Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
A pótcucc nekem a hátizsákban lakik: pótbelsõ, marokszerszám, gumileszedõ, küllõkulcs, ragasztókészlet, pót láncszem, 8-10-es villáskulcs, szelepadapter, pumpa, pót láöltözet, szélkabát, fejlámpa. Ez így legalább egy kiló, de inkább több. Lassan ideje lenne asszem átgondolni, hogy _tényleg_ akarom-e mindezt hurcolni állandóan - akkor is, ha nincs nálam bringa.

Cserébe viszont bárkinek megcsinálok egy fél bringagenerált az út szélén. Na jó, majdnem. Legutóbb a meglazult fejcsapágyas lánykán nem tudtam segíteni, mert a régi fajta csapágyhoz kellett volna a naaagy villás. Olyat meg azért már mégse :)

...megdöbbenve és aggodalommal telve vettem észre magamon az elcsúszást lámpás Balu kartárs irányába. Heeeeeelp!

--Trifo

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ez nagyon ott volt :)
Tig,pihentél eleget,úgy látom :)

Koca,váz akkor nem kõ?

ma formában van:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ez nagyon ott volt :)
Tig,pihentél eleget,úgy látom :)

Koca,váz akkor nem kõ?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

juteszembe:
magnézium teleszkóplábra rá lehet menni gond nélkül kromofággal?

rá hát. nem lasz annak a kromofágnak semmi baja tõle.

Dave, azért próbálj ki egy olyan rendszert elõbb. volt szerencsém egy RF hajtómûves, shimano váltós bicóhoz, valami botrányosan rossz váltásteljesíítményt hoztak össze elöl. és ebben a rf tányéroknak elég nagy szerepe volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CJ: nehogy ide írd le, hogy esetleg mi is megtudhassuk, hogy szabad-e, vagy nem ajánlott Mg-ötvözet telólábat kromofágozni...mindegy.

kela: én még könnyíthetnék a kormányon, bár az most pont jó. mehetne rá egy xt kar, de tökéletes az lx is, majd jövõre kap szép RF-tányérszettet. a nyergen is könnyíthetnék, de nem akarok már annyira deszkanyerget - nagyon jó a Rival:), bár még kicsit elõrébb kell húznom, illetve "betörnöm", de nem éreztem, hogy ülök valamin, és lefele nagyon jól be lehet fogni...illetve hát ugye a vázon foghatnék még legalább egy fél kilót, ha nem többet - ez talán idén karácsonyra lesz esedékes, azért 5 és fél év egy terhelésnek kitett aluváznál szerintem sok.

amúgy bringázásnál van rajta kulacs, pumpa, nyeregtáska meg egy 180 g-os tartalék belsõ, szóval...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ja, és így már 11 kiló alatt van a bringám 30 grammal, pedállal. ;)

:) az szép. Nekem még mindig 11,48 kg... Ami 10-15 000 HUF alatt belátható súlycsökkentés lenne : könnyebb belsõk 150 g, külsõk 300 g, meg egy kisebb összeggel új spd 40-50 g, így már 11 kg körül járnék, ami nem könnyû, de nagyon strapabíró.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

vedd le a nyeregtáskát :)
--Trifo

igazából úgy vagyok vele hogy 13nál több ne legyen, az hogy most nem versenysúly az nemizgat
a 12.6 elöl-hátul sárvédõvel,nyeregtáska és pumpa tartóval,2 kulacstartóval mérve
na lépek, holnap meló
pénteken megint 2x völgyhíd:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
vedd le a nyeregtáskát :)

--Trifo

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

ma a terepgéppel mentem melóba a patkánybike helyett (késés rulez)
ebédszünetben rá is került a mérlegre, 12.6kg :\:\ most hogy új telót kapott, amitõl +300 grammot hízott (de szépen mozog), a cél a 12, vagy min 12.2 kg

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Koca, megírtam MSN.

Hát Sala az a bicaj tényleg elég furcsa színû. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
juteszembe:
magnézium teleszkóplábra rá lehet menni gond nélkül kromofággal?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kisbicaj csak véletlen ráöntöttem egy üveg kromofágot.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ratbike vagy kisbicaj?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala:
Nincs baj a meghajtással. Most épp mûködik. Gondolom a következõ mûtétig... :P:(

Bár a kisgép rázza, akkor be tud durranni, de mindig csak másnap regel fáj nagyon, az meg már "messze" van az elõzõ napi tekeréstõl, ergo nehéz lenne ráfogni... :D

A baj csak az, hogy ugrás közben mindig dolgozni kell, mert a bal lábban figyelõ tõkesúly mindig elhúz... :D:D:D

De kössz, tényleg pimp! Képet nyomj már te is!

LL: nekem valahogy a hajtókar = XT. Nem olcsó, de lehet kifogni néha. Baj meg nincs vele, pedig sokat kap.

nesze fotó

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Bár azok is már mind jegykezeltek lassan.....

ezt a kifejezést ilyen értelemben még nem hallottam...:lol1: :cool2: :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ejj,mit nem adnék most egy elsõ benyomásért :D Persze nem a Thez-féle korkategória vonz :) Bár azok is már mind jegykezeltek lassan.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
elsõ benyomások (2-3 kört mentem vele a városban) speci rival 130-ról: nagyon kényelmes, bár még nincs rendesen beállítva terepre, csak vízszintesre meg pont középre. du. az edzésen beállítom, illetve éles teszt...és könnyebb is, mint a régi B+.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez jó volt...:D :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de ganaj vagy :D:D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D