Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tengerpart, szansajn biics tucsok kocsog.

na meg a learazasok a Bershka-ban.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A legtöbb gél ásványi anyag tartalma sokszorosa a mézének és a gélekben levõ szénhidrátok is egyenletesebben szívódnak (mézet kb folyamatosan enned kell, hogy ne essen le a vércukrod, míg egy átlag gélt 30-40percenként), mondjuk egy-két nagy gyártó géljét még mindig veri a méz. Meg nem mindenki ehet mézet, mert elõfordulhatnak benne allergén anyagok, mondjuk ez a géleknél is fennáll, de ott próbálják kiszûrni a gyártók. Ennek ellenére lehet piaca a méznek, jó izot kell mellé inni vagy valamit tablettát szedni és akkor mûködõképes lesz.

Melyek ezek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Múltkor volt téma, hogy mézet enne pár bicós verseny közbe, mint gyors energiaforrás. Nah szóval lenne most egy piackutatás részemrõl, hogy a mûanyag, mondjuk 200g tasakos vegyes (napraforgó+virág) méz mennyire lehetne kelendõ. A tubusos kiszerelés miatt könnyû és lényegében ugyanúgy zsebre vágható, mint a gélek, de még is természetes, mert méz. Nagy ásványi anyag tartalom, a vegyes méznek ugye, ha jól tudom szõlõcukor tartalma van (ezért kristályosodik ki). Szóval ideális lehetne akár. Kérdés, megérné-e ezzel foglalkozni?

Pár mintát akár potom áron (lényegében a csomagolás áráért is), megszámítva lehet, hogy kiszórnék, teszt céljából.

A legtöbb gél ásványi anyag tartalma sokszorosa a mézének és a gélekben levõ szénhidrátok is egyenletesebben szívódnak (mézet kb folyamatosan enned kell, hogy ne essen le a vércukrod, míg egy átlag gélt 30-40percenként), mondjuk egy-két nagy gyártó géljét még mindig veri a méz. Meg nem mindenki ehet mézet, mert elõfordulhatnak benne allergén anyagok, mondjuk ez a géleknél is fennáll, de ott próbálják kiszûrni a gyártók. Ennek ellenére lehet piaca a méznek, jó izot kell mellé inni vagy valamit tablettát szedni és akkor mûködõképes lesz.

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

na ne rinyáljál.:D
én 177/118. mindenki döntse el magának melyik a magasságom.;D
mondjuk sokat visszaszedtem, mert az utsó 3 hónapban nem mehettem edzeni, meg még nem is megyek kb. 1 hónapig...
vagyis inkább átcsoportosultam lentebbre...:D

legalább mindig puhára esek, a kockás has meg amúgy is buzis.:P

Kockás has sosem volt nekem sem, vagy is biztos volt, csak sose látszott... :DD

Amúgy meg feléred az asztalt legalább? :'DD

Amúgy az apró tegnap nekem még ment.
Ott virágozz, ahova elültettek!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jó van na:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nektek megy az apró?

Nem.

... :)

Nektek megy az apróhirdetõ? Nekem két napja nem jön be:(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nektek megy az apróhirdetõ? Nekem két napja nem jön be:(

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Kényelmetlen amúgy. Régen sem szerettem. Egy kicsi jól van, de ezt már sokallom. :/

na ne rinyáljál.:D
én 177/118. mindenki döntse el magának melyik a magasságom.;D
mondjuk sokat visszaszedtem, mert az utsó 3 hónapban nem mehettem edzeni, meg még nem is megyek kb. 1 hónapig...
vagyis inkább átcsoportosultam lentebbre...:D

legalább mindig puhára esek, a kockás has meg amúgy is buzis.:P

Izomtéridõninja-geológus!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Képet:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

minek azt leadni? tartsad meg, hátha még jobban odab@sz a váccság.

Kényelmetlen amúgy. Régen sem szerettem. Egy kicsi jól van, de ezt már sokallom. :/

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
minek azt leadni? tartsad meg, hátha még jobban odab@sz a váccság.

Izomtéridõninja-geológus!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy ma mértem meg magam, 68kg vagyok (168 magas), pocakom van, bringám messze, hogy a francba fogom leadni ezt. :D Mind a hasamon van a plussz kb...

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Múltkor volt téma, hogy mézet enne pár bicós verseny közbe, mint gyors energiaforrás. Nah szóval lenne most egy piackutatás részemrõl, hogy a mûanyag, mondjuk 200g tasakos vegyes (napraforgó+virág) méz mennyire lehetne kelendõ. A tubusos kiszerelés miatt könnyû és lényegében ugyanúgy zsebre vágható, mint a gélek, de még is természetes, mert méz. Nagy ásványi anyag tartalom, a vegyes méznek ugye, ha jól tudom szõlõcukor tartalma van (ezért kristályosodik ki). Szóval ideális lehetne akár. Kérdés, megérné-e ezzel foglalkozni?

Pár mintát akár potom áron (lényegében a csomagolás áráért is), megszámítva lehet, hogy kiszórnék, teszt céljából.

Lenne rá igény.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nekem túl tömény lenne, de valaki biztos szereti
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nektek megy az apró?

Nem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
nektek megy az apró?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

az "átlag" és a "dolgozó" alatt azt értem hogy nem sokkal a minimálbér felett keresnek, van 1-2-3? gyerek, és talán autó is

kb. 105 a nettóm, van egy gyerek és egy kocsi ami 3 hónapja nem használok mert nincs pénzem megjavítatni
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ez klassz, de ne nagyon reklámozd!

Oké, köszi, de nagyjából le**arom :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Most a hiteles lakásomat kiadtam és ugyanannyiért bérelek egy kertes házat, hogy legalább jobb helyen szopjak, ennyi örömöm legyen legalább.

ez klassz, de ne nagyon reklámozd!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"