A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Játszunk valamit! Ez nekem ma az uccsó napom, legyen neked is. De én visszajövök. A többit találd ki!Thez, az az volt, hogy...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
és sosem tudtam annyi inni h kiessenek emlékek, és sosem voltam még másnapos
Nem, csak a mi takarítógépeink dolgoznak ott, meg mellette a D&W-ben, ahol gumiznak. Ma délután viszem a tisztítószereket, meg átnézem a takarítógépeket.Ott is dolgoztatsz?
Én most megyek a Suzukiba.Hát remélem is:) Még a kacsalábas villádat sem láttam:) Mehetünk majd tekerni!
ez a számolós dolog szerintem elég vékony
mert ha rendes ISZOL, akkor nem tudod számolni
Akkor mostantól többször fogunk találkozni.
ugyan már:D:D szted miért még csak 14,5 liternél tart?ez a számolós dolog szerintem elég vékony
mert ha rendes ISZOL, akkor nem tudod számolni