Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
nekem meg mától megint nincs a nevem mellett zöld x az oep-nél. mongy túl sokat én se vettem igénybe, amikor igen az meg tényleg a tékozló koldus elven volt megoldva.

más. elvileg ha biztosítót vált az ember (kgfb) vagy újat köt, nem az új biztosító dolga lenne beszerezni a bonúsz igazolást ? úgy rémlik egy 2 éve az õ reszortjuk lenne.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
én kb. 6-7éve nem voltam olyan dokinál, ami a TB-bõl lenne térítve, szóval nekem is fáj a baromság. emellett örülök, h rengeteg embernek segítek is ezzel :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
annyit nem
de rosszul vagyok, amikor látom hogy kb 50E megy ilyen célokra a zsetonomból a bérjegyzékem szerint, s ha rendes ellátást akarok, tokoljak vhol vkinek
Nincs ezzel semmi gondom, de akkor az a lé hadd' maradjon az én tökeim mellett, a zsebemben
Ha küzdeni akarok, meg valahová tartozni, lemehetek az ismerõseimhez/cimboráimhoz öklözni, vagy vissza cseppet shotokanon megrugdostatni magam, de leginkább elmegyek cimbikkel tekerni
s teljesen más filozófiát kreálok mögé
de mindegy nem vunk egyformák
remélem, legalább fogvédõt tesznek be

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
jah, abból a tb lovéból annyi lélegeztetõgépet lehetne venni, h mindenkit újraélesztenénk és sosem halna meg senki ebben az országban :)

lengyelországban van konkrét tabellája ezeknek a bunyóknak, mint a focicsapataiknak.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nono
akinek nincs érvényes TB-je, nem vehet részt egy ilyen illegális szabadidõs rendezvényen.
Nehogymá' az én pénzemen ragasztgassák vissza a retardált, terhelt polcfeltöltõk fogait.
...
megnéztem a videot
kimunkált, fasza technikák, igazi, balfasz parasztlengõk láthatóak
jelzõimet inkább frusztrált segédmunkásokra változtatnám

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gyere msn vagy valami ,)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Kellene nekem SOS 55 dollár paypalon. Ki tudna valaki segíteni? Ha budapesti az illetõ akkor még maeste személyesen oda tudom adni az árát, ha nem akkor holnap befizetem a bankfiókjában a számlájára.

Na? Valaki?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ennek egyébként is sok éves "hagyománya" van, bár akkoriban szinte csak Újpest-Fradi összecsapások voltak, merthogy a többi csapatnak nem volt ütõképes brigádja és/vagy kedve az ilyesmikhez.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Teljesen korrekt. Nem törnek össze semmit, csak egymást. Aki akar kimegy megcsépelik, aki nem az otthon marad. :) Még a rendõrök sem .asztatják õket. ;)

Így csinálják ezt már nagyobb focinemzetek is jó ideje. Jó szokás, csak így tovább. A stadionba és a környékére meg nyugodtan lehet menni kisgyerekkel, családdal, barátnõvel, stb.

Mondjuk annyit még fejlõdhetnének, hogy földön fekvõt és/vagy eszméletlent tovább már ne üssenek, de ez biztos túl sok lenne már a kulturáltságból.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Sport Géza - Futball - Újra szervezetten, a szántóföldön verték össze egymást a Debrecen és a Fradi ultrái szimpatikus, a lényeg megmarad, kár nem keletkezik a réten :D

Teljesen korrekt. Nem törnek össze semmit, csak egymást. Aki akar kimegy megcsépelik, aki nem az otthon marad. :) Még a rendõrök sem .asztatják õket. ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

1986.04.26 (vagy környéke ) magyar híreket hol lehet megnézni? csak 8 éves voltam, alig emléxem rá. németül már megnéztem.

A Széchényi Könyvtárban emlékeim szerint van napilap archívum, ahol lehet - pénzért - másolatot kérni.

Holnap elõadok a Magyar Tudományos Akadémián, németül-angolul. És még sok mindenem nincs :o

Lett?

--Trifo

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Sport Géza - Futball - Újra szervezetten, a szántóföldön verték össze egymást a Debrecen és a Fradi ultrái szimpatikus, a lényeg megmarad, kár nem keletkezik a réten :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

az albiban van egy antenna dugalj a falban, majd arra rákötök, hátha történik valami :)

este szakadozva jött az adás a ház antennájáról, amikor fogtam a kábel végét, akkor jó volt - ezek szerint jobb antenna vagyok, mint a házé :)
reggel bekapcsoltam antenna nélkül - csak az 1,5 méteres kábel lógott ki a tv-bõl és kiválóan jött minden adás.
gondolom közrejátszik, hogy 15-20 km-re vagyunk Kab-hegytõl
tv blog off

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Koca gratula és amiatt érdekelt volna.

Amugy mekkora eszek itt a fórumon, de remélem egy jó fórumtalin lessz tüzbeszarás is (oda nem kell diploma)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vaze, rendes tag vagy?
tegezhetlek?
a pince tényleg zsivány MTA-n.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Mirõl adsz elõ?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Decemberben voltam akadémiai székfoglalón, ott nem volt gond a kilinccsel, viszont nagyon komoly a "kis" borospince...:)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Holnap elõadok a Magyar Tudományos Akadémián, németül-angolul. És még sok mindenem nincs :o

Úgy fogdosd a kilincseket, hogy én raktam fel :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Köszi Srácok!

Rebell: csak nem Csernobil miatt érdekel? ha igen akkor elvileg úgy volt, hogy május 5-6 környékén írták meg vmelyik napilapban, vmi középsõ oldalon egy pár soros cikkben, hogy probléma adódott egy atomerõmûben....