Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. december 30. - 15:38

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 30. - 15:36

De ha mondjuk szüleidnek vettél volna webtárhelyet, akkor lennél igazi kocka.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. december 30. - 15:32

Az kocka dolog, ha öcsémnek névnapjára 3 éves webtárhely bérletet vettem teljes körû PHP, SQL támogatással, SSL-lel, domain regisztrációval? Ugye, hogy nem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 30. - 15:28

Írta 2010. december 30. - 15:23

sztem arra gondolt, hogy te egy kis mellbe...szó vagy .)
Tudom, az kiderült abból amit írt andrisnak, csak akkor gondoltam tisztázzuk

Írta 2010. december 30. - 15:03

Írta 2010. december 30. - 15:00

Most már tudjuk, hogy miért ezt a felhasználónevet választottad.
Azt hittem nyílt titok volt

Salás kép odab@sz

Nuca: Azt nemtudom, de az már a rómaiaknál is divat volt
Írta 2010. december 30. - 14:00

Amikor van névnapod, és senki nem érti mire jó az.
Ezen már én is gondolkoztam, de fogalmam sincs. Talán eggyel több ok arra, hogy "legálisan" részegek legyenek az emberek.

A sebesség mindent megold.
Írta 2010. december 30. - 13:54

az elõzõ képek után azt hiszem ezt már muszáj bemásolni
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Íj,baz,betojok!

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 30. - 13:52

Honnan tudod, hogy magyar vagy?... Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot. Amikor azt mondják, hogy a magyar nyelv olyan, mint az orosz és a többi szláv nyelv és te részletekbe menõen ecseteled a magyarok származását. Amikor a paprik...a legalább olyan fontos mint a só és bors. Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István. Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek mi a fene az, amíg ki nem próbálták. Amikor a külföldi barátaid megkérdezik, hogy hiszel-e még abban, hogy a Mikulás ajándékot hoz Dec 24-rõl 25-re, a válaszod némiképp zavart, hiszen a Mikulás nálunk dec 6-án ajándékoz és amúgy karácsonykor a kis Jézus ajándékoz és az ajándékok már 24-én este 6-kor már ott vannak. Amikor nem beszélsz teli szájjal. Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegõvel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer. Amikor az eljegyzési gyûrûd az ellenkezõ oldalon viseled. Amikor a vonat még el sem hagyta az állomást, de te már eszed a házi szendvicsed (általában egy fél paprika vagy paradicsom van benne) és többnyire rántott hús van benne. Amikor egy 79 km hosszú tavat (Balaton) Magyar Tengernek hívsz, és keresztben átúszod. Amikor soha nem mész el otthonról vizes hajjal, mert megfázol, és mindig viszed a hajszárítót, ha külföldre mész és megdöbbensz, amikor valakinek nincs legalább egy otthon. Amikor mindig ugyanazon a helyen, vagy széken foglalsz helyet, még akkor is, ha a terem, szoba üres és a te helyed a szoba végében van. Amikor tudod mi az a pogácsa/dobos torta/kürtõs kalács/fõzelék/túrógombóc és szereted is õket. Amikor sokkal találékonyabb, vagy ami a csalást illeti bármelyik nemzetnél. Amikor a Micimackó és a Flinstone család sokkal viccesebb szinkronizálva. Amikor tudod, hogy a rézfánfütyülõ rézangyalát igazából egy káromkodás. Amikor van névnapod, és senki nem érti mire jó az.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 30. - 13:48

az elõzõ képek után azt hiszem ezt már muszáj bemásolni
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ez nem igazi kép.
Írta 2010. december 30. - 13:41

Írta 2010. december 30. - 13:30

ezt már korábban is tudtuk, hogy spanyol ajkú családból való
cubana=kubai

Írta 2010. december 30. - 13:29

ezt már korábban is tudtuk, hogy spanyol ajkú családból valóMost már tudjuk, hogy miért ezt a felhasználónevet választottad.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. december 30. - 13:16

Írta 2010. december 30. - 12:41

JA de ha valaki csajozni akar spanyolországban, a legmegfelelõbb, ha odamegy egy lányhoz, és megkérdezi, hogy:
"Me haces una cubana?" A (18+++ LINK!) cubana egy szleng szó, jelentése a piros betûkre kattintva, a körülötte lévõ mondatszerkezet pedig tulajdonképpen azt jelenti, hogy igény tartanál egy ilyenre, megoldható-e
Most már tudjuk, hogy miért ezt a felhasználónevet választottad.

Írta 2010. december 30. - 12:32

Írta 2010. december 30. - 02:05

Írta 2010. december 30. - 01:49

„Nom de dieu de putain bordel de merde de saloperie de connard d'enculé ta mère."
Kb. Az Istenit a s...b...tt bordélyházi szemét sz.r f.szfej k... anyádnak.
A francia káromkodás számomra általában lanyha, megneveznek ugyan fogalmakat, de adósak maradnak azok pontos illetve részletezõ felhasználásával. Persze lehet, hogy nem forgok megfelelõ körökben. Légiós barátaim is vannak, nem tûnt nagyon gazdagnak a szókincsük. A magyar sokkal érdekesebb.
Kiskubainak kéne tudnia, hogy a spanyol viszont találékony és változatos a káromkodásokban. (Spanyolul nem tudok, csak pár szót, de spanyol és ecuadori barátaim illusztrálták a tételt. Pirulnék leírni az emlékfoszlányt, de szellemes és meglepõ volt.)
Azt kell mondjam, EGYETLEN káromkodást sem tudok spanyolul, pedig ragadhatott volna rám az évek alatt. Amikor kicsi voltam és voltunk kint Cuba-ban, akkor rengeteg spanyol rámragadt, úgyhogy ha valami olyasmit akartak anyumék megbeszélni, vagy káromkodtak, akkor inkább az oroszt vagy a németet használták

JA de ha valaki csajozni akar spanyolországban, a legmegfelelõbb, ha odamegy egy lányhoz, és megkérdezi, hogy:
"Me haces una cubana?" A (18+++ LINK!) cubana egy szleng szó, jelentése a piros betûkre kattintva, a körülötte lévõ mondatszerkezet pedig tulajdonképpen azt jelenti, hogy igény tartanál egy ilyenre, megoldható-e

Írta 2010. december 30. - 01:41

„Nom de dieu de putain bordel de merde de saloperie de connard d'enculé ta mère."
Kb. Az Istenit a s...b...tt bordélyházi szemét sz.r f.szfej k... anyádnak.
A francia káromkodás számomra általában lanyha, megneveznek ugyan fogalmakat, de adósak maradnak azok pontos illetve részletezõ felhasználásával. Persze lehet, hogy nem forgok megfelelõ körökben. Légiós barátaim is vannak, nem tûnt nagyon gazdagnak a szókincsük. A magyar sokkal érdekesebb.
Kiskubainak kéne tudnia, hogy a spanyol viszont találékony és változatos a káromkodásokban. (Spanyolul nem tudok, csak pár szót, de spanyol és ecuadori barátaim illusztrálták a tételt. Pirulnék leírni az emlékfoszlányt, de szellemes és meglepõ volt.)