Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Nyilván és nyilván a szövegértési képességeid (is) a béka segge alatt vannak.

Szerintem meg nem járatta le egyáltalán a céget. Az, hogy túlbuzgó, az nem számít semmit. Így meg, hogy nem 'átugrik a szomszédba' módon tudja visszavinni hozzájuk, egy teljesen normális dolog volt szerintem akár a forumon való megjegyzés, akár máshol.

A boltot baromira nem járatta le, ha kedves 'bringavarázs' olyan tiszteletreméltó, profi szerelõ lenne, akkor ezt olyan 'kritikának' vette volna, hogy máskor erre figyeljen oda. Másrészt itt is, nyugodtan írhatott volna olyat, hogy elnézést, hozd vissza hozzánk amikor tudod, megnézzük, helyrerakjuk. Így még pozitív reklámja is lett volna, amolyan 'mindent a vevõkért' látszattal. De így, hogy ráugrott, ezzel járatta le magát, de baromira.

"Nyilván és nyilván a szövegértési képességeid (is) a béka segge alatt vannak."
Azt gondolom erre semmi szükség. Ha mégis, akkor elõbb ismerjük meg egymást, és utána alkossunk ilyen-olyan véleményt a másikról.
Azért ugrott "át a szomszédba" hozzánk, mert volt egy ajándék táska akciónk. Nem a két szép szememért. Hozott egy döntést. Tudatos döntést. Aminek adott esetben lehetnek következményei. Értsd: hiba esetén a szállítást neki kell megoldania.
Kritikának venném, ha az üzletbõl kitolva jelentkeztek volna a hibák. De a kettõ között történt egy futárszolgálatos szállítás. Így a dolog nem egyértelmû.
Ami ennél fontosabb, mindig odafigyelek, mert kis üzlet vagyok, nem nagyon tudok mással operálni, csak a jó minõségû melómmal.
Miért írjak olyat, hogy elnézést, amikor érzésem szerint egy tökéletesen mûködõ kerékpárt adtam fel?
És nem mindent a vevõkért. Mert a vevõk jelentõs része egy fasz. És aki itt jön az olyan szöveggel, hogy a vevõért mindent meg kell tenni, és hogy mindig igaza van, az az, aki rohadtul meg akar gazdagodni. Ez pedig nem én vagyok. Én addig csinálom amíg élvezni tudom a technikát, az embert, a bringázást, nem az a célom, hogy minden érzelem kiölõdjön belõlem és cserébe hegyben álljon a pénz.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zezo:
visszament anyag, sajna
kollega hamarabb végzett tekerésileg, mint én szurkolásilag, meg az esõ is elriasztotta...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

tamaska, milyen okból zsibbaszt? Nem volt szándékomban ilyen módon nyilatkozni, meg, de a felhasználó véleményem szerint simán lehúzott.
Tényleg érdekel.
Bár az is, hogy nyilván az egész off volt, mégsem törölte senki, pedig többször kértem a beszélgetés folyamán.

nem veled volt a baj.

amugy szerintem nem kellett volna valaszolnod, hanem egybol egy "ertesitsd a moderatort" gombot nyomni, es melle megjegyzeskent hogy majd te lerendezed vele. vagy email. vagy privi. es akkor torlodik a dolog, te meg elsikalod a vele privatban. en mar joval kesobb olvastam mint ez az egesz tortent, ha akarod torolhetem, de hitelrontasnak nem neveznem.

az teny hogy a korrekt magatartas hogy elobb felhiv teged hogy baj van, es ha nem vagy segitokesz elegge/egyaltalan akkor jon a forumra. vagy ha annyira surgos volt segitseget kerni de a bolttal nincs baja akkor meg nem lett volna muszaj megneveznie a boltot. ehhez nem kell tapasztalt bringasnak lenni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

tamaska, milyen okból zsibbaszt? Nem volt szándékomban ilyen módon nyilatkozni, meg, de a felhasználó véleményem szerint simán lehúzott.
Tényleg érdekel.
Bár az is, hogy nyilván az egész off volt, mégsem törölte senki, pedig többször kértem a beszélgetés folyamán.

Nyilván és nyilván a szövegértési képességeid (is) a béka segge alatt vannak.

kocka topic tényleg érdekes. Adott egy (nem kicsit) túlbuzgó vevõ, aki vett egy terméket, ami úgy érzi hogy nincs rendesen összerakva beállítva, mittomén, majd ezt beírja a fórumra a cég nevesítésével. Ez nem szép dolog, de mentségére szól hogy a céget is értesítette.

Maga a hozzászólás szerintem semmiféle negatív hatással nem járt volna a cégre nézve, ha normálisan van lereagálva. De a vevõt lebaszni azért hogy be mer írni egy fórumba anélkül, hogy elõtte "megbeszélte volna" a kereskedõvel...hát ezt kb olyan helyzetben tudom elképzelni, hogy a kereskedõ monopolhelyzetben van, a vevõ pedig viszonteladó, szal a kereskedõ van "elõnyben".

Szerintem meg nem járatta le egyáltalán a céget. Az, hogy túlbuzgó, az nem számít semmit. Így meg, hogy nem 'átugrik a szomszédba' módon tudja visszavinni hozzájuk, egy teljesen normális dolog volt szerintem akár a forumon való megjegyzés, akár máshol.

A boltot baromira nem járatta le, ha kedves 'bringavarázs' olyan tiszteletreméltó, profi szerelõ lenne, akkor ezt olyan 'kritikának' vette volna, hogy máskor erre figyeljen oda. Másrészt itt is, nyugodtan írhatott volna olyat, hogy elnézést, hozd vissza hozzánk amikor tudod, megnézzük, helyrerakjuk. Így még pozitív reklámja is lett volna, amolyan 'mindent a vevõkért' látszattal. De így, hogy ráugrott, ezzel járatta le magát, de baromira.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
kocka topic tényleg érdekes. Adott egy (nem kicsit) túlbuzgó vevõ, aki vett egy terméket, ami úgy érzi hogy nincs rendesen összerakva beállítva, mittomén, majd ezt beírja a fórumra a cég nevesítésével. Ez nem szép dolog, de mentségére szól hogy a céget is értesítette.

Maga a hozzászólás szerintem semmiféle negatív hatással nem járt volna a cégre nézve, ha normálisan van lereagálva. De a vevõt lebaszni azért hogy be mer írni egy fórumba anélkül, hogy elõtte "megbeszélte volna" a kereskedõvel...hát ezt kb olyan helyzetben tudom elképzelni, hogy a kereskedõ monopolhelyzetben van, a vevõ pedig viszonteladó, szal a kereskedõ van "elõnyben".

Egyébként a kereskedelem elsõ szabálya: A vevõnek mindig igaza van
A második szabály: Ha nincs igaza, akkor nagy levegõ, elszámol 20ig, majd az elsõ szabály lép életbe :)

Napi szinten találkozom ügyfelekkel, akikhez képest a cube topicot felpezsdített fórumozó mintavevõ, de engedhetem meg magamnak hogy kritizáljam, mert így mûködnek a dolgok. Szerintem.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Ha van rá lehetõséged, azért kérj beutalót egy kézsebészhez, lehet, hogy vannak rá jobb gyógymódok, mint az idõ.

A doki max. 2 hónapot jósol neki, Brexin-t és milgamma-t írt fel. Egyébként határozottan jobb mint tegnap ilyenkor.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

beleolvastam a cube topikba. basszus lezsibbadtam tole. es szerintem meg nem hallottunk mindent

Tényleg érdekel.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szóval, aki szeretné követni, vagy legalább néha olvasgatni a hülyeségeim, annak: Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap :)

ha arra jarsz, nezz be a Yeti gyarba es csinalj nekem par fenykepet. Ott van toled nem messze [Golden, Colorado]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

beleolvastam a cube topikba. basszus lezsibbadtam tole. es szerintem meg nem hallottunk mindent

kb. ezt írtam elõtted egy nappal korábban:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szóval, aki szeretné követni, vagy legalább néha olvasgatni a hülyeségeim, annak: Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Köszönöm a hasznos hozzászólást imi72-nek. Igazából tudom, hogy a bandázs hiánya okozta a dolgot, mert Balaton körön nem volt ilyen probléma. Szóval már feltekertem az új bandázst!

Ha van rá lehetõséged, azért kérj beutalót egy kézsebészhez, lehet, hogy vannak rá jobb gyógymódok, mint az idõ.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

én is belekezdtem, de abbahagytam szerintem nem sokat vesztettem :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Köszönöm a hasznos hozzászólást imi72-nek. Igazából tudom, hogy a bandázs hiánya okozta a dolgot, mert Balaton körön nem volt ilyen probléma. Szóval már feltekertem az új bandázst!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Lassan (esetenként nagyon lassan) el fog múlni. Idegszál "sérülésed", gyulladásod van. 3 hetes bringatúra után nekem is volt (ill. most is van, de ez az én hülyeségem miatt...kalapácsként használtam a tenyerem kipárnázott részét).
Sima doki nem tud vele mit kezdeni (pihentesd, borogasd, blablabla), sport-, vagy szakorvos már talán.
B1, B6, B12 vitaminokkal a tüneteket lehet csökkenteni, de pikkpakk nem fog elmúlni. Hosszabb távon gondold át, hogy jó-e neked az adott kormánymagasság, bandázsolás stb. Túl nagy terhelést kapott a kezed adott területe, úgyhogy a késõbbiekben ezt kell elkerülni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hali!

Tegnap bringáztam életem leghosszabbját, 220km, közel 8 óra. Természetesen a bandázs is most unta meg a kormányhoz való rögzülést bal oldalon, zsibbad a bal kezemen a kis és gyûrûs újjam, és a tenyerem széle, ami közel esik az újjaimhoz. Nem sikerült kialudni. Ha nem múlik el holnapra, elmegyek dokihoz is, csak érdeklõdnék, hogy valaki járt-e már így, és mi lett belõle.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Te jó ég de sok ismerõsömnek van ma születésnapja.
Ott virágozz, ahova elültettek!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

matt
9 font de irja is az oldalon

koszi!
kozben ebay support feloldotta a blokadot, irtam neki, updatelte a shipping infot es meg is vettem .) most mar csak arra varok h megerkezzen a paypal accountra a le amit utaltam. :D

meg vettem jol egy shimano am41 cipot is bicozni. nem szep, de remelem bevalik.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bódogot Gabikám kis titkolódzó :) Akkor pont jókor indult útjára a barack :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Majd adj fel páleszt, mint izotóniás ital....!!