Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mármint trash metalt mint olyantot

azért Hetfield meg Araya még vadul a csattogós lepkét tologatta Mustain-el, mikor mondjuk Iommi már az Ironmant... :)

Ezért írtam aposztrófok társaságában, ugyanis igaz hogy nagy rajongója vagyok a metál zenének, de zenetörténeti ismereteim igen hiányosan a különbözõ mûfajok kialakulását illetõen :)

Máté: amennyiben nem jegyüzér fasz, és 30k-ért akarja adni a 13,5k-s jegyet, akkor érdekelne! :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Metallica-ra meg nem kaptam jegyet, lecsúsztam róla. De úgylesz, hogy fogok 15ezret, és jegyre vadászok majd a bejáratnál...abból kiindulva, hogy a 20ezres kiemelt állóhelyet tegnap este megkaphattuk volna helyben 15ért...remélem a metallica-ra is sikerül bejutnom :) .

mintha havernak msn-en, iwiwen ki lett volna írva hogy van neki eladó állójegye. ha akarod rákérdek.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
köszi, Bigtibi.
meglátjuk, mi lesz belõle.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem ez a négyezervalahányforintos van. Én is magándokihoz járok amúgy.
Volénak volt durva biztosítása, csak már nem tudom a nevét. Eu-s ellátással olcsóbb volt, mint a Tb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mai történet:
Ismerõsnek be van gyulladva a bölcsességfoga,elment szájsebészeti klinikára,közölték vele nem nyúlnak hozzá mert vérzik,majd átküldték a honvédba ahol ismét közölték vele hogy akkor látják el ha már ömlik a szájából a vér,ezek után elment magán klinikára 5perc alatt megcsinálták neki,10e!hétfõn mehet vissza.
mi a f.szonak van akkor a tb ha nem látják el,meg gyíkok az orvosok?

na ezért nincs nekem tb-m
ha kellett eddig is magándokihoz jártam
amikor meg tb alapura kényszerültem, az többe került mint a magán, nem beszélve az elbaszott idõrõl meg a körülményekrõl

(amúgy hazuttam. nem elvbõl nincs, csak szimplán nem telik rá)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
mai történet:
Ismerõsnek be van gyulladva a bölcsességfoga,elment szájsebészeti klinikára,közölték vele nem nyúlnak hozzá mert vérzik,majd átküldték a honvédba ahol ismét közölték vele hogy akkor látják el ha már ömlik a szájából a vér,ezek után elment magán klinikára 5perc alatt megcsinálták neki,10e!hétfõn mehet vissza.
mi a f.szomak van akkor a tb ha nem látják el,meg gyíkok az orvosok?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Metallica-ra meg nem kaptam jegyet, lecsúsztam róla. De úgylesz, hogy fogok 15ezret, és jegyre vadászok majd a bejáratnál...abból kiindulva, hogy a 20ezres kiemelt állóhelyet tegnap este megkaphattuk volna helyben 15ért...remélem a metallica-ra is sikerül bejutnom :) Ami még csábító, az a Megadeth....Be kéne szervezni még egy Slayer-t meg egy Anthrax-ot idénre, és akkor el lehet mondani, hogy ottvoltál azokon, akik 'kitalálták' a 'metál'-t...

mármint trash metalt mint olyantot

azért Hetfield meg Araya még vadul a csattogós lepkét tologatta Mustain-el, mikor mondjuk Iommi már az Ironmant... :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai szakaggyámeg a Rammstein miatt :) na jó csak irigykedem, mert nagyon szerettem volna elmenni rá, de választanom kellett vagy a Metallica vagy a Rammstein, a kettõ együtt nem fért bele a büdzsébe. A Völkerballos számokat nyomták? Youtubeon legalább 200szor meghallgattam/néztem az egész koncertet.

Nemigen voltak számok a reisereise környékérõl, volt pl Benzin (rosenrot..) de leginkább azelõtti számok voltak, meg természetesen az új albumról. De ha rákeresel hogy rammstein 2010 tour setlist, akkor kidobja. Najó, lásd kivel van dolgod:

# Rammlied
# B********
# Waidmann's Heil
# Keine Lust
# Weisses Fleisch
# “Feuer Frei!”
# Wiener Blut
# Frühling in Paris
# Ich Tu Dir Weh
# Du Riechst So Gut
# Benzin
# Links 2 3 4
# Du Hast
# Pussy

# Encore:
# Sonne
# Haifisch
# Ich Will
# Encore 2:
# Engel

Metallica-ra meg nem kaptam jegyet, lecsúsztam róla. De úgylesz, hogy fogok 15ezret, és jegyre vadászok majd a bejáratnál...abból kiindulva, hogy a 20ezres kiemelt állóhelyet tegnap este megkaphattuk volna helyben 15ért...remélem a metallica-ra is sikerül bejutnom :) Ami még csábító, az a Megadeth....Be kéne szervezni még egy Slayer-t meg egy Anthrax-ot idénre, és akkor el lehet mondani, hogy ottvoltál azokon, akik 'kitalálták' a 'metál'-t...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
alapból korlátlant kértem

albérlet miatt lett mobilnet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Sala: mobilról netezel? esetleg külföldi roaming? Én is sokat szívtam a laptopos mobilnettel, mert elõször 1gb-osra fizettem be de láttam, hogy kevés lesz áttértem korlátlanra, de valamit elrontottak, mert utána még két hónapig lekorlátoztak, mire 3.alkalommal valamit kattogtatott a nõ a gépen és azóta minden rendben.

Kiskubai szakaggyámeg a Rammstein miatt :) na jó csak irigykedem, mert nagyon szerettem volna elmenni rá, de választanom kellett vagy a Metallica vagy a Rammstein, a kettõ együtt nem fért bele a büdzsébe. A Völkerballos számokat nyomták? Youtubeon legalább 200szor meghallgattam/néztem az egész koncertet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
a bajom az egésszel, hogy nem indokolják, miért korlátozták többször a netemet. Gondolom érhtetõ, hogy ezért nem óhajtok fizetni, ha egy hónapban max 2 hetet tudom használni aztán jön a lassítás

tévedés ne essék:

csak este használtam
web böngészés
fórumozás
mailezés
néha egy két frissités letöltés, legnagyobb talán 120mega volt)

sokszori kérésemre hozzámvágtak egy hivásrészletezést, ami megmutatja naponta mennyitz használtam

mert ugye hivatalosan nem nézheti, hogy mit csinálok a neten. Csak egy korlátlannak hirdetett netelérésnél minek küldték ki nekem, hogy mikor mennyit használtam, érthetetlen

naná h nemhagyom magam

fuck me, i'm famous!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha jól értettem nem õ mondta fel, hanem a szolgáltató. De üssed õket Sala azért ez nem így megy.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A levélírásod legnagyobb eredménye az lesz talán, hogy elolvassák. Felmondási díjas dolgot, kötbért is aláírtad.. Szóval lehet célszerûbb nem felmondani, hanem havi díjként fizetni, és nem használni - ez kisebb összeg szokott lenni, mint hûségnyilatkozat alatt felmondani egy szerzõdést.

Bár ha már megkaptad a csekket, úgyis mindegy.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jóság a firefox

kaptam egy jó kis 86 ezres pannon számlát. sokszori kérésemre sem küldték el, mikor és h sértettem meg az ÁSZF-jüket, ami miatt korlátozták a korlátlan netemet

most meg fizessem ki a 86 ezret, mivel megszüntetik a szerzõdésemet.

irtam nekik egy utolsó levelet...

fuck me, i'm famous!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ocsem uj firefox az aktualis ablak melle nyitja meg az ujat
zsirsag

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerinted?:( Esélytelen volt szinte követni az eseményeket :/ messze volt így a színpad. A babák jók voltak :)

Ami még kurvanagy ötlet volt, az a háromrétegû szinpad :D AMikor elõször elkezdték kitörni.... Meg másodszorra mikor elhullott a háttér... Nagyonnagy volt!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az elõzenekart láttad? Azért az nemkicsit nézett ki kurvajól, mikor leöntötte a dobot vízzel, és úgy ütötte. Na, ez storoszkóppal volt megvilágítva, és azt láttad hogy a dob felett lebegve villognak a vízcseppek...Megaztán RAmmstein-on a lézeres babák...

Szerinted?:( Esélytelen volt szinte követni az eseményeket :/ messze volt így a színpad. A babák jók voltak :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Látom a lényeget megtaláltad :P
Öntöztél sört a nyakamba? Ugráltál ismeretlenként a hátamra közben kurvaanyádozva és fetrengtél a földön sík részegen?
Ha nem, akkor ne vedd Magadra... ÉN is bakancsban voltam, de szolídan, ráhúzva a nadrág, viszont ha pár fokkal melegebb lett volna akkor kat. gyakorló térdkoptató alatt elvágva :)
Szállingóznak a videók
YouTube - Rammstein Budapest 2010 - Christian Flake Lorenz to boat on human water :)

Testalkatilag vonatkozhat rám, a 170 centimmel nem vagyok egy nagy termet :D Nem öntöztem rád sört -mivel koncerten nem iszok-, nem ugráltam a hátadba, és nem fetrengtem a földön. Nálam is nadrág ráhúzva a bakancsra :D Az elõzenekart láttad? Azért az nemkicsit nézett ki kurvajól, mikor leöntötte a dobot vízzel, és úgy ütötte. Na, ez storoszkóppal volt megvilágítva, és azt láttad hogy a dob felett lebegve villognak a vízcseppek...Megaztán RAmmstein-on a lézeres babák...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Most ezt vegyem magamra? :P

Látom a lényeget megtaláltad :P
Öntöztél sört a nyakamba? Ugráltál ismeretlenként a hátamra közben kurvaanyádozva és fetrengtél a földön sík részegen?
Ha nem, akkor ne vedd Magadra... ÉN is bakancsban voltam, de szolídan, ráhúzva a nadrág, viszont ha pár fokkal melegebb lett volna akkor kat. gyakorló térdkoptató alatt elvágva :)
Szállingóznak a videók
YouTube - Rammstein Budapest 2010 - Christian Flake Lorenz to boat on human water :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
látom többet kéne szentendre fele járnom... :)