szegény Sala.
azért az elég kellemetlen betegség.
Ezüsttel lehet gyógyítani!
szegény Sala.
azért az elég kellemetlen betegség.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
két pánt van. sõt, az enyémen három... (workhorse)
nem lifeg. atombiztosan áll a hátadon, ha jól be van állítva.
"Találsz még egy kereszthevedert a táskán, ami a vállpántot köti össze a táska egyik sarkával – ezt becsatolva és meghúzva nem tud a táska a válladon keresztbefordulni, illetve elmozdulni."
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
salának Lupus van
]
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Azt azért vedd figyelembe, hogy Nógrád megyében élek, azon belül egy kb 1900 lélekszámú falucskában, ahol a kultúrális központ szerepét a kocsma tölti be. Uszoda 50 km-es körzetben 1, mozi 30 km-es körzetben egy sem, színházba Bp.-re kell mennem. Falat mászni maximum csatornatisztítás címszóval tudok.Az elfáradás kellemes érzését megértem, mert az minden tevékenység után ugyanolyan kellemes tud lenni (én pl. úszástól szeretek leginkább elfáradni - pontosabban mástól, de az már nem sport) - meg a kapcsolatokat is. Viszont a belsõ, ingerszegény környezetet nem szeretem...
Úszni télen is csak a szabadba járok, mászásnál meg a falat kaparom
, h mikor mehetek ki végre a szabadba. Mikortól itt a jó idõ, eldönti az edzéseim jellegét, h traktorral se lehet bevontatni épületen belülre sportolni, ha közben kinn is lehetek
Amúgy meg nem nagyon ismerem a termeket, mert a volt gimimnek van konditerme, ahová lejárhatok, pont az egyetemmel szemben, és szinte senki sem használja rajtam kívül (én sem sokat)
elkerültük egymást msn-en.
kérhetem mailben netán?
tothandras326kukacgmailpontkom
thx
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
elkerültük egymást msn-en....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Aszfalt volt, pofaszéllel. Próbálj ki egy ehhez hasonló "underground" -nem csilli-villi- termet, ahová én járok, ahol mindenki ismer mindenkit.
Jól tud esni egy egészséges fáradtság, másnap egy sms pl amiben megkérdezik, hogy érzem magam stb. Megvan a maga - csúnya , idegen szóval - feelingje.
![]()
De gondolom Te így vagy pl a falmászással.
palyabringazast neztek eurosporton vagymi? [nekem az nincsen ezert tippelek]