Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2010. május 15. - 21:48
Írta 2010. május 15. - 21:41
Meg a tüdõgyuszi, ha elkapod
én úgy tudom a Tüdõt nem Gyulának hívják hanem Szûcs Attilának. s nem biztos hogy örülne ha elkapnád
amúgy normális immunrendszerrel edzett embernek nem lesz légzõszervi problémája egy kis esõs bringázástól. mondjuk én is utálmo, de ém lekvár vagyok.
talicska koncertrõl meg egy másik vélemény
Szomor
második kommentelõ meg,
"Hát nem tudom, a cikkíró mely részén állt a stadionnak,de szerintem egyáltalán nem volt olyan katasztrofális a hangzás (legalábbis a keverõpult közelében) "
hát baz..g persze hogy ott volt a legjobb, a keverõember is a füle után dolgozik.....
alap hogy minden koncerten a keverõs állványához kell állni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 15. - 21:22
Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.
Meg a tüdõgyuszi, ha elkapod
Írta 2010. május 15. - 20:46
Írta 2010. május 15. - 20:40
Szerk: nemhiszem hogy ebbõl versenyremenés lesz, áldom a fejem hogy nem elõneveztem. Inkább futok egy hosszút, meg kondizok egyet. Esetleg ha nem esik, akkor bringa is.
Írta 2010. május 15. - 19:20
Poénból mentem el, Korda György imitátorként
Klárika miatt próbálkozol...vald be !
"just chillin killin"
Írta 2010. május 15. - 19:17
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. május 15. - 19:10
Írta 2010. május 15. - 19:00
Ma valószínûleg benne leszek a Megasz(t)arban. Én egy kivétel vagyok a sok közül, aki tudja magáról, hogy nincs hangja. Poénból mentem el, Korda György imitátorként (szürke öltöny, nyakkendõ, hátra nyalt haj), ennek ellenére mégis izgultam az elõválogatáson, el is rontottam az egyiket, amit valszeg õk be is fognak rakni. Késõbb visszahívtak a legjobb 500-ba, oda már fogadásból mentem vissza, és Eszenyi Enikõtõl is kaptam igazolást, így igazoltan lógtam.
Ezt csak azért mondtam, hogyha esetleg valaki felismerne, akkor ne vonja le a következtetést, hogy nyomi vagyok.
Repasibalint: Te meg vegyél 1 pótbelsõt
Mész a napiszarra
Írta 2010. május 15. - 18:54
DE! Én egy szóval sem mondtam, hogy saját pénzbõl volt. Másrészt tényleg jogos volt, mert volt egy megállapodásunk, amit én nem tartottam be. Másképp már nem nagyon tudott volna büntetni. Az, hogy elvárja, hogy segítsek itthon érthetõ, mert családi házban lakunk, és míg 3 éve 5-en voltunk, mára maradtunk 2-en, viszont a házimunka nem lett sokkal kevesebb. Rengeteget dolgozik, minden nap fáradtan jön haza, és (én is) úgy érzem, hogy nem kér teljesíthetetlen dolgokat. Az, hogy most megbüntetett, talán ráébreszt arra, hogy változnom kéne. Meg kéne tanulnom beosztani az idõmet, ez az egyik legfõbb bajom. A tanulás dolog is érthetõ, mert eszem van, csak k.rva lusta vagyok.
Az a baj, hogy én nem nõttem még fel.
Szóval.. Én is úgy gondolom, hogy jogos volt, más lehetõsége már nem nagyon volt, csak hát rohadtul szar érzés volt, de erre mondják, hogy ilyen az élet. Ez legyen a legfõbb bajom.
Ma valószínûleg benne leszek a Megasz(t)arban. Én egy kivétel vagyok a sok közül, aki tudja magáról, hogy nincs hangja. Poénból mentem el, Korda György imitátorként (szürke öltöny, nyakkendõ, hátra nyalt haj), ennek ellenére mégis izgultam az elõválogatáson, el is rontottam az egyiket, amit valszeg õk be is fognak rakni. Késõbb visszahívtak a legjobb 500-ba, oda már fogadásból mentem vissza, és Eszenyi Enikõtõl is kaptam igazolást, így igazoltan lógtam.
Ezt csak azért mondtam, hogyha esetleg valaki felismerne, akkor ne vonja le a következtetést, hogy nyomi vagyok.
Repasibalint: Te meg vegyél 1 pótbelsõt
Írta 2010. május 15. - 18:00
Írta 2010. május 15. - 17:11
nagy szopásnak lehet nevezni azt,hogy egy versenyen pályabejárásnál 2 defekt,verseny elõtt 1,és a 3 körös verseny elsõ körében emiatt kellett kiállnom?
Írta 2010. május 15. - 17:00
Én is így állok hozzá, ez is egy olyan dolog, ami fejben dõl el. Az esõ nem rossz, mi tesszük azzá.
Ebben is egyetértünk.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 15. - 16:27
cserébe aki méhekkel foglalkozik szívhatja a fogát, mert így nem lehet leröptetni az akácvirágzástKiskubai:Májusi esõ aranyat ér, legalább a mezõgazdászok örülnek.
kb. a megtermelt méz mennyiségének felét/harmadát ebbõl nyerik (nyernék). és az nem kis pénz...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 15. - 16:14
A kerékpáros szereti az esõt, mert ha nem szeretné akkor is esne!
Látszik, hogy én nem vagyok kerékpáros, csak szeretek biciklizni. Én ugyanis gyûlölöm az esõs idõt.
Írta 2010. május 15. - 16:12
NEM.Teljesen rendben volt a koncert.De az index-tõl nem várható el objektivitás semmilyen témakörrõl,nem arról híres...Metallica cikk
Tényleg?
Írta 2010. május 15. - 15:40
Írta 2010. május 15. - 15:30
Nem ismerem, hogy szól?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 15. - 15:25
Írta 2010. május 15. - 15:25

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére