Face-t én is levelezésre használom, meg az események, születésnapok rész hasznos, az ilyeneket mindig elfelejtem

nálam már lecsengett, de kommunikációs csatornaként tökéletes.
És az a 200.000 nem tud összegyûlni több kisértékûbõl? Vagy ha naponta lopok 10.000-et, akkor hóvégére összejön a nagyértékû?
--Trifo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Úszómester, kerékpáros, igényesség...
Nem esik le
A sebesség mindent megold.
Ha olcsón vetted, nem gond. De ha drágán, nagy szop@s. Ritkán lehet igazán jó vételeket kapni, sajnos.
bírom ezeket a jófej hirdetõket, akik eladnak valamit karbantartott/épp most szervizeltként, aztán egy év alatt már a vételár 20%-át ráköltöttem a vázszettre, hogy egybe legyen végre...
Ne haragudjon, hogy mondja? Mire igényes?
Full-Pool Kft.. Budapesti szállodába és zártkörõen üzemelõ uszodába, önmagára és munkályára igényes diákokat keresünk úszómester munkakörbe
H.Zoli, Zeezoli: valamelyikõtök jönne ma este hozzám
csak titeket mindig összekeverlek, szóval áll a mai randi?
azt szerintem buktad. az enyingi út késõbb kanyarodik le a 71-esrõl, tuti úgy álltak ki, hogy még lakott területen belül kapjanak el
azt szerintem buktad. az enyingi út késõbb kanyarodik le a 71-esrõl, tuti úgy álltak ki, hogy még lakott területen belül kapjanak elBalatonakarattya Enyingi út 35. 68-cal az 50 helyett (de nem csak nálam ugyanez a helyzet). Valamelyik nap a héten elgurulok arra és megnézem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu