vegyepszer-es. az a klasszik. lattam en mar bajszos parasztot kasza felkotve a 29as csepel vazra, gumicsizmaban, hatan ez a lom biciklizni. parszor...

RAUH-Welt
B E G R I F F
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Jó messze vagy
kertrõl jut eszembe.
van egy motoros háti permetezõnk, amit nem használunk. ha esetleg valaki épp ilyenre vadászik szóljon. .)
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Csak elmerengtem, mennyire mestreségesen gerjesztett, számomra mint magánember számára egyre feleslegesebb, idõrabló dolog a:zorg: E?
mekkora tárcsát keresel? (CL vagy 6 csavaros)Nos, én meg kihagytam mindkettõt, de az árából vettem féket
Már csak valami csicsa tárcsa kell
--Trifo
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én is így álltam hozzá, mint Te, de nekem a Rammstein energikusabb valamit ad, jobban feltölt, kikapcsol.mert nagyon szerettem volna elmenni rá, de választanom kellett vagy a Metallica vagy a Rammstein, a kettõ együtt nem fért bele a büdzsébe.
-=B.B.B.=-
na ezért nincs nekem tb-m
ha kellett eddig is magándokihoz jártam
amikor meg tb alapura kényszerültem, az többe került mint a magán, nem beszélve az elbaszott idõrõl meg a körülményekrõl
(amúgy hazuttam. nem elvbõl nincs, csak szimplán nem telik rá)