azt hogy csinálja a fórum, hogy bejelentkezés nélkül is számon tartja , hogy mi új hozzászólás és a szumma hossza is ahhoz igazodik?
Na, látod, ezt nemtudom, ellenben a tányérod készvan, és 6ezer forintot kéne otthagynod érte
azt hogy csinálja a fórum, hogy bejelentkezés nélkül is számon tartja , hogy mi új hozzászólás és a szumma hossza is ahhoz igazodik?
Az még hagyján hogy más EU-országokban megvehetõ, de Kínából jön, ahol masszív kommunizmus van és még internetezni sem lehet szabadon... és ilyen vackokat még ennek ellenére is árulhatnak.
"just chillin killin"
Ja, tényleg, efelett átsiklottam. És amit az igazi futárok használnak azt ki gyártja? (Bár itt is láttam pár felsorolt futárcéget, akik használják) Én sokszor megyek boltba bringával, oda nagyon jó lenne egy, mert most egy Deuter hegymászózsákom van és az nem igazán erre való.
Mostanában többször is felröppent a hír a TV-ben, rádióban, neten hogy valaki hasonlót rendelt távolkeletrõl, és
jól megmogyorózták miatta merthogy biztosan megfigyelésre, terrorizmusra és az "államhatalom megingatására" akarná használni.
Én csupán bringázásra szeretném
Közületek rendelt már valaki ilyesmit? Tényleg kell parázni ettõl?
Üdv
"just chillin killin"
Mondom, ilyen van salának. Ez is szuper. Szereti.
gucci...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Megnéztem a Bagaboo oldalát, az alapján elég korrektnek tûnik (nem a szokásos, "hozzuk ki a lehetõ legolcsóbban" kategória)
Meg találtam még egyet. Ez milyen?
>>>LUPUSBAG<<<-Fut
Nekem a szemem alatt van 2 táska.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu