Azt nem tudom hogy innen ki lehet az (gyanítom montis), de hallottam olyan válogatottról akinek rossz szokása még AZNAPOSAN rajthoz állni, és alkoholból menni...szétlószolva a többieket
Igen, montis, de elõfordul országúton is.
Az szép.

Azt nem tudom hogy innen ki lehet az (gyanítom montis), de hallottam olyan válogatottról akinek rossz szokása még AZNAPOSAN rajthoz állni, és alkoholból menni...szétlószolva a többieket
A sebesség mindent megold.
Egyébként van itt a fórumon olyan versenyzõ, aki csak másnaposan tud jól menni.
Ezentúl megválogatom
velo.hu csúcstámadás
mátrakör
páros OB
hegyi OB
Ezek vannak így betervezve a jövõben...
3hét és a régi leszel. Vagy még lehet jobb is, ha nem iszol minden verseny elõtt.
Akkor ezek szerint Õ többet bringázik a nullánál?
(Najóó ma már mentem 2,5ó KB-GA1-et... most kell kb 2-3 hét visszarázódni. Mátrakörre jól leszek)
A kerékpározás mennyisége és minõsége más nálatok.
Az enyém még stabil 70nél, és nem hiszem hogy sokkal kevesebb lennél kilóra
Váz is stimmel
most 5 napig az Ibis-szel mentem, ma meg felültem az országútira...nem bírtam nyeregben maradni úgy pattogott
65 körül már szitál alattam az országúti, bár ez betudható az alacsony tömegemnek
Eddig nem zavart, hogy merev, de most 5 napig az Ibis-szel mentem, ma meg felültem az országútira...nem bírtam nyeregben maradni úgy pattogott
Aluvázad van? Mert azokkal tényleg elég megrázó élmény rossz úton lejtõzni, sokan mesélték, hogy nagyon berezonál az alu vázuk.Én országútin már 60 felett félek. Nagyon rugalmatlan az egész, a 8 bárra fújt kerekével.
Montin soha nem volt ilyen érzésem.
Esetleg Hárskút - Márkó? Ott nekem is 80 körül volt a legjobbam montival, de az útminõségre nem emlékszem.
Csak a kedvedért kipróbáltam mit tudok kitekerni a Kelet-Bakony lankás dombjain.
83,1km/h lett a vége Tésrõl le Várpalotára, lehetett volna több is, de már nagyon pattogott a bringa a nagyon rossz aszfalton és szétesett a mozgásom. Szerintem jó aszfalton 100km/h-t ki lehet tekerni egy jó minõségû aszfalton lejtõn vagy síkon egy busz/kamion mögött, persze kell hozzá hátra a 11-es lánckerék.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Csak a kedvedért kipróbáltam mit tudok kitekerni a Kelet-Bakony lankás dombjain.Megrendeltem felnött korom elsö országuti bringáját.
Most meg kell tanulni bringaút mellet bringázni, piroson áthajtani meg aszfaltozni
Kiváncsi vagyok a max. 84,6 km/h, amit montival mentem, mikor tolom majd virslikumival.
A bringa anyagilag Gabe villájából és a merev MTB lett szponzorálva.
ez így van...
Indiai fogorvos, elég durva.
ez így van...Hegyen nem lehet érezni a sebességet, de ha hibázol meghalsz.