Hát a babfigyelõ megéri az árát, mert nem tudnék nyugodtan aludni:)
Charon: köszi, jöhet: thommey kukac velo.hu az a tanfolyam mindig van a Heim Pálban?
A babamérleget néztük, hogy nem olcsó, de ha van otthon egy gramm pontos, az még a bringánál is jól jöhet:)
Rosszul tudtam, hogy a babamérleg a szoptatás után kontrollhoz kell?
Szoba kifestésnél milyen színek a nyugtatóak? Vagy a lényeg, hogy színes legyen? Ideális hõmérséklet, páratartalom, fény?
Nálunk a pelenkázó asztal muszály, mert az emeleten van a fürdõ

Mi a cumit alapból nem szeretnénk használni. Gondolom mellette, és ellene is sok szavazat van...
babakocsiból csak nagykerekû jöhet szóba, mert nincsen beton nálunk, és látom mások mennyit szopnak a köves úton. Amitõl félek, hogy itt nincsennek gyerekek, meg zaj, és ha utána a bölcsibe meg lesz, akkor hogy fogja megszokni...
Az orrszívó olyan bizarrnak tûnik:)
Sala: igen, ez elképzelhetõ

Én még mint mûszaki ember attól félek, hogy nem fogom-e elrontani, leejteni, ha baja van, hogy lehet megjavítani, stb. Nem olyan, mint a kecske, hogy ha elviszi valami, akkor veszek újat, hanem egy nagy felelõsség.
De a legnagyobb mumus a pelenkázás. Ha a macska beleszart a dobozba, már attól is majdnem hánytam. Nem tudom még hogy lesz:D A macskák már kitiltva:)
És az is mennyire igaz, amit Findli írt. Már nem csak simán el kell ugrani egy versenyre, vagy túrára, hanem haditerv kell. Mindent másképpen kell tervezni. Én egyedüli gyerek vagyok=egoista. Ezen nehéz lesz változtatni.