Nem vagyok orvos, nem is tanultam annak, de fáradásos törésrõl sok anyagnál hallottam már de csontnál még nem...
Az hogy rácsap a combjára, és eltörik egy csont, az valóban nem hangzik normálisnak.
Pedig van
http://www.drdiag.hu...
Nem vagyok orvos, nem is tanultam annak, de fáradásos törésrõl sok anyagnál hallottam már de csontnál még nem...
Az hogy rácsap a combjára, és eltörik egy csont, az valóban nem hangzik normálisnak.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nagyon porózus a csontszerkezeted, ez nem hiszem hogy normális. Valami szteroidot kéne szedned meg kalciumforrást.
Ez nem tûnik túl alapos és meggyõzõ vizsgálatnak. Szemre és arra építve, hogy 18 éves vagy?
RAUH-Welt
B E G R I F F
3 hónapja a tavalyi törés miatti kihagyás után újrakezdtem a krav-magát, arra értette. bár én továbbra se hiszem, hogy a pontütõkesztyû, a pajzs vagy a boxkesztyûm kezdte volna ki.
sûrûséget nem mértek, szemmértékre ment minden. részben arra épített a doki, hogy 18 évesen túlságosan is hipohondernek tûnök a csontjaim és ízületeim terén. bár úgy látszott azt se akarja elhinni, hogy most tényleg csak a combomba törtem bele.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
gondolom mértek neki csontsûrûséget....
na az mar eleg nagy pedig.
mondjuk nekem akkora kert kell amiben lehet bogracsozni meg focizni meg sort inni az arnyekban. szal kell fu meg egy napernyo. minden ezen felul benne levo noveny, fa stb az foloslegeses.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mert biztos nem eleg nagy a kertje
RAUH-Welt
B E G R I F F