Aki járt már olyan városokban, ahol ilyesmit bevezettek, az láthatta, hogy pénzben meg sem fizethetõ életminõség-javulást tud jelenteni.
Szegeden sajnos nem, pedig itt még nagy távolságok sincsenek
Aki járt már olyan városokban, ahol ilyesmit bevezettek, az láthatta, hogy pénzben meg sem fizethetõ életminõség-javulást tud jelenteni.
Köszi a segítséget.
Aluból vannak a vezetékek sajnos. Tavaly piszkáltam egy kicsit õket a fürdõben a vibráló lámpa miatt onnan tudom. Nem érzem hogy melegedne bármi is a biztitáblán. Akkor megnézetem. Gondolom nem lesz egyszerû ha vezetéket kell cserélni, mert minden a falban fut és biztos bontani kell.
Megtaláltam. Ezek zsenik.
Lecserélné a BKV buszait a Levegõ Munkacsoport, hogy javítson a fõváros levegõjének minõségén. Ehhez a benzin árának megemelésével szerezne pénzt a szervezet.
kela: axa bank, 3-4 nap. de minek utaltál oda? nekem a VISA kártyám hozzá van párosítva, és emeli le magának, ha PayPal-el fizetek...vagy nem ilyen dombornyomott kártyád van?
akkor olvasd el a szomszédéknál(tc) a levegõ munkacsport ötleteirõl szoló cikket
übereli
A sebesség mindent megold.
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a "levegõ munkacsoport" nevû gittegylet hogy is védi a Földünket.
Vásárlásaik, autó használatuk, rokonaik(!) autóhasználata, stb stb.
Tippem, az van!
Ez egy elég összetett kérdés látni kéne hogy milyen minõségûek a kötések ill maga a szerelés. Amennyiben alumínium a vezeték akkor azt mindenképpen javasolt kicseréltetni rézre mert az alu elég gyorsan öregszik emiatt könnyen törik, mikor ilyen törés történik gyakran nem is venni észre mert az a szigetelés alatt történik, a hõtágulás miatt össze érhet elég stabilan azonban ha csak egy kicsit is eltávolodik egymástól a két rész akkor az ívhúzáshoz vezethet ami elég komoly hõtermelést jelent ez lakás tûzet okozhat. A szikrázás tönkre teheti az elektronikus készülékeket többek között az energia takarékos izzókat is. Szerintem mindenképp nézesd meg. A biztitáblán nézd meg kézrátétellel hogy valamelyik biztíd nem meleg-e.
Csõváz, miután régen olvastam üzifalat, így azt sem tudom, hogy mi a téma. De azért remélem nem baj ha ezt belinkelem ide.
Akit érdekel egy kicsit is, dobja fel iwiwre, facebookra, myvipre meg mindenhova.
Egekbe szökõ üzemanyagár - Megismétlõdhet a taxisblokád? - Hajdú Online
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kõolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következõ a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap elõtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(Próbáljuk meg! Veszíteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetõség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetõség, õk ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfõbb befizetõk, és legjobban kiszolgáltatottak!)
Az említett csoport összes tagját kényszeríteném, hogy az édesanyjuknak szerezzenek nemi örömöt, rendszeresen, éveken át! Csak úgy virtusból!
akkor olvasd el a szomszédéknál(tc) a levegõ munkacsport ötleteirõl szoló cikket
übereli
Mikori szerelésû a lakásod?
2. valószínûleg elöregedtek a kismegszakítóid és jóval nagyobb terhelésnél oldottak le mint kellett volna esetleg nem a vezeték keresztmetszetéhez méretezték a kismegszakítót.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers