Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
1986.04.26 (vagy környéke ) magyar híreket hol lehet megnézni? csak 8 éves voltam, alig emléxem rá. németül már megnéztem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
színházi plakátot(konkrétan a Macskákra gondolok) honnan lehet? ebay-t áttúrtam, de elég sovány. van egy olyan érzésem, hogy a Madách-ban már nincs egy darab sem, szóval ha valakinek van ötlete, megoszthatná..

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

hát ha csak emiatt állított volna meg, akkor megtettem volna, de mivel a piroson átmenés feljelentéssel jár, így inkább kussoltam...:)

Helyszíni bírsággal. Legalábbis sima pirosnál megúszhatod annyival, vasútnál nemtom hogy van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát ha csak emiatt állított volna meg, akkor megtettem volna, de mivel a piroson átmenés feljelentéssel jár, így inkább kussoltam...:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ma megfogott fakabát sínen piroson átmenés miatt, pont akkor kezdett pirosan villogni mikor a sínre értem.....
Eleengedett hálisten, de õ és kérdezte hol a névtábla....honnan szedik ezt?

Felvilágosítottad?

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Írta itt valaki hogy a névtábla korábban benne volt a kreszben mint kötelezõ tartozék, de már nincs benne.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ma megfogott fakabát sínen piroson átmenés miatt, pont akkor kezdett pirosan villogni mikor a sínre értem.....
Eleengedett hálisten, de õ és kérdezte hol a névtábla....honnan szedik ezt?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldogat Koca bácsi!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Remélhetõleg más nem kötötte rá a földet. :D

ez bennem is felmerült, hogy nehogy valami kóbor áram kavarogjon benne :)
lehet elõször rámérek multimeterrel inkább ...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

nem tunerre gondoltam. az van benne. azt hittem, hogy ezenkívül nem kell antenna... fogalmam se volt errõl a digitális dologról, ezért sem tudtam, hogy kell-e hozzá.
köszi a válaszokat mindenkinek, utánaolvasok.
az albiban van egy antenna dugalj a falban, majd arra rákötök, hátha történik valami :)

Remélhetõleg más nem kötötte rá a földet. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tvbe épített antannáról még nem hallottam. Itt olvashatsz róla, hogy mi kell hozzá

nem tunerre gondoltam. az van benne. azt hittem, hogy ezenkívül nem kell antenna... fogalmam se volt errõl a digitális dologról, ezért sem tudtam, hogy kell-e hozzá.
köszi a válaszokat mindenkinek, utánaolvasok.
az albiban van egy antenna dugalj a falban, majd arra rákötök, hátha történik valami :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog szülinapot!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek koca!
pon 25 meno nagyon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tvbe épített antannáról még nem hallottam. Itt olvashatsz róla, hogy mi kell hozzá

Gondolom a beépített tuner-re gondolt. Az enyémben is van DVB-C.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

a digitális földi tv vételéhez kell külön antennát csatlakoztatni - mint az analógnál - vagy elég lehet a tv belsõ (már ha van neki) antennája?

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Nem kell oda ügyvéd, a határozatra írsz szépen egy értelmes levelet, amiben felhívod a jelölés hiányosságaira és szabálytalanságaira a figyelmet és kéred az eljárás megszüntetését. Kerékpárút az, ami az arra kitalált táblával annak van jelölve, amíg nincs, addig járda. A képen szereplõ tábla arra figyelmezteti a gyalogosokat, hogy a járdát keresztezni fogja egy kerékpárút. Át sem tudnál arra az oldalra menni, csak talán a következõ keresztezõdésben, vagy ahol elfogy a záróvonal, mert a kötelezõ haladási irány itt tiltja a balra kanyarodást, illetve az út folytatásán nincs kerékpárral behajtani tilos tábla. Ha már jármûnek minõsül a bringa, akkor nem vagyok köteles gyalogosként áttolni a zebrán.

Köszi szépen a választ. Megerõsítettél az álláspontomban.
Amennyiben bírságot akarnak kiszabni biztosan fellebbezni fogok.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ha jól tudom akkor kell egy külsõ antenna
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a digitális földi tv vételéhez kell külön antennát csatlakoztatni - mint az analógnál - vagy elég lehet a tv belsõ (már ha van neki) antennája?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

érettségi no para, fõleg középszinten. legalábbis nekünk nagyon könnyû volt. ha azért valami kis fogalmad van a dolgokhoz, akkor bõven megírható különösebb rákészülés nélkül. töri atlaszból simán, magyarra nem tudom mit lehet tanulni, matekra max gyakorolsz, többire szintén.
DE azért INKÁBB TANULJ!!!

Egyik sem para, csak az angol emelt. A többire abszolút nem vagyok rágörcsölve, pedig a törire kéne...

Csapágyak kint. :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
érettségi no para, fõleg középszinten. legalábbis nekünk nagyon könnyû volt. ha azért valami kis fogalmad van a dolgokhoz, akkor bõven megírható különösebb rákészülés nélkül. töri atlaszból simán, magyarra nem tudom mit lehet tanulni, matekra max gyakorolsz, többire szintén.
DE azért INKÁBB TANULJ!!!