Bevált.
Nekem belefér egy láthatósági mellény, gumijavító szett, gumileszedõ és egy multitool.
Nagyobbra nekem sem lenne szükségem,ha Deca felé járok megnézem.
Bevált.Hát ez nekem nem jött be.Sajnos túl széles a nyergemhez és dörzsölöm a combommal.Esetleg ha valakit érdekel,eladó.Tudnátok ajánlani valami használható,keskenyebb kivitelût normális áron ami elfér egy keskeny nyereg alatt?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Kelly's KB-202 nyeregtáskáról mi a véleményetek?Ez a Click Buckle rögzítés milyen?Megbízható,nem akad ki,bírja a strapát,nem törik el?Vékonynak tünik a képek alapján az az anyag ami a ürtartalom növelésnél elõjön a táskából.Mekkora ez a táska,milyen maximális méretû tárgy fér el benne?
Én az EthicSport termékei használom, és tudom ajánlani õket. itt találsz róluk bõvében információt: (Étrend-kiegészítok, étrend-kiegészítok sport, fitnesz étrend-kiegészíto sport, sport étrend-kiegészítok | EthicSport).
A te esetedben én gélt vennék, de az oldalon mindent leírnak tehát eltudod dönteni, hogy mi lenne a legjobb neked.
Sziasztok nem pont jó helyre írtam de nem találtam ilyen topicot. Azt szeretném kérdezni hogy ti bringázáskor milyen folyadékot isztok vagy milyen kiegészítõket használtok a tekerésnél. Nálam az a baj nagyon gyors a kiválasztásom ezért hamar letudom a bevitt értéket.
Gondoltam hogy veszek vmi izotóniás italt vagy vmi energia tartalmú italt.