Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Thai masszõzt tudok ajánlani, futót annyira nem...

Bár SportTV-n közvetítettünk élõben vb-t., hatalmas izgalmak voltak :) Volt egy fazon, aki nem találta a pecsétet, pedig az operatõr is ott állt mellette... Csak a hülye nem nézet be egy bazinagy kõ (kis szikla) mögé, azt elfutott visszafelé :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
egy tájfutót keresek forgatáshoz, vkinek van kontaktja?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Lor: ja :D
Sala: tervezési idõtáv az nálam mondjuk 30 nap. Azon belül elenyészõ az esélye, hogy beférjen vmi program. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gondolom ugy akarja az idopontot, hogy meg otthon be tudja adni a hosszu volt a muszakom dumat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egy héttel elõtte szóltam, mit rinyálsz

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az ieneket nem lehetne emberi - tervezési - idõben meghirdetni? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah akkor ha már itt tartunk:

I Officel Sala party, Százhalombatta, január 29 este
csajok, pia, filmek, zene, drog, krómcsõ táncolni, sok bringaalkatrész szanaszét, kicsi kupi, nagy kosz :D

szóval hajrá, akit érdekel (megjegyzem tinisunák is lesznek ;)

fuck me, i'm famous!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

LFS party ez mi?

Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
LFS party ez mi?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hajrá! ;)

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Anya, add vissza a PC-met, és ide a microsoft sidewinderrel a padlásról!!! :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
LFS party most!

host név: bikemag
jelszó: bikemagforum

7 kör, FBM, kötelezõ boxkiállás, fix belsõ nézet

fuck me, i'm famous!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hja, az durva volt. láttam, hogy már nem férek el, ezért bekanyarodtam jobbra, ahol meg jöttek szembe. nem tudom azt hogy úsztam meg :) doppler effekt megvolt a gyorsan közeledõ dudaszókkal :D
mondjuk a két oldalról jöttek kocsik, az inkább úgy helyes, hogy fullgázon piroson mentünk át a keresztezõdésen.
jó de akkor nagyon hülyék voltunk. ingyen osztották elõtte a redbullt, én meg sietve értem oda starthoz, szomjas voltam és megittam vagy hármat egymás után.

tegnap is lehetett tatyót nyerni, kár hogy nem maradtam hirdetésen. mondjuk Ádám azt írta, hogy mi qkaccal nem lettünk jutalmazottak :S

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Alleycatkor elmúlik az a túlélési ösztön, ami amúgy benne van egy bicajosban? :)

Vagy hogy megy ez, avassatok be! :)

Ilyenkor megvakul, meghülyül, és megsüketül az ember?

Úgy írtok róla...

nálam a legmeredekebb az az oktogonon 2sáv+két villamossín+2sáv visszafordulás volt úgy hogy két oldalról jött villamos, de átfértem :)

Meg volt még egy necces eset, arra MaTT szerintem emlékszik amikor mögöttem jött, vitézt üldöztük és két oldalról jöttek a kocsik, én ippeghogy átcsusszantam, MaTT-ot már kettécsapták volna ha nem kerül.

Egyébként móka meg minden, meg jó cuccokat lehet nyerni (egyszer volt szerencsém egy 20ezer forint értékû futárzsákhoz :P), csak engem mostanában azért nem vonz, mert nem merek már annyit kockáztatni, így meg nyilván szar vagyok benne :D De párban-többesben végignyomni móka.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát igazából nekem csak az volt a baj, hogy a többiek slick gummákkal voltak, nekem meg egy 35 milis CX gumi volt fent, 3 bar nyomáson :D A másik meg, hogy mióta feljöttem pestre, 2 alkalommal ültem bringán, az egyik a 24 órás volt, a másik meg a Salgótarjáni CX. Hát meg is látszik a kondimon :)

Ja nem, 3x, egyszer tekertem egy félórát ahol elütött egy lesötétített A6 akirõl miután megcsapkodtam, kiderült hogy rendõr, de csak mutogatta az igazolványt, utol nem ért :) Asszem szerencsémre.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Idéntõl lesz csak keményítés, eddig bármit meg lehetett tenni velük, sose mentek az ember után (csak egyre kellett figyelni, hogy a karjaikba ne fusson az ember)

Pont mikor jön a nem teljesen szabályszerû bicajom.. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az is durva, hogy a rendõrök csak akkor baszogatnak amikor épp ki van adva nekik. múltkor andrássyn záróvonalon át, szembesávban kerültem a dugót egy rendõrsorfal elõtt, de szemük se rebbent.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A

Thez: nem múlik el, csak én pl jóval többet kockáztattam mint egy sima tekerésnél. Ha csak megyek valahová, van hogy meg is állok a pirosnál. Most meg... 4 sziránázó rendõrautó elõtt keresztben át a körüton, 2 villamossinen a piroson...

Ja, értem.
Elõbb utóbb belerázódtok :)

Ugye mennyivel más egy városi közlekedés, mint egy maraton, és egyéb verseny? :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

egy-két ínszalag-szakadás és pápá a fél életemnek és szenvedélyemnek és mániámnak :)

Esküszöm nyugodtabb lélekkel mennék el DH-zni mint alleycatezni. Mert az alleycaten elég soktényezõs az hogy halálra gázolnak-e, meg alapvetõen "jogosan" ütnek el, mert kurvára nem ott kéne lenned, ahol éppen vagy.

Te mirõl beszélsz? :D Akkor gyere ide (úgy sem elõször mondjuk), nekünk a tegnapi Alleycaten az volt a legnagyobb félelmünk, hogy mikor ül rá valaki a lego emberkéjével a mi eberünk fejére, ezzel veszi el a legtávolabbi cp-nk, amire vissza kell menni. Semmi veszély, semmi félelem, csak önfeledt móka és kacagás :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

nincs mit, én kösz a társaságot meg a vele járó térképet :)
együtt mindig jobb azért. egyedül morcosabb lettem volna az Orló utcánál azt hiszem :D
de jász u 86 is adta...
haza is mentetek utána? én még elugrottam boltba sörér, aztán már nem találtalak titeket.

Aha, én hazamentem miután boltban feltöltöttük magunkat, eléggé elkészültem, terepgumival, edzetlenül full végigsprintelni a várost :D
Ma meg egy laza 16.5 km-es terepfutással lekísértem. ~500 m szintkülönbség... Alig haltam meg itt is...

Thez: nem múlik el, csak én pl jóval többet kockáztattam mint egy sima tekerésnél. Ha csak megyek valahová, van hogy meg is állok a pirosnál. Most meg... 4 sziránázó rendõrautó elõtt keresztben át a körüton, 2 villamossinen a piroson...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala