Kishercegnek
Matt Hunter - Lone Wolfe - YouTube
Nem olyan tehnikás mint a RM vid, de lehet bejön a gyeröknek.
ma már nem, de holnap letesztelem. nekem tetszett, köszi!

Kishercegnek
Matt Hunter - Lone Wolfe - YouTube
Nem olyan tehnikás mint a RM vid, de lehet bejön a gyeröknek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ez mindig így van, nekem is mindig egyszerre viszik el az eladó cuccaimat.Nem tudom mi van ma....Felhívott egy srác, hogy jönne megnézni az Epic vázat, mondom gyere. El is vitte, még lemosni sem volt idõm
Bevittük a klubom boltjába, mondván szedjük ki a Chris King kormánycsapágyat, azt mégsem adom ajándékba. Otthagytam a munkaasztalon a csapágyat, erre 10 perc múlva jön egy dh-s srác kék Demo vázzal, hogy kié az a k.csapágy és eladó-e pont ilyet akar. Elvitte, pedig nem is akartam eladni
A sebesség mindent megold.
fõleg ha már túl is van rajta
Pedig általában komoly megkönnyebbülés az férfiembernek.
g+-ra mondanák a spanyolok hogy La misma mierda. Fölösleges még egy izé amin kapom az értesítõket. Szeptemberben lesz 1 éve hogy nem posztoltam ki semmit csak úgy a falamra, pl hogy dejóóóót bringáztam ma, milyen jóóó verseny volt...stb. Láttam más embereknél hogy milyen kib@szott idegesítõ dolgokat írnak ki,aztán rájöttem hogy valakit lehet pont az enyém idegesít. És tadaaa, azóta is élek, és emberszámba vesznek
ugye nem fogja beirni mindenki h mikor jott meg a bnojenek?
az én hozamommal még az utca végéig sem jutnék el kb. - 634 Ft-ot utaltak
az én hozamommal még az utca végéig sem jutnék el kb. - 634 Ft-ot utaltakmegjött a reálhozam, többre számítottam de legalább a kocsit mozgásképessé tudom tenni (remélhetõleg))
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
adom. egyszerûen és gyorsan tudom informálni családot, barátokat h minden ok.
kíváncsi leszek a google+ mennyire fog elterjedni. tetszetõs.