Nyilván és nyilván a szövegértési képességeid (is) a béka segge alatt vannak.
Szerintem meg nem járatta le egyáltalán a céget. Az, hogy túlbuzgó, az nem számít semmit. Így meg, hogy nem 'átugrik a szomszédba' módon tudja visszavinni hozzájuk, egy teljesen normális dolog volt szerintem akár a forumon való megjegyzés, akár máshol.
A boltot baromira nem járatta le, ha kedves 'bringavarázs' olyan tiszteletreméltó, profi szerelõ lenne, akkor ezt olyan 'kritikának' vette volna, hogy máskor erre figyeljen oda. Másrészt itt is, nyugodtan írhatott volna olyat, hogy elnézést, hozd vissza hozzánk amikor tudod, megnézzük, helyrerakjuk. Így még pozitív reklámja is lett volna, amolyan 'mindent a vevõkért' látszattal. De így, hogy ráugrott, ezzel járatta le magát, de baromira.
"Nyilván és nyilván a szövegértési képességeid (is) a béka segge alatt vannak."
Azt gondolom erre semmi szükség. Ha mégis, akkor elõbb ismerjük meg egymást, és utána alkossunk ilyen-olyan véleményt a másikról.
Azért ugrott "át a szomszédba" hozzánk, mert volt egy ajándék táska akciónk. Nem a két szép szememért. Hozott egy döntést. Tudatos döntést. Aminek adott esetben lehetnek következményei. Értsd: hiba esetén a szállítást neki kell megoldania.
Kritikának venném, ha az üzletbõl kitolva jelentkeztek volna a hibák. De a kettõ között történt egy futárszolgálatos szállítás. Így a dolog nem egyértelmû.
Ami ennél fontosabb, mindig odafigyelek, mert kis üzlet vagyok, nem nagyon tudok mással operálni, csak a jó minõségû melómmal.
Miért írjak olyat, hogy elnézést, amikor érzésem szerint egy tökéletesen mûködõ kerékpárt adtam fel?
És nem mindent a vevõkért. Mert a vevõk jelentõs része egy fasz. És aki itt jön az olyan szöveggel, hogy a vevõért mindent meg kell tenni, és hogy mindig igaza van, az az, aki rohadtul meg akar gazdagodni. Ez pedig nem én vagyok. Én addig csinálom amíg élvezni tudom a technikát, az embert, a bringázást, nem az a célom, hogy minden érzelem kiölõdjön belõlem és cserébe hegyben álljon a pénz.