Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kiegészítõk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
72 hozzászólás a témában

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

Bevált.

Nekem belefér egy láthatósági mellény, gumijavító szett, gumileszedõ és egy multitool.

Nagyobbra nekem sem lenne szükségem,ha Deca felé járok megnézem.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Hát ez nekem nem jött be.Sajnos túl széles a nyergemhez és dörzsölöm a combommal.Esetleg ha valakit érdekel,eladó.Tudnátok ajánlani valami használható,keskenyebb kivitelût normális áron ami elfér egy keskeny nyereg alatt?

Bevált.

Nekem belefér egy láthatósági mellény, gumijavító szett, gumileszedõ és egy multitool.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

Kelly's KB-202 nyeregtáskáról mi a véleményetek?Ez a Click Buckle rögzítés milyen?Megbízható,nem akad ki,bírja a strapát,nem törik el?Vékonynak tünik a képek alapján az az anyag ami a ürtartalom növelésnél elõjön a táskából.Mekkora ez a táska,milyen maximális méretû tárgy fér el benne?

Hát ez nekem nem jött be.Sajnos túl széles a nyergemhez és dörzsölöm a combommal.Esetleg ha valakit érdekel,eladó.Tudnátok ajánlani valami használható,keskenyebb kivitelût normális áron ami elfér egy keskeny nyereg alatt?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Van topicja. http://forum.bikemag...fogyokura-2112/

Köszönöm szépen :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van topicja. http://forum.bikemag...fogyokura-2112/

A sebesség mindent megold.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Én az EthicSport termékei használom, és tudom ajánlani õket. itt találsz róluk bõvében információt: (Étrend-kiegészítok, étrend-kiegészítok sport, fitnesz étrend-kiegészíto sport, sport étrend-kiegészítok | EthicSport).
A te esetedben én gélt vennék, de az oldalon mindent leírnak tehát eltudod dönteni, hogy mi lenne a legjobb neked.

Igazából én ezt a terméket néztem ki
:: SCITEC SHOP - Scitec Nutrition táplálékkiegészítõk ::
Sciteces multivitamint szedek ami nekem használ azért gondoltam erre a termékre. Persze én nem kondizok csak bringa meg meló

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Sziasztok nem pont jó helyre írtam de nem találtam ilyen topicot. Azt szeretném kérdezni hogy ti bringázáskor milyen folyadékot isztok vagy milyen kiegészítõket használtok a tekerésnél. Nálam az a baj nagyon gyors a kiválasztásom ezért hamar letudom a bevitt értéket.
Gondoltam hogy veszek vmi izotóniás italt vagy vmi energia tartalmú italt.

Én az EthicSport termékei használom, és tudom ajánlani õket. itt találsz róluk bõvében információt: (Étrend-kiegészítok, étrend-kiegészítok sport, fitnesz étrend-kiegészíto sport, sport étrend-kiegészítok | EthicSport).
A te esetedben én gélt vennék, de az oldalon mindent leírnak tehát eltudod dönteni, hogy mi lenne a legjobb neked.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Sziasztok nem pont jó helyre írtam de nem találtam ilyen topicot. Azt szeretném kérdezni hogy ti bringázáskor milyen folyadékot isztok vagy milyen kiegészítõket használtok a tekerésnél. Nálam az a baj nagyon gyors a kiválasztásom ezért hamar letudom a bevitt értéket.
Gondoltam hogy veszek vmi izotóniás italt vagy vmi energia tartalmú italt.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Méretet a weboldalukon sem adnak meg. Talán belefér egy belsõgumi. A rögzítést nem ismerem konkrétan. A nyereg aljára szerelhetõkkel az a gond, hogy ahány féle nyereg, annyiféleképpen mehetnek a nyereg alatti fémrudak, ahova ezt rögzíteni kell. Próbával lehet biztosra menni, bár kis táskáknál van variálási lehetõség, inkább a nagyobbaknál gond. A pántos rögzítés nem olyan stabil mint a patentos, elengedni az sem fog (sõt, még eltörni sem, ami a patenttal elõfordulhat), valószínûleg a legtöbb nyeregre inkább felmegy.

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Kelly's KB-202 nyeregtáskáról mi a véleményetek?Ez a Click Buckle rögzítés milyen?Megbízható,nem akad ki,bírja a strapát,nem törik el?Vékonynak tünik a képek alapján az az anyag ami a ürtartalom növelésnél elõjön a táskából.Mekkora ez a táska,milyen maximális méretû tárgy fér el benne?

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
nincs

Gyikgyigo

Gyikgyigo

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Van valakinek fogalma hogy honnan lehet Cateye Enduro 8 Elõlapot(elejét), meg mode gombot szerezni. Nincs kedvem megint 5k-t kidobni érte. mert egyébként nagyon jó cucc.

zcsongor

zcsongor

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Hamarosan induló nagyobb túránkra csomagtartó táskát keresek. Négy féle márkát szúrtam ki magamnak (Himalaya, Kelly's, Author, Merida), de ezek közül a középsõ kettõ maradt. Vagy Kelly's KB-205G [http://www.fulopkere...alogue&id=2723] vagy Author N-209 [http://bikemag.hu/sg...par-tura-taska]. Véleményeket, illetve tapasztalatokat szeretnék kérni Tõletek, hátha valakinek volt/van ilyesmi táskája. :)
Illetve egy másik: Cateye Velo computert készülök venni. Minõség/megbízhatóság szempontból mennyire éri meg a pénzét?

Elõre is köszönöm a válaszokat, üdv.: zcsongor