Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. június 25. - 16:16
Írta 2008. június 25. - 15:27
zOrg: nálam az új van, már csak azért is, mert legalább 5 éve nem néztem meg a szabályzatot. (és ezzel együtt is csak egyszer kerültem sárga lap közelébe )
Amúgy a http headerben meg lehet mondani a júzerédzsentnek, hogy ne kesseljen ez a noCache. Ezt a webszerver teszi hozzá a letöltött cucchoz. Illetve a html meta tag-ek között is lehet ilyet mondani, azt meg a php kanyarítja bele a kimenetébe. Elvileg a júzerédzsent figyel arra, hogy a kessében található dokument dátuma nem felel meg a letöltött fejlécnek és le kellene töltenie újra. Meg még valami serial dolog is rémlik amit nézni tud, de lehet, hogy keverem és az a PKI cuccban volt, amivel mostanság szöszmötöltem.
--Trifo
Ezt a vBulletin adminjában of course aktiváltam pár éve.Add No-Cache HTTP Headers
Selecting yes will cause vBulletin to add no-cache HTTP headers. These are very effective, so adding them may cause server load to increase due to an increase in page requests.
Bakker: a "zúj biciglimbe" annyira beleszerelmesedtem, mint egy kissrác. Asszem a hajnali etap után egy aszfaltos tókört is tennem kell majd estefelé.
Alapvetõen funkcionalista csákó volnék, de ezeket a fekete alu Avid fékkarokat simogatni... Az X.0 pedig TriggerShifterrel - és "prosztó" Jagwire bowdenezéssel is atomvillanás.
Írta 2008. június 25. - 15:06
Amúgy a http headerben meg lehet mondani a júzerédzsentnek, hogy ne kesseljen ez a noCache. Ezt a webszerver teszi hozzá a letöltött cucchoz. Illetve a html meta tag-ek között is lehet ilyet mondani, azt meg a php kanyarítja bele a kimenetébe. Elvileg a júzerédzsent figyel arra, hogy a kessében található dokument dátuma nem felel meg a letöltött fejlécnek és le kellene töltenie újra. Meg még valami serial dolog is rémlik amit nézni tud, de lehet, hogy keverem és az a PKI cuccban volt, amivel mostanság szöszmötöltem.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. június 25. - 14:56
Jé most akkor ott kinnt van? Hehe, csajom ugye Moszkvában volt a tavasszal, akik velünk voltak még csajok azok közül 2 is ott volt, de az egyik félig orosz, a másik meg félig örmény származású. Csak úgy érdekességképpenKinn vagy a továrisoknál máris? A vizecskével óvatosan mert együtt lesztek ,mint a gemenci szarvasok....
Tomidny,jók a képek
Szóval õk hárman voltak Moszkvában
Meg conor1326 csaja is velük volt
De mintha ezt beszéltük is volna... Hehe, na mindegy
Írta 2008. június 25. - 14:48
Túlbecsülsz: nem mond semmit...zOrg: amúgy meg pragma noCache...
--Trifo
Nálad is a "régi" szabályzat van?
Próbáltam délelõtt egy netcafében (a friss volt látható) plusz idehaza a láptoppon: ott is stimmel.
Írta 2008. június 25. - 14:36
Kinn vagy a továrisoknál máris? A vizecskével óvatosan mert együtt lesztek ,mint a gemenci szarvasok....
Tomidny,jók a képek
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. június 25. - 14:35
--Trifo
Írta 2008. június 25. - 13:55
OSAN wazze, orrhangzós n-nel.
Morcongós vagyok, mert megint b@szakszik a térdem.
--Trifo
Írta 2008. június 25. - 12:17
vendég_Charon_*
Írta 2008. június 25. - 11:56
Írta 2008. június 25. - 11:54
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. június 25. - 11:41
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2008. június 25. - 11:38
Írta 2008. június 25. - 11:30
Írta 2008. június 25. - 11:24
Ha fertõzött,akkor egyre megy,hogy mit csinálsz vele.
Egyetlen megoldás,ha idõben eltávolítod.
Ugyanis,ha létrejött a "kontakt",akkor a "belédakaszkodástól" számított kb.2-3 órán belül átadja Neked a cuccot.
Ezért kell folyamatosan vizsgálódni,ha rizikós helyeken járunk.
A többi,hogy belédhányja,meg jobbról-balra forgatva,fejet beléd ne szakítva távolítod el:szemfényvesztés.
(ha beleszakad a feje,akkor max.egy helyi gyulladás után idõvel kilökõdik és heg marad utána)
Nem oszatni akartam az észt,hanem ideggyógyász orvos tapasztalatát adtam közre.
;-)
Írta 2008. június 25. - 11:15
Írta 2008. június 25. - 11:13
Jorcinál még 2004-es
frissítve meg 2008.
Mint ahogy nálam is. Otthon a régi gépen, otthon az új gépen, és melóhelyen a fönök laptopján is.
Nálad már rég észleltük
LL, ha nem csípett meg , akkor hogy vagy pöttyös? Pattanást hiába nézel!
Megcsípni lehet megcspett, nem értek hozzá... egy piros kis induripinduri folt van a dög helyén. De szvni szerintem nem szívott.. akkor ilyen nagy fehérseggû valami lesz belõle, nem? ez icipici fekete volt.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. június 25. - 11:11
Hát ez nálam nem jön be. Valószínû elõtte már olyanra kerestél rá, ami alapján a nestlé fitness közelebbi találatot adott. Amúgy zala felvágott a rendes neve...tök durva hogy ha beírod a google képkeresõ részébe hogy zalai felvágott, akkor a nestlé fitness jön be:)
Amúgy azért kaptad a találatot, mert azon az oldalon szerepel az egy listában: Gombás zalai felvágott, 4dkg (1 szelet) (82 kcal)
Írta 2008. június 25. - 11:03
engem ma délelött kb 3 perc alatt sikerült felidegesíteniük, és még egy szót nem mondtam...
zalai kullancs?
ez olyan mint a felvágott?
tök durva hogy ha beírod a google képkeresõ részébe hogy zalai felvágott, akkor a nestlé fitness jön be:)
Tominak:
amúgy ha i betû nélkül írom be, akkor nekem a 2. oldalon van
http://www.kullancsinfo.hu/terkep.html
Írta 2008. június 25. - 11:02
azzazzzzújverzijó.
Jé: cserélünk? kéne a 26°c, meg a felhõs ég ide is!
ilyen messze van ferihegy? vagy merrefelé vagy?