Vagy hogy megy ez, avassatok be!

Ilyenkor megvakul, meghülyül, és megsüketül az ember?
Úgy írtok róla...
szerintem meg ez ilyen...
dh, sí, bármely kicsit is extrém sport.
de azért lehet mindegyiket ésszel is csinálni.
belehalni nem fogsz egy alleycatbe ,)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Jó volt .) 3cp, mindegyiken egy kérdés 4 lehetséges válasszal, amibõl kettõ igaz, kettõ hamis. Minden válaszhoz tartozott egy cím, jó válaszhoz jó cím, rossz válaszhoz fake cím. Szóval ha nem tudtad a választ bszptd. .) Két cím fenn volt a HEGYEN de durván. Fixisek örültek .)
Eredményt nem vágom, nem maradtam hirdetésen. Kovács azt írja, végre nagy lett szal lehet õ. Marcee ért be elsõnek, mi 6tól 11ig. fb-on azt olvastam hogy az 5fõs különítményünk is kapott nyereményt, szal tán számított a teljesített cp-k száma.
csupán csak hanyatt esikRakd be a Viki bringájába. Magabiztosabb lesz tõle lefelé.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nincs mit, én kösz a társaságot meg a vele járó térképet
együtt mindig jobb azért. egyedül morcosabb lettem volna az Orló utcánál azt hiszem
de jász u 86 is adta...
haza is mentetek utána? én még elugrottam boltba sörér, aztán már nem találtalak titeket.
amúgy vehetnétek tõlem teleszkópot, apróban nem kapkodnak érte!
A sebesség mindent megold.
két narancslét.Szerintem meg se jelent, én nem emlékszem rá.
Mennyit ittál?
heh...és hogy csodálkoznak most szexcset.hu -n, hogy miért akar valaki ott bicikli teleszkópot eladni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
azta, éjfél után kicsivel tettem ide egy bejegyzést. eltûnt.
A sebesség mindent megold.