Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

salának Lupus van :P
] :)

szegény Sala.
azért az elég kellemetlen betegség.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Régebben, ha valaki mindenhez hülye volt, elment a mekibe dolgozni. Most inkább futárkodnak az ilyenek. Anno legalább nem volt divat a mekis ruha.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
két pánt van. sõt, az enyémen három... (workhorse)
nem lifeg. atombiztosan áll a hátadon, ha jól be van állítva.

"Találsz még egy kereszthevedert a táskán, ami a vállpántot köti össze a táska egyik sarkával – ezt becsatolva és meghúzva nem tud a táska a válladon keresztbefordulni, illetve elmozdulni."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
És mér jó az egy pánt? Nem lifeg tekerés közben?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hehe, én is hazaköltöztem egerbe, egysebi, jobb lábszáron felhajtott naci, bagaboo, méteres 5kg-os lánc, bár én bukót hordok, de így is pislognak hogy ez meg miféle szerzet :) mondjuk az egysebi kezd hátrány lenni, itt vannak ám dombok, hegyek a városban is, olyan megszakadós néha a dolog :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
salának Lupus van :P
mattos: Picasa Web Albums - bagaboo bags - patterns with... :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ien buzis tatyi. :) Salás.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
whatis bagaboo..?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nehogy azt hidd. már itt kõszegen is van egy hülyegyerek aki színes felnivel, campa sapival, bagabooval és idióta frizurával közlekedik...
botrány!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
És nincs permanens kutyaszarszag, eszetlen dudálás, zsúfolt boltban ordibálás, egymást leszarás, rózsanínfelnis, campagnolo sapis, rasztahajú fixis*

*Kõszeg kivételével

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
De van ott csûr meg fészer meg pajta, meg tarló, meg erdõk, mezõk, dombok, nedves orrú õzikék, szökdécselõ nyuszkók, vagány vetési varjúk (hopp, alliterál :D), meg szalonkák meg gyesznók, meg tikok és egyéb lábasjószág, meg Zetor, meg csend és naplemente és napfelkelte a sziklaormon, szal érted, na. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az elfáradás kellemes érzését megértem, mert az minden tevékenység után ugyanolyan kellemes tud lenni (én pl. úszástól szeretek leginkább elfáradni - pontosabban mástól, de az már nem sport) - meg a kapcsolatokat is. Viszont a belsõ, ingerszegény környezetet nem szeretem... :( Úszni télen is csak a szabadba járok, mászásnál meg a falat kaparom :D, h mikor mehetek ki végre a szabadba. Mikortól itt a jó idõ, eldönti az edzéseim jellegét, h traktorral se lehet bevontatni épületen belülre sportolni, ha közben kinn is lehetek :)

Amúgy meg nem nagyon ismerem a termeket, mert a volt gimimnek van konditerme, ahová lejárhatok, pont az egyetemmel szemben, és szinte senki sem használja rajtam kívül (én sem sokat :P )

Azt azért vedd figyelembe, hogy Nógrád megyében élek, azon belül egy kb 1900 lélekszámú falucskában, ahol a kultúrális központ szerepét a kocsma tölti be. Uszoda 50 km-es körzetben 1, mozi 30 km-es körzetben egy sem, színházba Bp.-re kell mennem. Falat mászni maximum csatornatisztítás címszóval tudok. ;) A nagyobb városokban a szátokban van minden :P :)

elkerültük egymást msn-en.
kérhetem mailben netán?
tothandras326kukacgmailpontkom
thx

Persze, mihelyt hazaérek megy emil :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...

elkerültük egymást msn-en.
kérhetem mailben netán?
tothandras326kukacgmailpontkom
thx

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Suliban pl. baromi jó a konditermi hangulat, de ma is 1 óra gyurma után rájöttem, ha hívnak a haverok, akkor menni kell focizni:D meg is szórtuk a koleszt (10- 7 ):D:D egyszerûen nem bírok ilyen szép idõben 4 fal között lenni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Aszfalt volt, pofaszéllel. Próbálj ki egy ehhez hasonló "underground" -nem csilli-villi- termet, ahová én járok, ahol mindenki ismer mindenkit. ;) Jól tud esni egy egészséges fáradtság, másnap egy sms pl amiben megkérdezik, hogy érzem magam stb. Megvan a maga - csúnya , idegen szóval - feelingje. ;)
De gondolom Te így vagy pl a falmászással.

Az elfáradás kellemes érzését megértem, mert az minden tevékenység után ugyanolyan kellemes tud lenni (én pl. úszástól szeretek leginkább elfáradni - pontosabban mástól, de az már nem sport) - meg a kapcsolatokat is. Viszont a belsõ, ingerszegény környezetet nem szeretem... :( Úszni télen is csak a szabadba járok, mászásnál meg a falat kaparom :D, h mikor mehetek ki végre a szabadba. Mikortól itt a jó idõ, eldönti az edzéseim jellegét, h traktorral se lehet bevontatni épületen belülre sportolni, ha közben kinn is lehetek :)

Amúgy meg nem nagyon ismerem a termeket, mert a volt gimimnek van konditerme, ahová lejárhatok, pont az egyetemmel szemben, és szinte senki sem használja rajtam kívül (én sem sokat :P )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megjöttünk a Stompról. Vérprofik.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
de csak a sunák miatt

(ezt Savanya post-jára)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

palyabringazast neztek eurosporton vagymi? [nekem az nincsen ezert tippelek]

bezonybezony. most épp pontverseny megy, 56 kör van még hátra.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
palyabringazast neztek eurosporton vagymi? [nekem az nincsen ezert tippelek]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én ma eléggé szétcsaptam magam...vas-hét-kedd mentem egy 150-et, meg ma 72km-t 34-es széjjelhajtós átlaggal :D
És csatlakozok, eurosport most. :)