Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. április 25. - 23:54

Írta 2011. április 25. - 23:48

Azt a csövet nem lehet arrébb tolni? Csak nincs annyira beszorulva.
Mert ha nem akkor tényleg csak ez a szerszám marad.
Pont annyira van beszorulva, amennyire a csapágyak a két oldalon, tehát azok tartják. És az a baj hogy megegyezik az átmérõjük, tehát nincs sehol egy merem amire be lehetne támasztani és kiütögetni...
szerk.: ÁHÁ, leesett

Írta 2011. április 25. - 23:43

Fulcrum racing 7 gyári kerékszett hátsó agya. Olyan rendszer van benne, hogy egy acél átmenõ tengely, aminek a két végén lévõ csavar összehúzza a csapágyak belsõ részébõl, és távtartókból álló második tengelyt, ami tulajdonképpen forog. A probléma az, hogy az agytest belsejében van egy csõ a két csapágy között, ami be van szorítva közéjük, és a belsõ átmérõje megegyezik a csapágyakéval, tehát kiütni nem lehet, csak van a találkozásuknál egy kicsi letörés, gondolom hogy beférjen az ilyen szerszám.
Ezt a komplett belsõ rendszert akarom kicserélni egy sima alutengelyesre.
Azt a csövet nem lehet arrébb tolni? Csak nincs annyira beszorulva.
Mert ha nem akkor tényleg csak ez a szerszám marad.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 25. - 23:35

Amúgy ilyen szerszámot nem tudsz létrehozni magadnak? >.< Szerintem még ez is lehet és akkor tényleg olyan lesz, ami oda kell.
Tudod ki a fszom szórakozna vele....annyit nem ér az egész

Olyasmire akarom megcsinálni mint amilyen a zipp kerekemben volt hátul, hogy a tengely egyben van a kazettatesttel (szerk: mármint nem egyben van, csak az van ráhúzva a tengelyre elõször), és csak be kell tolni az egyik oldalról, és összehúzni a másik oldalon egy csavarral.
Mindezt aluból.
így valahogy:

csak akkor már lehet hogy másik csapágyak is kellenek bele, hogy nagyobb átmérõjû tengely férjen bele

Írta 2011. április 25. - 23:30

Írta 2011. április 25. - 23:18

Milyen agy?
Fulcrum racing 7 gyári kerékszett hátsó agya. Olyan rendszer van benne, hogy egy acél átmenõ tengely, aminek a két végén lévõ csavar összehúzza a csapágyak belsõ részébõl, és távtartókból álló második tengelyt, ami tulajdonképpen forog. A probléma az, hogy az agytest belsejében van egy csõ a két csapágy között, ami be van szorítva közéjük, és a belsõ átmérõje megegyezik a csapágyakéval, tehát kiütni nem lehet, csak van a találkozásuknál egy kicsi letörés, gondolom hogy beférjen az ilyen szerszám.
Ezt a komplett belsõ rendszert akarom kicserélni egy sima alutengelyesre.
Írta 2011. április 25. - 23:15

http://www.dansmc.com/wheel_bearing_tool2.jpg
Van valakinek ilyenje? Asszem nálunk nincs a mûhelyben, és ki kéne mûtenem két csapágyat egy agyból +2-t egy kazettatestbõl.
Egy kis tuning350g-os agyból kéne 300g alattit varázsolni...És nem, nem úgy akarom elérni hogy kiszedem a csapágyakat
Milyen agy?
Írta 2011. április 25. - 23:01

Van valakinek ilyenje? Asszem nálunk nincs a mûhelyben, és ki kéne mûtenem két csapágyat egy agyból +2-t egy kazettatestbõl.
Egy kis tuning

Írta 2011. április 25. - 17:35

Ma egy helikopteres hegyimentést kellet végignéznem, 2 sziklamászó eset le egy falról, @Burce mászott már ott. (amugy ma pont 9 éve, hogy kicsit meghaltam a mocival)
Írta 2011. április 25. - 17:24

Nem, nem tudtam:)
Egyébként mindig "olyan" kérdezi:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 25. - 17:19

Egyébként pont te kérdezed?

Írta 2011. április 25. - 17:14

Elfelejtettél kerékpározni?Én meg kicsit össze törtem magam. Pár napig(remélem, tényleg csak pár)addig bal kézzel bénázok a klaviatúrán.

Írta 2011. április 25. - 17:03

Írta 2011. április 25. - 16:56

Én meg kicsit össze törtem magam. Pár napig(remélem, tényleg csak pár)addig bal kézzel bénázok a klaviatúrán.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 25. - 16:43

Egyedül ez a tábla volt az út bal oldalán...A képen nincs olyan tábla, ami azt mutatná neked, hogy van kerékpárút. Ha nincs kint sehol a kerékpárút tábla vagy a kerékpározni tilos tábla akkor semmilyen szabályt nem szegtél meg.
Az út bal oldala
Írta 2011. április 25. - 16:29

A képen nincs olyan tábla, ami azt mutatná neked, hogy van kerékpárút. Ha nincs kint sehol a kerékpárút tábla vagy a kerékpározni tilos tábla akkor semmilyen szabályt nem szegtél meg.
Erre én is kíváncsi leszek, mert ahogy írtad, a fényképen semmiféle jelzés nem utal arra, hogy út másik oldalán kerékpárút lenne. Az viszont tuti, hogy az "utat keresztezõ kerékpárút" jelzõtáblának a fénykép szerinti elhelyezése értelmetlen.
A szabálysértési határozat kézhezvételét követõen, annak tartalma alapján javasolt szakember (a területen jártas ügyvéd) véleményének kikérése, és ha indokolt, akkor ennek alapján kifogással kell élni a határozat ellen.
Írta 2011. április 25. - 16:26

Írta 2011. április 25. - 16:24

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 25. - 16:20

Írta 2011. április 25. - 16:19