Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2011. augusztus 13. - 15:04
a közeljövõben (egy-két héten belül) nem jár valaki szolnok felé? egy kutyaházat kellene elhozni vácra. díjazás megbeszélés szerint.
(utánfutó vagy kisbusz feltétel, egyébként hoznám én.)
(utánfutó vagy kisbusz feltétel, egyébként hoznám én.)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. augusztus 13. - 12:50
Valaki nem tudna kölcsönadni jövõ héten 1-2 egy vízálló kamerát Budapesten? :/ :/
Írta 2011. augusztus 13. - 10:03
Írta 2011. augusztus 13. - 00:40
Kerti parti, sütögetés, iszogatás után, menjünk a városba esti tekerésre. Hát nem el kezdett szakadni az esõ, összesen 4 kocsmánál voltunk kénytelenek megállni. Haver akkorát esett egy 5 centis járdaszegélyen.. Kerékpározás közben nem ittunk!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. augusztus 12. - 22:37
ertem koszi, ez is kb 10% volt.
crc multkor megjott siman. mondjuk azt nem futar hozta hanem a posta, gondolom azert. vagy mert csak egy pedal volt. no mindegy. ilyen frank mellett igy se volt draga .)
crc multkor megjott siman. mondjuk azt nem futar hozta hanem a posta, gondolom azert. vagy mert csak egy pedal volt. no mindegy. ilyen frank mellett igy se volt draga .)
Írta 2011. augusztus 12. - 22:25
nem tortem el .)
rendeltem nemetektol cuccokat. dhlnek szallitaskor meg ki kellett fizetnem a merverstajert. tudok ebbol meg vhogy penzt visszakapni? gondolom a nemeteknel is kifizettem az afat. vagy hogyvanez?
Elvileg a kinti árból automatikusan levonják. CRC-n nekem így volt, most starbike-on és a singlespeed.nl-en is. Amikor beállítom az országot svájcra, egybõl csökken az ár. Csak a határon mindenre rámegy a vámkezelési költség + elvileg 8%, de ha nem frankban van a csomagra ráírva az ár, akkor ahogy épp átváltanak, kb. 10%-ra jön ki átlagban. Másrészt nekem a crc is csak a határig hozza ingyen, svájcon belül a posta ráteszi a szállítási költséget...
Írta 2011. augusztus 12. - 22:11
Lötem a kislányomnak egy bringát.
2009 szeptemberben lett vásárolva, azóta futott 7 kmt 50 perc alatt az elsö gazdinál
Mivel a váltók "nem müködtek" igy 70% al olcsób lett a bringa.
2 Hibike érkezett a házba egy hét alatt és a váltó is muzsikál 5 perc után.
2009 szeptemberben lett vásárolva, azóta futott 7 kmt 50 perc alatt az elsö gazdinál
Mivel a váltók "nem müködtek" igy 70% al olcsób lett a bringa.
2 Hibike érkezett a házba egy hét alatt és a váltó is muzsikál 5 perc után.
Írta 2011. augusztus 12. - 21:37
nem tortem el .)
rendeltem nemetektol cuccokat. dhlnek szallitaskor meg ki kellett fizetnem a merverstajert. tudok ebbol meg vhogy penzt visszakapni? gondolom a nemeteknel is kifizettem az afat. vagy hogyvanez?
Írta 2011. augusztus 12. - 19:32
eszerint pl mehetsz
Mit jelent a kezdõ vezetõi engedély? | JogIQ
meg a hivatkozott szabály
http://www.complex.h...&celpara=5#xcel
"Kezdõ vezetõi engedély
5. § (1) A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzésének napjától számított két évig a vezetõi engedély kezdõ vezetõi engedélynek minõsül.
(2) A kezdõ vezetõi engedéllyel az „A” az „A” korlátozott kategóriára és az „A1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel utas nem szállítható, a „B”, „C”, „D” kategóriára és a „C1”, „D1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel - a Magyar Honvédség kezelésében lévõ jármûvek kivételével - pótkocsi nem vontatható.
6. § (1) A „kezdõ vezetõi engedély” minõsítés kétéves idõtartama az 5. § (1) bekezdésében meghatározott idõtartamon belül elkövetett közlekedési szabálysértés vagy bûncselekmény miatt jogerõsen kiszabott jármûvezetéstõl, jármûfajtától vagy kategóriától eltiltás, illetve a vezetõi engedély külön jogszabályban meghatározott visszavonásának leteltét követõen újra kezdõdik.
(2) Az (1) bekezdés rendelkezései szerint meghosszabbított „kezdõ vezetõi engedély” minõsítést és annak lejárata határidejét a nyilvántartásba be kell jegyezni, és ezt a tényt a vezetõi engedélyben kódszámmal jelölni kell.
7. § Ha a gépjármûvezetõ külföldi vezetõi engedélyét két évnél nem régebben szerezte, a kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezéseket - nemzetközi szerzõdés eltérõ rendelkezése hiányában - a külföldi vezetõi engedély helyett a magyar hatóság által kiadott vezetõi engedélyre is alkalmazni kell.
8. § A kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezések nem alkalmazhatóak nemzeti kategória esetén."
szal ha motorral akartok menni (nem írtad milyen jármû) akkor nem viheted
Mit jelent a kezdõ vezetõi engedély? | JogIQ
meg a hivatkozott szabály
http://www.complex.h...&celpara=5#xcel
"Kezdõ vezetõi engedély
5. § (1) A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzésének napjától számított két évig a vezetõi engedély kezdõ vezetõi engedélynek minõsül.
(2) A kezdõ vezetõi engedéllyel az „A” az „A” korlátozott kategóriára és az „A1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel utas nem szállítható, a „B”, „C”, „D” kategóriára és a „C1”, „D1” alkategóriára érvényesített bejegyzéssel - a Magyar Honvédség kezelésében lévõ jármûvek kivételével - pótkocsi nem vontatható.
6. § (1) A „kezdõ vezetõi engedély” minõsítés kétéves idõtartama az 5. § (1) bekezdésében meghatározott idõtartamon belül elkövetett közlekedési szabálysértés vagy bûncselekmény miatt jogerõsen kiszabott jármûvezetéstõl, jármûfajtától vagy kategóriától eltiltás, illetve a vezetõi engedély külön jogszabályban meghatározott visszavonásának leteltét követõen újra kezdõdik.
(2) Az (1) bekezdés rendelkezései szerint meghosszabbított „kezdõ vezetõi engedély” minõsítést és annak lejárata határidejét a nyilvántartásba be kell jegyezni, és ezt a tényt a vezetõi engedélyben kódszámmal jelölni kell.
7. § Ha a gépjármûvezetõ külföldi vezetõi engedélyét két évnél nem régebben szerezte, a kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezéseket - nemzetközi szerzõdés eltérõ rendelkezése hiányában - a külföldi vezetõi engedély helyett a magyar hatóság által kiadott vezetõi engedélyre is alkalmazni kell.
8. § A kezdõ vezetõi engedélyre vonatkozó rendelkezések nem alkalmazhatóak nemzeti kategória esetén."
szal ha motorral akartok menni (nem írtad milyen jármû) akkor nem viheted
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. augusztus 12. - 19:30
18 év felett vezethetsz,és hát annyi már elmúltál.könnyû pótkocsit vagy mi a fenét nem húzhatsz
Írta 2011. augusztus 12. - 19:18
Írta 2011. augusztus 12. - 18:49
Kreszben jártasaokhoz fordulnék...
Nincs még két éves a jogsim, asszonnyal mennénk szlovákba. Vezethetek én ott? Úgy rémlik csak ha lejárt a Tanuló besorolásom, vagy ilyesmi.
Nincs még két éves a jogsim, asszonnyal mennénk szlovákba. Vezethetek én ott? Úgy rémlik csak ha lejárt a Tanuló besorolásom, vagy ilyesmi.
Írta 2011. augusztus 12. - 17:56
Ilyen igen, garis még...csak ráfizetés nélkül, de pszt...
Rendes volt nagyon a Csepel, nem tudtak megfelelõ méretû cserevázat adni, így felkínálták ráfizetés nélkül.
Remélem ez minõségibb lesz egy fokkal.
Nahát. Tököm leszakad.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. augusztus 12. - 17:46
Írta 2011. augusztus 12. - 17:13
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. augusztus 12. - 12:58
Ilyen igen, garis még...csak ráfizetés nélkül, de pszt...
Rendes volt nagyon a Csepel, nem tudtak megfelelõ méretû cserevázat adni, így felkínálták ráfizetés nélkül.