ajjj tavasszal volt egy igen érdekes szóbelim, erre most inkáb tanulnék. 31-én reggel 7kor ugye szurkoltok majd?
én gyanús, hogy aludni fogok

ajjj tavasszal volt egy igen érdekes szóbelim, erre most inkáb tanulnék. 31-én reggel 7kor ugye szurkoltok majd?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
akkor inkább szilveszteri futásra kell menni
amúgy vizsgáztam már bringás ruhában, 60 km tekerés után gépteremben tesztet formában.
akkor inkább szilveszteri futásra kell menniajjj tavasszal volt egy igen érdekes szóbelim, erre most inkáb tanulnék. 31-én reggel 7kor ugye szurkoltok majd?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
esélytelen miniszoknyában menni -10 fokban vizsgázni
a másik tanulási mód se rossz...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ha nem vagy lány, és nincs ki a puncid a szoknya alól: az az igazán nagy baj. Ilyenkor ugyanis a tanár agyának "HA" függvénye aktiválódik, és a "punci"-ra adott "NEM" válasz után áttér a tényleges tudás ellenõrzésére.
Nagy tévedés, okoskám:D
...243. a) A tagmondatok határán a vesszõ mindig kiteendõ, akár van kötõszó, akár nincs.A tagmondatokat bevezetõ és, s, meg, vagy kötõszó elõtt is ki kell tenni a vesszõt...
Alex ha leteszed nálunk a féket akkor érte szokott jönni. Ha jól emlékszem a Buék kupára haza jön.
Köszi, de Bruce-al mindenképp összefutok(hacsak el nem tévedAlex ha leteszed nálunk a féket akkor érte szokott jönni. Ha jól emlékszem a Buék kupára haza jön.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
apró válasz: ez olyan Hazai Gyurci bácsis közmondás;)