo adatokat meg sem nézem. pedig jó áron van.
ezen is kicsit elgondolkodtam azért:
ROTEC RL9 DOWNHILL FRAME AND HADLEY/MAVIC WHEEL on eBay (end time 19-Sep-10 16:02:33 BST)

egyik kedvenc vázam, csak túl sok a mi hegyeinkhez.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Csak én vagyok olyan perverz, hogy egy jó kis sarazás után imádom letisztítani a bringát?:)
Sárvédõbõl max ez de csak hogy ne csapkodja a szemembe. Nekem eddig mindenbõl kijött a sár. Áztatás aztán mosógép.
Marci a telón még agyalok. Nem hiszem, hogy holnap készen lesz. Ugyanezt üzenem Koch úrnak is. Jó munkához idõ kell, mint tudjuk.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Rámsülne az esõkabát. És hátulra mit rakok? Ott veri fel a sarat a legjobban. Elöl még a váz a javát megfogja. Képet tudsz mutatni hogy gondoltad a belsõgumit?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
nem kell sárvédõ....villa válla és hídja közé belsõgumi, rád meg egy esõkabát..:) ennyi