Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Lehet. De a tény attól még az, hogy a gyerek az gyerek, a szülõ az meg szülõ, és erõsnek találtam a köcsögözést.

Ha kötözködõ vagyok, akkor pedig ezúton kérek mindenkitõl elnézést, nekem is megvannak a problémáim.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

az ilyen jellegû hozzászólásokra szoktad javasolni, hogy nyisson egy blogot a júzer ugye? :P:)

ott a pont. boccs
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ahogy nekem nincs jogom ahhoz, hogy továbbadjak egy wellneshétvégét, úgy az anyjának sem volt joga, hogy eladja a nem általa vásárolt jegyet. Sokféleképpen lehet hatni egy gyerekre, de így biztosan nem.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Elhiszem, hogy saját pénzbõl volt a jegy, de a kérdést neked intéztem. És nem kötözködés, hanem inkább elgondolkodtatás volt a célom, csak hogy tudd, hogy nem biztos, hogy "köcsög" dolog volt, amit az anyja tett.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
A srác saját pénzbõl vette a jegyet. Szal Bloke hiába akarsz, nem tudsz kötözködni, mint mostanság oly' sokszor.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ha anyám holnap nem fõz normális ebédet, akkor elajándékozom a 3 napos wellneshétvégéjüket?

És a holnapi ebéd kinek a pénzébõl lesz, és a wellnesshétvége?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ha anyám holnap nem fõz normális ebédet, akkor elajándékozom a 3 napos wellneshétvégéjüket?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egy darabig nem állnk velük szóba az tuti....még jó hohy én már megneveltem anyut....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Azért ez nagyon köcsög dolog volt. Úgy gondolja, hogy ezzel jobb belátásra bír?! Nagyszerû mintát láthattak otthon.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Ma este MetallicA!!! Minden zh-m sikerült, aláírások begyûjtve, jöhet a buli..

Mivel nem segítek eleget itthon, kések a suliból, és anya nem lát eleget tanulni, szerdán közölte velem, hogy eladatta a jegyem. Dec 15-én vettem meg, 2. voltam Debrecenben, már jóval nyitás elõtt ott voltam a jegyáruda elõtt . Azóta vártam erre az estére, egyik kedvenc zenekarom kis korom óta. Jogos a büntetés, elismerem, csak szerintem már túl durva volt. Az elõbb hívtak fel a One közben. Hát, fáj a szívem...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha elb@szott volna vkit, akkor nyílt lábszár "törésvonalat"...

huh, ez kritikán aluli, gyenge volt

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Legalább kiderült mit értesz St. Andrew alatt.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
mod: Hülyeséget írtam, nem is Szentendre volt hanem a Római part
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Kizárták a forgalmat onnan?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
St. Andrew, Dunakorzó (bringa&sétaút) krosszmotoros 60al szlalomozik a nyuggerek, babakocsik és bringások között a szürkületben... Magyarország, én így szeretlek!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
170 körül

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Van tippetek, hogy mekkora emberkének lenne ez jó? Peugeot versenyker

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az ilyen jellegû hozzászólásokra szoktad javasolni, hogy nyisson egy blogot a júzer ugye? :P:)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eeeeeeee nem kivanok ilyen napot senkinek. brutal lesz a hetvege is, es nem fogom latni a FA kupadontot! :(
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Amikor már harmadszorra ázok szarrá a héten, meg 100km-bõl 20at jégesõben kell letekernem passzív esõvédelemmel (minél kevesebb ruha rajtam, így minél kevesebb ruha ázik át :D. Rövidmezrövidgatya), akkor kicsit elmegy az ember kedve az egésztõl. Városi bringázásban természetesen nem akadályoz a dolog.