Kiskubai, olyan, mint Rebell-nek, csak SL verzió (meg más színû).
De aztán te is lejössz ott, ahol Rebell...Megjött, lepucoltam, karcmentes, megmértem: taggal, nyeregcsõbilinccsel, láncvillavédõ fémlappal meg tépõzáras izével együtt 2298 gramm. Könnyebb lesz 150-250 grammal plusz 40-40 mm rugóúttal a bringa, mint volt (sok mindenre számítottam csak erre nem)
Már csak egy Talas kellene, aztán Rebell szervezheted a találkozót
Képek remélhetõleg holnap a ki milyen bringával...topikban, ha apám épségben hazaért a nikon-nal.
A sebesség mindent megold.
Megjött, lepucoltam, karcmentes, megmértem: taggal, nyeregcsõbilinccsel, láncvillavédõ fémlappal meg tépõzáras izével együtt 2298 gramm. Könnyebb lesz 150-250 grammal plusz 40-40 mm rugóúttal a bringa, mint volt (sok mindenre számítottam csak erre nem)
Már csak egy Talas kellene, aztán Rebell szervezheted a találkozót
Képek remélhetõleg holnap a ki milyen bringával...topikban, ha apám épségben hazaért a nikon-nal.
ótejóég
Igy sosem lessz meg az idális suly : magasság cm, minusz 100, minusz 10% kg (tizenévesen megvolt talán)
RAUH-Welt
B E G R I F F
7végén péntek/szombat voltam bicózni, most meg a tourt néztem a TV-ben (esik) és sört nyitottam.
Kicsit lelkiismeret furdalásom van, de kb. ezt csinálja sok millió focibolond is.
Igy sosem lessz meg az idális suly : magasság cm, minusz 100, minusz 10% kg (tizenévesen megvolt talán)
Amúgy italport edzéskor/versenyen ti mit használtok és mennyiért?
most jóNektek megy az apróhirdetõ? Nekem két napja nem jön be:(
191/98 a jó teljesítményhez tapasztalatból olyan 86-90 között kell legyek, addig elég nehéz elõrelépni
nézzétek a Tourt, aztán gyerünk kifelé
Sport Géza - Sport - Nem nyert, kicsit csalódott a triatlonos
Gondolom akkor nem érted utol. Hogyan szorított le, melléd jött és tolt az út széle felé vagy csak elsuhant melletted?
Elkanyarodtam arra, amerre õ, de tényleg csak elbeszélgetni szerettem volna vele.
Nem mentél utána? Megmutathattad volna neki, hogy nálunk ezért komoly verés jár.