Az még hagyján hogy más EU-országokban megvehetõ, de Kínából jön, ahol masszív kommunizmus van és még internetezni sem lehet szabadon... és ilyen vackokat még ennek ellenére is árulhatnak.
tomidny irta miért
Az még hagyján hogy más EU-országokban megvehetõ, de Kínából jön, ahol masszív kommunizmus van és még internetezni sem lehet szabadon... és ilyen vackokat még ennek ellenére is árulhatnak.
"just chillin killin"
Ja, tényleg, efelett átsiklottam. És amit az igazi futárok használnak azt ki gyártja? (Bár itt is láttam pár felsorolt futárcéget, akik használják) Én sokszor megyek boltba bringával, oda nagyon jó lenne egy, mert most egy Deuter hegymászózsákom van és az nem igazán erre való.
Mostanában többször is felröppent a hír a TV-ben, rádióban, neten hogy valaki hasonlót rendelt távolkeletrõl, és
jól megmogyorózták miatta merthogy biztosan megfigyelésre, terrorizmusra és az "államhatalom megingatására" akarná használni.
Én csupán bringázásra szeretném
Közületek rendelt már valaki ilyesmit? Tényleg kell parázni ettõl?
Üdv
"just chillin killin"
Mondom, ilyen van salának. Ez is szuper. Szereti.
gucci...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Megnéztem a Bagaboo oldalát, az alapján elég korrektnek tûnik (nem a szokásos, "hozzuk ki a lehetõ legolcsóbban" kategória)
Meg találtam még egyet. Ez milyen?
>>>LUPUSBAG<<<-Fut
Nekem a szemem alatt van 2 táska.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ezzel meg nem lettem meggyozve
elokapok en is nagy hatizsakot osz belerakom az iroasztalom
Bagaboo-ról az prédikáljon aki mondjuk letekert vele egy ezrest városban. Kurv@praktikus, nekem vagy 3x visszahozta már az árát a melóhoz szükséges cuccok cipelésével (nem ritka hogy 25kg-osra megpakolt táskával jövök haza pestrõl, van amikor három vázat és villát tudtam felvinni pestre bagabooval...stb
pl simán elvittem vele egy komplett országútit:
szerk.: megpakolva nem lifeg, ha meg nincs megpakolva akkor csak meg kell húzni eléggé hogy ne lifegjen.
szerk2: ja és MENÕcsak meg kell találni azt aki vevõ rá