Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Most, hogy mondod... bár nekik WLAN routert vettem karira. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kockának igenis kocka dolog.
De ha mondjuk szüleidnek vettél volna webtárhelyet, akkor lennél igazi kocka.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Emlékszem, amikor anno Kiskubai felbukkant a fórumon, annyira fiatal volt, hogy amikor tett fel magáról angliai képet (az óriáskerék, meg a patak volt mögötte, asszem), tanakodtunk, fiú-e vagy lány. :) De aztán mondta, hogy õ a BMXPowa a PH!-ról, és akkor már vágtam, hogy gádzsó.

Az kocka dolog, ha öcsémnek névnapjára 3 éves webtárhely bérletet vettem teljes körû PHP, SQL támogatással, SSL-lel, domain regisztrációval? Ugye, hogy nem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
kubai menne egy pm ha elférne :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

sztem arra gondolt, hogy te egy kis mellbe...szó vagy .)

Tudom, az kiderült abból amit írt andrisnak, csak akkor gondoltam tisztázzuk :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sztem arra gondolt, hogy te egy kis mellbe...szó vagy .)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Most már tudjuk, hogy miért ezt a felhasználónevet választottad. :)

Azt hittem nyílt titok volt :) 50% kubai 50% magyar vérbõl állok (50% feletti hematokrittal :D), magyar oldalról elméletileg nemesi felmenõkkel. De ez csak pletyka.

Salás kép odab@sz :D

Nuca: Azt nemtudom, de az már a rómaiaknál is divat volt

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Amikor van névnapod, és senki nem érti mire jó az.

Ezen már én is gondolkoztam, de fogalmam sincs. Talán eggyel több ok arra, hogy "legálisan" részegek legyenek az emberek. :)

A sebesség mindent megold.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

az elõzõ képek után azt hiszem ezt már muszáj bemásolni :D
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Íj,baz,betojok!:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Befejezvén.:)
Honnan tudod, hogy magyar vagy?... Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot. Amikor azt mondják, hogy a magyar nyelv olyan, mint az orosz és a többi szláv nyelv és te részletekbe menõen ecseteled a magyarok származását. Amikor a paprik...a legalább olyan fontos mint a só és bors. Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István. Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek mi a fene az, amíg ki nem próbálták. Amikor a külföldi barátaid megkérdezik, hogy hiszel-e még abban, hogy a Mikulás ajándékot hoz Dec 24-rõl 25-re, a válaszod némiképp zavart, hiszen a Mikulás nálunk dec 6-án ajándékoz és amúgy karácsonykor a kis Jézus ajándékoz és az ajándékok már 24-én este 6-kor már ott vannak. Amikor nem beszélsz teli szájjal. Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegõvel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer. Amikor az eljegyzési gyûrûd az ellenkezõ oldalon viseled. Amikor a vonat még el sem hagyta az állomást, de te már eszed a házi szendvicsed (általában egy fél paprika vagy paradicsom van benne) és többnyire rántott hús van benne. Amikor egy 79 km hosszú tavat (Balaton) Magyar Tengernek hívsz, és keresztben átúszod. Amikor soha nem mész el otthonról vizes hajjal, mert megfázol, és mindig viszed a hajszárítót, ha külföldre mész és megdöbbensz, amikor valakinek nincs legalább egy otthon. Amikor mindig ugyanazon a helyen, vagy széken foglalsz helyet, még akkor is, ha a terem, szoba üres és a te helyed a szoba végében van. Amikor tudod mi az a pogácsa/dobos torta/kürtõs kalács/fõzelék/túrógombóc és szereted is õket. Amikor sokkal találékonyabb, vagy ami a csalást illeti bármelyik nemzetnél. Amikor a Micimackó és a Flinstone család sokkal viccesebb szinkronizálva. Amikor tudod, hogy a rézfánfütyülõ rézangyalát igazából egy káromkodás. Amikor van névnapod, és senki nem érti mire jó az.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez nem igazi kép.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ezt már korábban is tudtuk, hogy spanyol ajkú családból való :)

cubana=kubai ;) :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ezt már korábban is tudtuk, hogy spanyol ajkú családból való :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egyre jobban szeretek hóban fixizni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

JA de ha valaki csajozni akar spanyolországban, a legmegfelelõbb, ha odamegy egy lányhoz, és megkérdezi, hogy:
"Me haces una cubana?" A (18+++ LINK!) cubana egy szleng szó, jelentése a piros betûkre kattintva, a körülötte lévõ mondatszerkezet pedig tulajdonképpen azt jelenti, hogy igény tartanál egy ilyenre, megoldható-e :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
kubai, nem a spanyolok káromodnak úgy, hogy összehozzák egymást édesanyját a jóisten nemiszervével?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
egész szép szavuk van rá, ahhoz képest.:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

„Nom de dieu de putain bordel de merde de saloperie de connard d'enculé ta mère."
Kb. Az Istenit a s...b...tt bordélyházi szemét sz.r f.szfej k... anyádnak.
A francia káromkodás számomra általában lanyha, megneveznek ugyan fogalmakat, de adósak maradnak azok pontos illetve részletezõ felhasználásával. Persze lehet, hogy nem forgok megfelelõ körökben. Légiós barátaim is vannak, nem tûnt nagyon gazdagnak a szókincsük. A magyar sokkal érdekesebb.
Kiskubainak kéne tudnia, hogy a spanyol viszont találékony és változatos a káromkodásokban. (Spanyolul nem tudok, csak pár szót, de spanyol és ecuadori barátaim illusztrálták a tételt. Pirulnék leírni az emlékfoszlányt, de szellemes és meglepõ volt.)

Azt kell mondjam, EGYETLEN káromkodást sem tudok spanyolul, pedig ragadhatott volna rám az évek alatt. Amikor kicsi voltam és voltunk kint Cuba-ban, akkor rengeteg spanyol rámragadt, úgyhogy ha valami olyasmit akartak anyumék megbeszélni, vagy káromkodtak, akkor inkább az oroszt vagy a németet használták :D apum-anyum Oroszországban tanult (ott ismerkedtek össze), ezért pl ragadt rám egy olyan, hogy "csortovoj mátyeri" (nemtudom hogy hogy írják...) ami szószerinti fordításban azt hiszem azt jelenti hogy az ördög anyja, gyakorlatilag pedig azt hogy a kurv@ anyád :D

JA de ha valaki csajozni akar spanyolországban, a legmegfelelõbb, ha odamegy egy lányhoz, és megkérdezi, hogy:
"Me haces una cubana?" A (18+++ LINK!) cubana egy szleng szó, jelentése a piros betûkre kattintva, a körülötte lévõ mondatszerkezet pedig tulajdonképpen azt jelenti, hogy igény tartanál egy ilyenre, megoldható-e :D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

... Apropó. Francia káromkodás? :)

„Nom de dieu de putain bordel de merde de saloperie de connard d'enculé ta mère."
Kb. Az Istenit a s...b...tt bordélyházi szemét sz.r f.szfej k... anyádnak.
A francia káromkodás számomra általában lanyha, megneveznek ugyan fogalmakat, de adósak maradnak azok pontos illetve részletezõ felhasználásával. Persze lehet, hogy nem forgok megfelelõ körökben. Légiós barátaim is vannak, nem tûnt nagyon gazdagnak a szókincsük. A magyar sokkal érdekesebb.
Kiskubainak kéne tudnia, hogy a spanyol viszont találékony és változatos a káromkodásokban. (Spanyolul nem tudok, csak pár szót, de spanyol és ecuadori barátaim illusztrálták a tételt. Pirulnék leírni az emlékfoszlányt, de szellemes és meglepõ volt.)