Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem küldhetsz. itt nincs semmi normális innivalo .D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
van 2hektó barack Vásárhelyön. küldjek? :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
lol :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mondom tömény szeszt. :) A Jäger inkább amolyan dzsúz-féle.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Egy próbát megér. :DDDD
Ott virágozz, ahova elültettek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
biztosan a fonokom is humorosan kezelne ha most elkezdenek ebedszunetben Jegerezni :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Igyál valamit tömény szeszt.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
biztos freeride69x az elkövetõ:)nem csak 20 éve bringázik,és nagyon-nagyon tapasztalt bicajos,de a vudubabákhoz is ért

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valaki huzza mar ki a 100as szeget a tomi alaku vudubaba fejebol, koszi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Gabe: de

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
És nem mindent a vevõkért. Mert a vevõk jelentõs része egy fasz. És aki itt jön az olyan szöveggel, hogy a vevõért mindent meg kell tenni, és hogy mindig igaza van, az az, aki rohadtul meg akar gazdagodni...

Persze hogy sok a barom köztük, de ezt ne írd már le egy fórumon, a saját boltod nevével :)
A vevõnek mindig igaza van dolog pedig úgy mûködik hogy elhiteted vele hogy igaza van, ha pedig véleménykülönbség van, akkor jöhet a megbeszéljük duma, aztán megpróbálod minél kevesebb cirkusszal elintézni a dolgot. Igen vannak fasz ügyfelek, akik akkor is sipítoznak, meg verik az asztalt, mikor nem te vagy a hunyó, és megérdemelnének egy csáknorrisz féle pörgõrúgást torokra, de egy kereskedõ még azt sem teheti meg hogy visszaugat, többek között ezért kereskedõ.
Volt olyan eset hogy konkrétan ordibált velem egy ügyfél, mert nem tudtunk megjavítani valamit neki azonnal. Annyira tapló módon adta elõ magát, hogy az egyik emberemet haza kellett küldenem, mert nem bírta cérnával és láttam hogy balhé lesz. Aztán nagy nehezen lehiggadt, megcsináltuk a melót, és azóta többször dolgoztunk neki. Nekem se tetszik, de ez van.
Én is küldtem már el vevõt a picsába. Ha látom hogy egy fasz, alkudozik, ügyeskedik, akkor elküldöm. Legkésõbb az árajánlat után. Ha már vett valamit tõlem, akkor úgy érzem nem küldhetem el a francba, mert magamat járatom le.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én meg már nagyon unom, hogy már a 2. topik (és még hányat nem olvasok) szól errõl, nem léphetnénk már tovább?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én meg úgy vagyok vele, hogy alaphangon jár mindenkinek egyfajta tisztelet, aztán ha nem úgy álll hozzá akkor ez változik. Az én elsõ válaszom is elhamarkodott volt, és tiszteletlen, elnézést is kértem érte.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Dormi.
Ez már lényegesen konstruktívabb válasz volt az elõzõnél. Köszi.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Maggi én csak azt tisztelem, aki megérdemli, hogy tiszteljem. Õszintén szólva nem tisztelem a nyugdíjast csak azért mert nyugdíjas, nem tisztelem az idõsebbet, csak azért mert idõsebb, nem tisztelem a gyerekes anyukát, csak azért mert gyerekes anyuka (felcsináltatni bármelyik nõ feltudja magát). Baromira jó ez így. Nem fogom csak azért tisztelni a boltost, mert neki boltja van, az a baj, hogy már nem az a világ van, hogy a nyugdíjast azért lehet tisztelni mert nyugdíjas (régen lehetett, mert azt jelentette, hogy végigdolgozta az életét, tett valamit a tiszteletért, manapság már nem).

Ugyanakkor azt is rühellem, amikor pár nõ azzal jön, hogy de õ szült egy gyereket, de az nem jelenti azt, hogy fel is tudja nevelni/fel tudta. Ugyanez bármelyik más családnál.

Kedves bringavarázs a kommunikálási képességeid TOVÁBBRA is úgy gondolom, hogy a béka segge alatt vannak, abban viszont szintén igazad van, hogy Maggi is, ahogy szólt a kedves vásárlódhoz, saját magának mond ellent. Nyilván ha nálad lesz olyan akció, ami kedvezõbb (szeretek itthon vásárolni, sokszor ér nekem 2-3 ezer forint többletet, hogy inkább az a magyar kereskedõnek menjen, mint külföldinek, a cucc), akkor nálad fogom megvenni. De az, hogy így kezelted?! Az nevetséges volt. Ha egy kicsit belegondolsz a helyzetbe tényleg egy jó reklámot csinálsz magadnak (amúgy meg ugye nem nagyon szeretik ha itt reklámoznak a forumon, ezen nincs mit vitatkozni). Írsz itt is egy választ, hogy gyere be, megnézzük mit tehetünk, nem baj ha leírtad mailben is. Ezzel csak pozitív hangot kapsz.

Másrészt én meg úgy gondolom, hogy ha már 'webshop' funkciót csináltatsz az oldalara/boltodban ezt vállalod, akkor a felelõsség a szállítással kapcsolatban a tiéd, neked kell felvenni a szállítókkal a kapcsolatot, hogy problémás volt, nem a vevõnek. Nem is tudom már milyen elektronikai cuccot vettem, azt meg pláne nem, hogy melyik boltban, de a futárok betörték a dobozát olyan helyen, ami alatt nem védte semmi komolyabb a talán DVD lejátszót, és lett egy elég szép festék lecsapás, 'beütés' a fém burkolatán. Lefényképeztem mi van, mondták küldjem vissza, küldenek másikat és onnantól már õk rendezték le a futárszolgálattal a problémát. Ezt úgy gondolom nem a vevõ dolga. Nyilván nem arról van szó, hogy egy ilyen drága cuccot, csak úgy kicserélsz, de a futárszolgálattal neked kell felvenni a kapcsolatot és elintézni a 'mitmivan'-t.
Ott virágozz, ahova elültettek!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Underword Kupára nevezésem kemény 2000 ért eladó, sajnos családi okok miatt nem tudok megjelenni kedvenc versenyemen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

A szerviz nagyrésze is egy nagy f..., ezért vásárol az ember a neten (most lehet összéálni kereskedök és közös pert inditani a CRC ellen)

Nagyot pofázni a forumon egy bolt ellen nem egyszerü. Komoly bajok kellenek azért oda.

anno egy Lapierre x control 913 al volt komoly problémám, zabálta a tagot. Hánytam a német forumon, az üzlet neve is felkerült töbször (cseréltek tagot, de az is tönkrement).
Vásároltam egy 3. tagot, ami szintén tönkrement. kideritettem, hogy a linkek okozzák a problémát. Az üzlettel már régen megszivtam, csak forumokon hánytak bele a dologba.
Felvettem a forgalmazóval a kapcsolatot és megkaptam az új linkeket. Az üzletbe vitte személyesen a forgalmazó, de én raktam öket a bringába;)

Igaz, de mégsem ezért vásároltok külföldön. Hanem, mert olcsóbb és van. De nem ez a baj. A baj, az, hogy elveszik a dolog emberi része. Ha kicsi vagyok esélyem sincs versenyezni, mert nem a szolgáltatás milyensége dominál, hanem csak az ár, és tiszta, hogy dunányi rosszul melózó szervíz van, de az se pálya, hogy szinte mindegyikrõl alapból ezt tételezitek fel sokan...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Én meg azt mondom, hogy meg kellene tanulni itt pár embernek olyan hangnemben beszélni ami megüti a minimumot, már ami a tiszteletet illeti.

Idéznélek, de nem teszem, mert emlékezned kellene Maggi, hova küldted és milyen hangnemben az ominózus illetõt nem sokkal korábban...már elfelejtetted?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
A szerviz nagyrésze is egy nagy f..., ezért vásárol az ember a neten (most lehet összéálni kereskedök és közös pert inditani a CRC ellen)

Nagyot pofázni a forumon egy bolt ellen nem egyszerü. Komoly bajok kellenek azért oda.

anno egy Lapierre x control 913 al volt komoly problémám, zabálta a tagot. Hánytam a német forumon, az üzlet neve is felkerült töbször (cseréltek tagot, de az is tönkrement).
Vásároltam egy 3. tagot, ami szintén tönkrement. kideritettem, hogy a linkek okozzák a problémát. Az üzlettel már régen megszivtam, csak forumokon hánytak bele a dologba.
Felvettem a forgalmazóval a kapcsolatot és megkaptam az új linkeket. Az üzletbe vitte személyesen a forgalmazó, de én raktam öket a bringába;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én meg azt mondom, hogy meg kellene tanulni itt pár embernek olyan hangnemben beszélni ami megüti a minimumot, már ami a tiszteletet illeti.