Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. december 28. - 16:40

Írta 2010. december 28. - 16:37

Google Fight : make a fight with googlefight
a mai gyors bejegyzésben már csak központozási hibák vannak, amik miatt nem túl élvezetes olvasni semmilyen cikket sem..

Írta 2010. december 28. - 16:33

Amúgy ha már leírtam valamit akkor utána az ember a saját írásában kicsit nehezebben veszi észre mint a sajátjában
ez nyelvtanilag helyes, ebben mar csak ertelem nincs. jo uton haladsz... csak lassan.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 28. - 16:33

Kicsit régen volt az a 3. osztály, de ez van becsúsznak hibák. De nem baj, kösz hogy szóltatok/szóltál;)
Amúgy ha már leírtam valamit akkor utána az ember a saját írásában kicsit nehezebben veszi észre mint a sajátjában:)
...mint máséban.
(sorry)
Írta 2010. december 28. - 15:59

nem szokásom a rossz oldalát nézni semminek, de én addig biztosan nem reklámoznék semmilyen weblapot, amíg 4 mondatban 3 olyan helyesírási hiba van, ami már alsó tagozat harmadikban is gáz.
a központozáson nem akadok most fent, megszoktam, hogy a mai interneten felnövõ korosztály a pont/felkiáltójel/kérdõjel funkcióját még ismeri; vesszõt csak akkor rak, ha nagyon zavarja a sok ömlesztett mondat - a pontosvesszõt és a kötõjelet pedig nem is ismeri.
de azért drukkolok, még a végén a jövõ bikemag online szerkesztõje lesz belõled.
(mielõtt megkapnám: nem vagyok grammar nazi - de a neten vagy írjunk mindent szlengesen-rövidítve-minimálisan központozva, vagy ha már kilépünk a tõmondatok és a "nagyon adta" bûvkörébõl, akkor írjunk rendesen. meg olvassunk sok szépirodalmat, vagy akár csak újságot, mert az segíti a helyesírásunkat.)
Kicsit régen volt az a 3. osztály, de ez van becsúsznak hibák. De nem baj, kösz hogy szóltatok/szóltál;)
Amúgy ha már leírtam valamit akkor utána az ember a saját írásában kicsit nehezebben veszi észre mint a sajátjában:)
Írta 2010. december 28. - 15:04

Már én sem emlékszem, melyik mikor volt, de akadt olyan, hogy vittem J-t és Hédit, aztán elkaptak a szervek a Deák térnél, pedig csak behajtottam a kivéve bkv utcába.
J akkor másfél óra alatt ért haza onnan.
Szerintem Jorus errol az esetrol beszelt, akkor voltam ott en is. Trifora emlekszem, ahogy megtancoltatta a gimis lyankakat.

Persze, megoldjuk, tudom a címét, majd postázom. :-)
Csak nehogy arra erjek haza, hogy a te gepeden figyel, es azzal varsz majd, hogy "Csak bekoptattam, ugye nem baj?"

Írta 2010. december 28. - 14:10

Az elsõ FOO is hasonló sztori volt, nem?Errõl talán a többieket kellene megkérdezni.
Barna tuti ott volt, meg Burce, és talán Buki, meg Trifo is, de ez már nem biztos.
Egyébként nagy probléma nem volt, csak kimaradt néhány részlet a hazaútból.

Én arra emlékszem, hogy Jorus a koncert alatt nagyon meditált
És mintha Hédi is ott lett volna, vagy keverem az eseményeket?
Már én sem emlékszem, melyik mikor volt, de akadt olyan, hogy vittem J-t és Hédit, aztán elkaptak a szervek a Deák térnél, pedig csak behajtottam a kivéve bkv utcába.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 28. - 13:56

Írta 2010. december 28. - 13:41

Írta 2010. december 28. - 13:28

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. december 28. - 13:26

nem nagyon találkoztam olyannal, a blended, gyakorlatilag mind scotch-ok
Írta 2010. december 28. - 13:22

Írta 2010. december 28. - 13:19

VV: WhiskyNET - Whisky s whiskey webruhz innen mazsolázgatok, van írva hozzájuk kis történelem, helyrajz, meg ízvilág....
Írta 2010. december 28. - 13:14

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 28. - 13:10

fel literes poharbol tolom vagy 1,5-es jenai kiontobol
es nem csak delutan 5-kor
es tudom mi az a puding veluk ellentetben ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. december 28. - 13:10

Persze, megoldjuk, tudom a címét, majd postázom. :-)edit: Szilveszterkor átadnék neked egy szett tárcsaféket, le tudnád passzolni Bukinak?
@lor: és milyen fajtát? Milyen évjárat, lejtõ iránya? Szûz lányok kezei válogatták?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. december 28. - 13:09

rummal

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 28. - 13:01

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 28. - 12:59

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. december 28. - 12:57

bár máig vallom, h ugy meg van bundázva mint annak a rendje....
és kezdjük el a napot, kezdésnek bolt, aztán fõzés, aztán felkészülés az albitársra, bár ne kellene idejönnie.... 2,5 éves a pici fiuk...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->