Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Az még hagyján hogy más EU-országokban megvehetõ, de Kínából jön, ahol masszív kommunizmus van és még internetezni sem lehet szabadon... és ilyen vackokat még ennek ellenére is árulhatnak.

tomidny irta miért

"just chillin killin"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, ennek is olyan hullámzó képe van, mint a legtöbb mobilos videónak. Meg azért az is látszik, hogy sötét erdõben ebbõl se látszik majd semmi.
Mondjuk legalább olcsó.
A jobb HD felbontású fejkamerák már 60e-be kerülnek, és azok se tökéletesek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
[quote name='csaba8']Azok amiket tilos forgalmazni itthon jóval kissebb kamerák, golyóstolba nyakkendõbe stb. beépithetõ,pár mm-es szerkentyük

Ezt szerintem nyugodtan megveheted...nem tartozik az illegális kategóriába...pl : conrad.hu vannak hasonlók

(amugy.. vajon mért lehet az egész unioban v amerikában beszerezni ezeket a golyóstoll kamerákat legálisan, mért csak nálunk illegálisak ? mitöl paráznak az okosok ?... pl német ebay- bárki vehet börtön nélkül

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, lehet hogy megkockáztatom... de ha balul ütne ki akkor hozzatok majd nekem egy szobabiciklit a sittre :-)
Az még hagyján hogy más EU-országokban megvehetõ, de Kínából jön, ahol masszív kommunizmus van és még internetezni sem lehet szabadon... és ilyen vackokat még ennek ellenére is árulhatnak.

A képe egyébként (az ára ellenére (kb. 3.000 HUF postával)) meglepõen jó, belinkelek Nektek róla egy youtube-os videot hátha rákap más is:

YouTube - Sample from MD80 helmet cam

Üdv & jó bringázást

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ja, tényleg, efelett átsiklottam. És amit az igazi futárok használnak azt ki gyártja? (Bár itt is láttam pár felsorolt futárcéget, akik használják) Én sokszor megyek boltba bringával, oda nagyon jó lenne egy, mert most egy Deuter hegymászózsákom van és az nem igazán erre való.

Aeroflotta (Ábri, Irrig): 100% bagaboo

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Gondolom azért illegális, mert ezekkel tele lehetne nyomni a netet a különféle közfeladatot ellátó emberkék lehúzásaival...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Mostanában többször is felröppent a hír a TV-ben, rádióban, neten hogy valaki hasonlót rendelt távolkeletrõl, és
jól megmogyorózták miatta merthogy biztosan megfigyelésre, terrorizmusra és az "államhatalom megingatására" akarná használni.
Én csupán bringázásra szeretném :)

Közületek rendelt már valaki ilyesmit? Tényleg kell parázni ettõl?

Üdv

Azok amiket tilos forgalmazni itthon jóval kissebb kamerák, golyóstolba nyakkendõbe stb. beépithetõ,pár mm-es szerkentyük

Ezt szerintem nyugodtan megveheted...nem tartozik az illegális kategóriába...pl : conrad.hu vannak hasonlók

(amugy.. vajon mért lehet az egész unioban v amerikában beszerezni ezeket a golyóstoll kamerákat legálisan, mért csak nálunk illegálisak ? mitöl paráznak az okosok ?... pl német ebay- bárki vehet börtön nélkül

http://cgi.ebay.de/K...=item20b0217fa6)

"just chillin killin"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Meg is válaszoltad a kérdésedet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mondom, ilyen van salának. Ez is szuper. Szereti.

Ja, tényleg, efelett átsiklottam. És amit az igazi futárok használnak azt ki gyártja? (Bár itt is láttam pár felsorolt futárcéget, akik használják) Én sokszor megyek boltba bringával, oda nagyon jó lenne egy, mert most egy Deuter hegymászózsákom van és az nem igazán erre való.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

gucci... :D

Nem,csak tecso gazdaságos ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy kis kamerát az Ebay-en, bringázáshoz szeretném használni kormány/sisak kamerának.

Õ lenne az:

Mini DV DVR Sports Video Camera Spy cam SpyCam MD80 DC - eBay (item 120485361100 end time Apr-24-10 10:01:00 PDT)

Mostanában többször is felröppent a hír a TV-ben, rádióban, neten hogy valaki hasonlót rendelt távolkeletrõl, és
jól megmogyorózták miatta merthogy biztosan megfigyelésre, terrorizmusra és az "államhatalom megingatására" akarná használni.
Én csupán bringázásra szeretném :)

Közületek rendelt már valaki ilyesmit? Tényleg kell parázni ettõl?
(Árulnak ilyet a Vaterán is többszörös áron, nem tudom hogy õk hol szerzik be, lehet hogy egy Mo.-i nagykerbõl akik engedéllyel behozhatják.)

Üdv

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Megnéztem a Bagaboo oldalát, az alapján elég korrektnek tûnik (nem a szokásos, "hozzuk ki a lehetõ legolcsóbban" kategória)
Meg találtam még egyet. Ez milyen?
>>>LUPUSBAG<<<-Fut

Mondom, ilyen van salának. Ez is szuper. Szereti.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Nekem a szemem alatt van 2 táska.

gucci... :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Megnéztem a Bagaboo oldalát, az alapján elég korrektnek tûnik (nem a szokásos, "hozzuk ki a lehetõ legolcsóbban" kategória)
Meg találtam még egyet. Ez milyen?
>>>LUPUSBAG<<<-Fut

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ilyet használok városi teendõimhez, imádom:

Google k
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem a szemem alatt van 2 táska.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem egy Tatonka Andro 20 van....imadooooooooom :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
adamszeged -telefonos- elérhetõségét tudja valaki?
fontos lenne
köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a labor ahol dolgozok egy családi házban van kialakítva. elõszoba, hosszú folyosó, onnan jobbra-balra 3szoba/terem. elszívó búg, zaj, stb. hétfõn kora este, kb 6körül nyílik az ajtó, gondoltuk munkát hoztak, vagy akármi. néhány perc múlva munkatárs kilép a termünkbõl, nem munkát hoztak. rosszarcú, erõsen túlpigmentált polgártársunk meglepõdve kérdezi, h. tömést vállalunk-e.. udvariasan kitessékeltük, mondván ez egy fogtechnikai laboratórium, ha fáj a foga, menjen orvoshoz. kikísértük, aztán a kollégája is elõkerült a ház mögötti udvarról, ahol 2autó, munkatársam és az én bringám állt. semmi para, megvan minden. kulcsok, kabátok, bringák, autók..
ma reggel az említett munkatárs bringával érkezett dolgozni. este pedig gyalog ment haza.
megélhetési bûnözés? hát hogyne..

megvettem ma az aktuális ipm-et. van benne egy cikk, ami a cigányság gyökereivel, társadalmunkban jelenleg elfoglalt helyzetével foglalkozik. amin leginkább megakadtam: "Egy 1534-es milánói rendelet a cigányokat törvényen kívülinek nyilvánította, megfosztotta õket minden joguktól, és az ellenük elkövetett bûnöket nem minõsítették törvényszegésnek." vajon mi vezethette az akkori törvényhozókat egy ilyen döntés meghozatalára..?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ezzel meg nem lettem meggyozve
elokapok en is nagy hatizsakot osz belerakom az iroasztalom

Te, és stp1: ez csak az M-es méret :)

tamaska: körülményekhez képest. Semmi gondot nem okozott vele elbringázni a deáktól a nyugatiig, felszállni a vonatra, majd itt kecskeméten is még 5km-t tekerni vele. Másnak nyilván izomlázam volt csíkban, ahogy a táska pántja van, de el_tudtam_vinni_ennyi_cuccot, kompromisszumok nélkül.

A bagaboo-t nem montizáshoz találták ki, nem is arra mondtam hogy jó, hanem városi bringázásra, sok cucc szállítására, na meg alapvetõen: FUTÁRKODÁSRA. Mivel gyakorlatilag ugyanazt csinálom mint a futárok (cuccokkal rohangálok ide-oda és leadom-felveszem õket), ezért döntöttem úgy hogy ez nekem biztos jó lesz, és jó is lett. btw volt olyan hogy két nap alatt 200km-t tekertem vele úgy, hogy elég rendesen meg volt pakolva, és semmi hátránya nem volt annak hogy egyvállas. És mellesleg meg lehet cserélni hogy milyen legyen.

szerk.: barátnõ is elfér benne, le is sétáltam vele a lépcsõn, bringára ülni már hang voltam :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bagaboo-ról az prédikáljon aki mondjuk letekert vele egy ezrest városban. Kurv@praktikus, nekem vagy 3x visszahozta már az árát a melóhoz szükséges cuccok cipelésével (nem ritka hogy 25kg-osra megpakolt táskával jövök haza pestrõl, van amikor három vázat és villát tudtam felvinni pestre bagabooval...stb
pl simán elvittem vele egy komplett országútit:
Feltöltött kép

szerk.: megpakolva nem lifeg, ha meg nincs megpakolva akkor csak meg kell húzni eléggé hogy ne lifegjen.
szerk2: ja és MENÕ :D csak meg kell találni azt aki vevõ rá :)

De azért ez így elég meggyõzõ.