Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lehet jobban jarsz ketto darab 4 napos matricaval
http://www.autopalya...Dijtablazat2010
D1 a szemelygep
ketto 4 napos 3eft
amugy csak havi lenne jo

http://www.autopalya...5OnlineVasarlas

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Szombaton indulunk balkániába. Milyen autóut matrica kellene nekünk MO-n? 1 nap átmegyünk, 14 nap után vissza. Van online befizetési lehetöség?

én repülök vissza meló ügyben, ezért majdnem 2 hét asszony-gyerekek nélkül :)
Lehetne nálam bringázni&dögleni pünközsd utáni 7 végén.

Mof, az a rafting dolog az o.k, engem is azok akartak egy bringatúrára vinni, mivel ök ""mindenhez" értenek. Szóval ne nagyon bizzad a fogad rájuk.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

kb. 15 nap esö után süt a nap, kicsit fúj a szél és mentem 1200m törölközö széles ösvényen lefelé :P

Jó ez a köves terep, nincs sár és gyorsan szárad.
Na megyek még egy kört a merevel is.

aha..
énmeg bementem dolgozni kicsit a laborba. pénteken pedig indulás Bovec mellé, rafting meg canyoning a Soca-n, jön a Slayer is. jólesz:)

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Ez komisz.
:muah1:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
miskolc bukk
Picasa Webalbumok - laszlolorand -

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
kb. 15 nap esö után süt a nap, kicsit fúj a szél és mentem 1200m törölközö széles ösvényen lefelé :P

Jó ez a köves terep, nincs sár és gyorsan szárad.
Na megyek még egy kört a merevel is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én meg kinézek az ablakon és szálingózik a hó. nem gondoltam volna hogy idén még szükségem lesz a polárpulcsira...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai
ezzel a hozzáállásal - buliból jársz versenyre - nem lesz belõled normális versenyzõ sohasem ;)

Már este úgy voltam vele, hogy nem megyek, aztán reggel úgydöntöttem, hogy ha 10fok felett lesz, akkor már csak poénból is elmegyek dagonyázni egyet. Ezen a versenyen a lehetõ leghalványabb esélyem sem lett volna semmire, a teljesítés lett volna a cél. Hozzá kell tennem, hogy egy korty alkoholt sem ittam a buliban. De reggel mikor felkeltem, hívott csapattárs hogy hát ezer bocsi, de õ nem jön = nincs fuvar. És 6-8fokban nem fogok 3órát tekerni azért, mert poén :)

Ja és:
"közben piros riasztás van érvényben, több autó árokban. Lezárt utak, orkán erejû szél, kiáradt patakok, havi csapadékmennyiség egy nap alatt"
Idéznék: "Inkább gyáva legyek, mint hõsi halott" :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

én úgy tudom a Tüdõt nem Gyulának hívják hanem Szûcs Attilának. s nem biztos hogy örülne ha elkapnád :)

amúgy normális immunrendszerrel edzett embernek nem lesz légzõszervi problémája egy kis esõs bringázástól. mondjuk én is utálmo, de ém lekvár vagyok.

Kis esõs bringázástól nem, de 114 km-en át nyomni 6 fokban, miközben az özönvizet 110 km-es szél szárítgatja a vizes cuccaidon, lehet jelent akkora megterhelést a szervezetednek, hogy az elsõ arra járó baci azt csinál veled, amit akar :) De ez már nem fog kiderülni, mert inkább itthon maradtam.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
de, oda.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Szerintem meg az esõ bekaphatja. Holnap 3 órát utazhatunk egy nyamvadt bajnokiért. blog off.

Véletlenül nem Gotthárdra jöttök?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
kiskubai
ezzel a hozzáállásal - buliból jársz versenyre - nem lesz belõled normális versenyzõ sohasem ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Na, csak sikerült hazaérni. Lehet hogy még versenyezni is megyek. Csak elõbb alszok egy órát :)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Ezzel teljesen egyetértek. Én például Trifo és H.Zoli, Hozé, hozzászólásin veszem észre sokszor.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én 6 elõtt keltem, éjfélkor estem haza és gyûjtöttem oligocén/jura/kréta/karbon korú dögöket: korall, kagyló, tengeri fû. akit érdekel tudok képpel szolgálni.
és a héten nyertem egy elméleti oktatást B kategóriás jogsihoz, tisztára örültem neki.
jövõ héten meg megy az imádkozás, mert szeretnék egy négyes átlagot összehozni.
kellemes hullafáradtság....)

Izomtéridõninja-geológus!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Bologolok én is. Nem is egyet, kettõt is.

1) tegnap életemben elõször szereltem kontraféket - bicikli, értitek, bringásfórum :) - kislányom bringáján néztem a kereket és olyan nehezen forgott, hogy szinte fájt. A középcsapágy is. Szétszdtem, széthullott, aztán néztem, hogy hogy lesz ebbõl megint bicikli... De lett és sokkal szebben forog. Holnap talán teszt is lesz.

2) elmentem ma biciklizni. Hosszú idõ óta elõször nem munkába, nem is gyereket szellõztetni, hanem csak úgy a magam örömére. Az elsõ percben elkezdett cseperegni, és aztán lassan erõsödõ ütemben zuhogásba ment át a végére. Olyan szinten áztam szarrá, ahogy már régen. Kijöttem az erdõbõl és a közkútnál mosogattam a több kiló sarat a bringáról. Itthon meg slaggal mostam a sarat a cipõmrõl, ami még a lábamon volt :)
Mindezt a vadiúl XT fékeim bejáratásának alkalmából...

A labidani sztoriban az a vicces, hogy csak a hozzászólások stílusából lehet tudni, hogy ki gyerek, ki családos, ki önálló fiatal. Én a családos apuka kategóriába tartozom, erre bizonyítékaim :) vannak, de folyamatosan szembesülök a saját korábbi önmagammal. Érdekes skizoid érzés sokszor.

--Trifo

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jaja:D

edit: maga a tudat gyilkos, hogy az ellenfél harapni fog, mi meg 3 óra út után elég foghíjas összeállításban harcolunk a nyamvadt 2. helyért. érzem én, hogy balhé lesz. a múlt héten 3 piros lap volt, meg majdnem 30 perc bünti.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Szerintem meg az esõ bekaphatja. Holnap 3 órát utazhatunk egy nyamvadt bajnokiért. blog off.

ha nincs esõ akkor csak 2,5 ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Meg a tüdõgyuszi, ha elkapod :P

én úgy tudom a Tüdõt nem Gyulának hívják hanem Szûcs Attilának. s nem biztos hogy örülne ha elkapnád :)

amúgy normális immunrendszerrel edzett embernek nem lesz légzõszervi problémája egy kis esõs bringázástól. mondjuk én is utálmo, de ém lekvár vagyok.

talicska koncertrõl meg egy másik vélemény

Szomor

második kommentelõ meg,

"Hát nem tudom, a cikkíró mely részén állt a stadionnak,de szerintem egyáltalán nem volt olyan katasztrofális a hangzás (legalábbis a keverõpult közelében) "

hát baz..g persze hogy ott volt a legjobb, a keverõember is a füle után dolgozik.....
alap hogy minden koncerten a keverõs állványához kell állni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való