Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Specialized Bicycle Components : Demo 8 II

kéne...

Nekem is

Úgy néz ki Maribor most elmarad. Szar lesz az idõ + fáj a térdem. Fuck!

Jakesz

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Specialized Bicycle Components : Demo 8 II

kéne...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Úgy vezessetek részegen,hogy a munkatársamat Zozo apját elkapták Orfûn ittasan.1 évre elvették a jogsiját,+ 600.000 ft bünti. Fizetheti részletben 2 évig.

Nem szoktam részegen vezetni, 1-2 pálinka nem árt meg, megkínálom a rendõrt is, ha megállít. :D Ánem. Alig fogyasztok alkoholt, fõleg azért, mert reggeltõl-estig autózok. Aki ittasan vezet, meg is érdemli szerintem. A bírság egy kicsit sok, de ha velem jönne szembe és engem veszélyeztet, lehet nem így gondolnám. Inkább az a durva, hogy egy haverom rég kialudta magát és másnap délután kimutattak nála még valamit, ezért lett bírság, jogsi bevonás.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Üdv mindenkinek. Végre hazaértem a NAGY OROSZORSZÁGból!
Hát szerintem nem is tudjátok, hogy mi igazából egy kánaánban élünk, az orosz vidékiekhez képest!
Kb-40év!
Itt az igazi ballonos gumi! :
FunVid - The Monster Bike

Megnézném, de el tudom képzelni..

Ez már túl ballonos. :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Úgy vezessetek részegen,hogy a munkatársamat Zozo apját elkapták Orfûn ittasan.1 évre elvették a jogsiját,+ 600.000 ft bünti. Fizetheti részletben 2 évig.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Üdv mindenkinek. Végre hazaértem a NAGY OROSZORSZÁGból!
Hát szerintem nem is tudjátok, hogy mi igazából egy kánaánban élünk, az orosz vidékiekhez képest!
Kb-40év!
Itt az igazi ballonos gumi! :
http://www.funvid.eu...w&vid_id=103959
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Forumbuzik itt vagyok :)
csiken vett rá!!!;)

hehejj, üdv :) szeretni fogod, mert vannak ilyenek is:

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

csiken vett rá!!!;)

Ha valaki rendel CRC-rõl vagy actionsports.de-rõl keressen meg plz, kéne onnan 1-2 cucc. Most rendeltem CRC-rõl és utólag derült fény mi kellett volna még. Apróság, ami miatt nem éri meg rendelni és nem sürgõs.

Az ALex

Az ALex

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
csiken vett rá!!!;)

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
hali szasztok
Balázs,Marci
gondolom BALÁZS akkor ezért hívtál
egész héten németben vagyok szombat este érek haza
szétültem már a seggem máig 1400km hétvégére lesz 4000 szombatra
egész nap rohanás, meg vevõlátogatás, tárgyalás
holnap Frankfurt AUTOMECHANIKA vásárban leszünk

azért nem tom felvenni este késõn 10után vagyok gépnél addigra érek a szállodába valahová Köln mellé
azt minden nap máshol alszunk

CANNONDALE szerszám a garázsban van!!!
ha sürgõsen kell
akkor faterom vagy Vera oda tudja adni
hátsó kis garázsban van a szerszámos ládám asszem abba tettem ha nem akkor a másik garázsban a szekrény tetején a dobozban
de a régi garázshoz a Verának nincs kulcsa az nálam van, csak fateromnak!!!!!!!!

vagy vasárnap odaadom
a Vera száma 20-54-54-523
holnap este látok mail-t vagy fórumot megnézem
azt szólok ha mennél érte oksa!!

Marci hétfõn vagy kedden megyek Pécsre akkor a visszajáró lét odaadom!! csak nem voltam otthon 1 napot vasárnap!!!
bocsi!!!
na pá

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nájsz! ;)
Jobbulj!
A szabit támogatom...
:P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
akkor lehet h csütörtökön a rocsi vissza tudja hozni a villámat?:o:O:$ jóóó nem vok telhetetlen:D de am haigen és megmondod h mennyivel tartozom akkor oda tudom adni neki a pénzt. ja meg tegyél majd bele levegõt is légyszi..mert nincs itt telópumpám:( ha jól láttam nekem olyan 135 psi jóó...95 kg. de inkább több legyen benne mint kevesebb.

amúgy ugye ezen a villán nincs motion controll...tehát ha jól gondolom akkor belülrõl tudsz egy fix kompresszió "értéket" beállítani... ha íígy van akkor arra kérnélek h teker rá érzéssel:D nem szeretném ha túl lineáris lenne:) köszi mindent!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Fejlemény max holnap.
Voltam tekerni. 13km-ig jutottam, aztán estem egy akkorát, hogy na. Kb 35-40nel mentem. Szép füves földút, a fû alatt mély, láthatatlan nyomvályú... A bringát egy villanyoszlop (szerencsére fa) fogta meg amit kb 3 méteres magasságban talált el. Megnéztem volna kívülrõl. A bringának elsõ ránézésre semmi baja. Pedig valami biztos van, mert nyomot hagyott az oszlopon. Nekem csak a térdeim fájnak állatira. Szerencsére puha volt a talaj. Ha keményre esek nem kelek föl. Lehet hogy holnap szabin leszek. Legalább lesz idõm szerelni:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fejlemény? :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Ha spam, ha nem spam, 9-ért vihetõ az SLX kazetta. Ha ennyiért sem kell senkinek, fellövöm egy ballisztikus rakétával. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jól van, bízzunk a legjobbakban, doktor úr! ;)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ballisztikus jó reggelt! :)

Svédben remélhetõleg nem lesz gond a merevedéssel, mert jéggé fagyunk...
Egy céges jutalom út egyébként, 4 nap.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
hát ja én is éreztem h vmi nem ok:S:D...de akkor ezekszerint orvosolható?

Freddyke az nem ballisztikus...ballonosnak szokták mondani;)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Doktor úr,
van már diagnózis?
Meg fog gyógyulni?
:P

Veled mindig csak a probléma van:) Még semmit nem tudtam szétszedni. A telóhoz a szerszám a Csocsónál van, a hajtókarod meg nem külsõ csapágyas, így ahhoz is kell kerítenem valami leszedõt. Igyekszem! Amúgy a telóban valószínûleg a légrugó tömítése szállt el. Remélhetõleg csak egy O gyûrû kell majd.
A másik Marcival is csak a gond van. Szépek ezek az új reconok, de ez az átdolgozott kompressziós cucc elég gagyi. Egy fölösleges alkatrészt már kiszedtem. Egy másikat meg le fogok cserélni. Szerintem aki ezt kitalálta egyszer sem próbálta ki, hogy tényleg mûködik-e.
Tomi azért mérd le légyszi a külsõ meg belsõ átmérõket és a szélességet, nehogy a Gabesznak is rosszat rendeljünk.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Freddy: szexi a gumid... :)
Jó az, úgyis gyakran odavágod a hátulját!
[/url]

Thx. :) Amúgy nekem is tetszik. Az Ignotor-al elöl már nem éreztem magam biztonságban. Hátul Maxxis Advantage 2.1 van, szóval ez elsõgumi. :) A képen nem látszik de kicsit ballisztikus. Közben utána kérdeztem két szerviznél is, szerintük is jó. A 2010-es Kona Dawg (fully) ugyanezekkel a felnikkel, 2.25-ös Maxxis Aspen gumikkal jön gyárilag. Ha az jó rá, akkor ez is. De szerintem nagyon határeset.
Az SLX fogaskoszorút lehet megtartom, de a képen, amit linkeltél XT szintû fogaskoszorú volt, mert csak az utolsó 1/3-a maródott be. SLX-nél a 2/3-a maródna be.