Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sala: Mekkora már a pocak? :) nem találkoztam vele már joideje.....Ha kész a kancso, akkor keressük lassan a ráérõs/jóidõs hétvégét..Mutti beleegyeszett, hogy elszállásol egy szõrös embert egy hétvégére..csináljad Lorka tagját, hadd gyõjjön õ is, hiányoznak neki a fák meg a bokrok azt mondta....

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

alkohol nuku, fõleg szerelés, zabálás, beszélgetés, babázás, Jenõ pocakjának simogatása fakultativ módon :D

Részemrõl ez a szebbik verzió :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Jenõ pocakjának simogatása fakultativ módon :D

Mi történt?
Bekajált vagy megint baba lesz?:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
wáwáwáwáwáwáwáwáwáwáwáwáwáwáááááááááááááááááááááááááá

kész lesz a KANCSÓ SS
/me heppííííííííííí

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sala te stuffod jott.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
alkohol nuku, fõleg szerelés, zabálás, beszélgetés, babázás, Jenõ pocakjának simogatása fakultativ módon :D

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Trifo! Nekem úgynézki oké a holnap, elõreláthatólag beláthatatlan idõpontban érkeznék. :D Meddig tartana, és mennyire lenne alkoholcentrikus? :D Csak hogy hogy készüljek...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ohh zsíros kenyér, utoljára a Szépasszonyvölgyben ettem lilahagymával akkor nagyon jól esett
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
MI akkor a megbeszéltek szerint olyan 3 körül ott vagyunk
Sala család

E!

Holnap délután volna kedvetek ellátogatni hozzánk dumálni, kerékpárokat szerelni, meg zsíros kenyeret enni? Szerszám, meg lelkesedés az jobbára van, mondjuk Shimano hátsóagyhoz szabadonfutó bontó szerszám pont nincs pedig kellene :)

Vagy délelõtt. Vagy akármikor...

Helyszín: 1039 Iszap utca 32, kontakt 06harminc öt28 0nyolc30

Tudom, hogy szólhattam volna hamarabb, de hát... aki eljön, annak elmondom, hogy miért alakult így. És amúgy is volt, akinek már két hete igérgettem.

--Trifo

fuck me, i'm famous!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

de ha szepen megkersz akkor beleturok az alkatreszes dobozomba, asszem van benne par deore hatso agy. lesz egy kuldemenyem Magyarisztanba jovo heten, azzal el tud menni

Bele lehetne tenni azt a beszélt nyeregcsövet is?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de ha szepen megkersz akkor beleturok az alkatreszes dobozomba, asszem van benne par deore hatso agy. lesz egy kuldemenyem Magyarisztanba jovo heten, azzal el tud menni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
trifo:
sima regi fajta shimano racsni?

5mm vastag lemezbol egy 30mm szeles darab hossza passz de kb 35-40mm kell
az pont illeszkedik abba a hasitekba, a lemezt a satuba fogva az agyat raillesztve mar lehet is szet szedni.
balos menetnek kell lennie!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fu en tokre elmennek, szerelni tudok, zsirosdeszkat komalom, csak picit messze van. :(
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Lehet, hogy mexopod, és betoppanunk egy Marinnal és egy Yetivel az említett zsíroskenyérért bázzeg :D Szerelni nem tudunk, szerszámunk (olyan) nincs, de lehet velünk beszélgetni. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
E!

Holnap délután volna kedvetek ellátogatni hozzánk dumálni, kerékpárokat szerelni, meg zsíros kenyeret enni? Szerszám, meg lelkesedés az jobbára van, mondjuk Shimano hátsóagyhoz szabadonfutó bontó szerszám pont nincs pedig kellene :)

Vagy délelõtt. Vagy akármikor...

Helyszín: 1039 Iszap utca 32, kontakt 06harminc öt28 0nyolc30

Tudom, hogy szólhattam volna hamarabb, de hát... aki eljön, annak elmondom, hogy miért alakult így. És amúgy is volt, akinek már két hete igérgettem.

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

tudom, köszi. Kopter már hívott. viszont alkatrész is kéne, úgyhogy amíg dobozokba van a bolt felesleges érte mennem.

mai jó hír, hogy olyan ütemben gyógyulok (tömöm magam csonterõsítõvel), hogy a kezdeti 5 hét helyett már 4 hétre leveszik a gipszet. :) és akkor már TÉNYLEG elkezdhetem felépíteni a bicókat. :D

elég ütõs tempóban haladnak vele..január végén így nézett ki:
Feltöltött kép
többi kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

azt hogy csinálja a fórum, hogy bejelentkezés nélkül is számon tartja , hogy mi új hozzászólás és a szumma hossza is ahhoz igazodik?

gondolom süti segítségével. de majd zorg jól megmondja.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Na, látod, ezt nemtudom, ellenben a tányérod készvan, és 6ezer forintot kéne otthagynod érte :)

tudom, köszi. Kopter már hívott. viszont alkatrész is kéne, úgyhogy amíg dobozokba van a bolt felesleges érte mennem.

mai jó hír, hogy olyan ütemben gyógyulok (tömöm magam csonterõsítõvel), hogy a kezdeti 5 hét helyett már 4 hétre leveszik a gipszet. :) és akkor már TÉNYLEG elkezdhetem felépíteni a bicókat. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

azt hogy csinálja a fórum, hogy bejelentkezés nélkül is számon tartja , hogy mi új hozzászólás és a szumma hossza is ahhoz igazodik?

Na, látod, ezt nemtudom, ellenben a tányérod készvan, és 6ezer forintot kéne otthagynod érte :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás