ez feldobta a napom
http://www.youtube.c...v=vcwE1S_tLOo#!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2013. January 08. - 12:31
Posted 2013. January 08. - 11:30
Posted 2013. January 07. - 09:14
Posted 2013. January 07. - 09:12
hát én az egész mondatot, hogy telefon-autó-fénykép?
azt az alkalmazást én is letöltöttem, mer az egy bringás napot is logol mondjuk Mariborban. mennyit bringáztál, mennyit ültél a felvonón, max sebesség, stb. most már csak bringa kéne... meg jóidõ.
ennek ha csak a fele igaz, akkor is elég durva...
"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételû kormánykoalíció képviselõi között százharminc ügynököt találunk. Így már érthetõ Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség . Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.
Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az elsõ, úgynevezett szabadon választott képviselõk kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékûvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcsõ alá veszik az eredményeket , levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.
De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervezõ, akkor képviselõtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsõsorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselõi pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."
azt az alkalmazást én is letöltöttem, mer az egy bringás napot is logol mondjuk Mariborban. mennyit bringáztál, mennyit ültél a felvonón, max sebesség, stb. most már csak bringa kéne... meg jóidõ.
ennek ha csak a fele igaz, akkor is elég durva...
"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételû kormánykoalíció képviselõi között százharminc ügynököt találunk. Így már érthetõ Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség . Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.
Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az elsõ, úgynevezett szabadon választott képviselõk kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékûvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcsõ alá veszik az eredményeket , levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.
De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervezõ, akkor képviselõtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsõsorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselõi pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."
Posted 2013. January 06. - 22:03
Posted 2013. January 06. - 21:44
Hali!
A vadiúj (10 fõs) lift szezonkezdés óta üzemel és a nethivatkozásod is jelöli a 4-es pálya mellett "I" betûvel. (korábban is írtam már)
A jampis kilóméter/fogyasztás tényednek utánaszámolva arra jutottam, hogy az én telefonom biztos nagyon hülye, mert nem jelezte, hogy feléért autókáztunk, biztos ezért van 10-enakárhánygiga fotónk.
Üdv.
Söci
A vadiúj (10 fõs) lift szezonkezdés óta üzemel és a nethivatkozásod is jelöli a 4-es pálya mellett "I" betûvel. (korábban is írtam már)
A jampis kilóméter/fogyasztás tényednek utánaszámolva arra jutottam, hogy az én telefonom biztos nagyon hülye, mert nem jelezte, hogy feléért autókáztunk, biztos ezért van 10-enakárhánygiga fotónk.
Üdv.
Söci
Posted 2013. January 06. - 21:15
Így van, és ezt a fészbúkra is kiírtam, pfff:
Peter Rozsavolgyi
2012. december 12.
Okostelefon gurukhoz fordulnék.
jóval gyorsabb kellene, mint a defy, mert azt nagyon utálom már a lassúságáért. ....viszont a htc desire x eléggé megtetszett...
A statisztika meg szintén nem jampizás, hanem tény.
Peter Rozsavolgyi
2012. december 12.
Okostelefon gurukhoz fordulnék.
jóval gyorsabb kellene, mint a defy, mert azt nagyon utálom már a lassúságáért. ....viszont a htc desire x eléggé megtetszett...
A statisztika meg szintén nem jampizás, hanem tény.
Posted 2013. January 06. - 20:50
Végül is ezt a féltéglát választottuk e:
Samsung Galaxy S III mobiltelefon - Telenor
Nemsokára tesztelem.
2012-es rövid statisztika:
58.000 km és 1.65 millióért tankolás.
Bringával "kicsit" kevesebb.
Aki látja a Csabit, az szóljon neki, hogy a Lipi használja a belépését!
Köcsög síelõs okostelefonosoknak :
https://play.google....eS5hbmRyb2lkIl0.
Posted 2013. January 06. - 17:17
2012-es rövid statisztika:
Posted 2013. January 05. - 21:51
Sítábor: Helye: Felsõ-Ausztria, Hinterstoder-Wurzeralm
Idõpont: 2013. február 11-16-ig. (ezen a héten elvileg még nincs síszünet Ausztriában, tehát remélhetõleg nem lesz tömeg)
6 nap 5 éjszaka 5 nap síelés.
A síbérlet mindkét síterületre jó (Hintersoder, Wurzeralm).
Itt vannak a pályák és az infók:
Hinterstoder - Hss - sterep informcik, strkp
(Itt most helyeznek üzembe egy vadi új liftet, ez még a neten sincs fent)
Wurzeralm
A részvételi díj :
60.000,- Ft/fõ
Ami tartalmazza az utazást, a szállást, félpanziót(büféreggeli, büfévacsora), biztosítást, oktatást, szaunát (ágynemû huzatot és lepedõt vinni kell).
Síbérlet árak: 162 euró az 5 napos felnõtt jegy. (ezt az elsõ napon vesszük meg kint)
Többi bérletár: Hauptsaison : Skifahren im Skigebiet Hinterstoder!
A szálláshely 20km-re van a hinterstoderi pályarendszertõl (busszal ingázunk)
A jelentkezés 20.000.- Ft elõleg befizetésével Király Ilinél.
Képek itt: https://plus.google....=CNXzkv7Fy8a2Dg
Tavalyi videónk: Hinterstoder 2012 02. 21-26.
Idõpont: 2013. február 11-16-ig. (ezen a héten elvileg még nincs síszünet Ausztriában, tehát remélhetõleg nem lesz tömeg)
6 nap 5 éjszaka 5 nap síelés.
A síbérlet mindkét síterületre jó (Hintersoder, Wurzeralm).
Itt vannak a pályák és az infók:
Hinterstoder - Hss - sterep informcik, strkp
(Itt most helyeznek üzembe egy vadi új liftet, ez még a neten sincs fent)
Wurzeralm
A részvételi díj :
60.000,- Ft/fõ
Ami tartalmazza az utazást, a szállást, félpanziót(büféreggeli, büfévacsora), biztosítást, oktatást, szaunát (ágynemû huzatot és lepedõt vinni kell).
Síbérlet árak: 162 euró az 5 napos felnõtt jegy. (ezt az elsõ napon vesszük meg kint)
Többi bérletár: Hauptsaison : Skifahren im Skigebiet Hinterstoder!
A szálláshely 20km-re van a hinterstoderi pályarendszertõl (busszal ingázunk)
A jelentkezés 20.000.- Ft elõleg befizetésével Király Ilinél.
Képek itt: https://plus.google....=CNXzkv7Fy8a2Dg
Tavalyi videónk: Hinterstoder 2012 02. 21-26.
Posted 2013. January 05. - 21:44
Itt is a vége elég jeges volt meg olvadt kicsit és újra megfagyott elég szar lett nap végére! Idén a tábor nem játszik de jövõre kitudja mi lesz még, mit is mondtál mibe fáj a tábor?
Posted 2013. January 05. - 21:00
Na örülök, hogy megfertõzõdtél! Megnéznélek.
Még van hely a táborban!! Ott olyan meredek pálya is van, hogy én is kicsit befostam rajta.
(De persze csak azért mert tök jeges volt, aztán a jégre ráesett friss havat buckásra csúszták.)
Ja, és oktatás is van az árban.
Még van hely a táborban!! Ott olyan meredek pálya is van, hogy én is kicsit befostam rajta.
(De persze csak azért mert tök jeges volt, aztán a jégre ráesett friss havat buckásra csúszták.)
Ja, és oktatás is van az árban.
Posted 2013. January 05. - 20:51
Posted 2013. January 05. - 20:50
Hazaértem a Mátrából, szuper ez a sí nevezetû sport elég hamar belejöttem! Kezdésnek jó volt de rövidek a pályák, harmadnap már szívesen csúsztam volna meredekebben és hosszabban mert ugye minél gyorsabban mész annál hamarabb leérsz de elsõre jó volt! https://picasaweb.go...039300210329378
Posted 2013. January 03. - 22:24
Basszus, minek rakatott be szilikont??? Teljesen szép, formás, arányos cickója volt, most meg két odarakott labda....
Posted 2013. January 03. - 18:04
ez volt ma a topic ebédnél a cégnél, kedvenc komlói barátnõnk is szerepel:
Topless idõjárás - jelentés 2012.12.31 - képtelenség.hu
Topless idõjárás - jelentés 2012.12.31 - képtelenség.hu
No risk - No fun!
Posted 2013. January 03. - 00:48
Végül is ezt a féltéglát választottuk e:
Nemsokára tesztelem.
Nemsokára tesztelem.
Posted 2013. January 02. - 21:35
ezeket a cigókat le kellene vágni. nem is. inkább herélni, hogy ne szaporodhassanak, majd utána valami közhasznú melót csináltatni velük.
itt józanodtunk:
itt józanodtunk:
Posted 2013. January 01. - 17:34
ezt akartam átbaszott a gép :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=By8OY6WTVE8#!