Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. július 10. - 10:57
Amúgy ha szandál/bakancs van otthon szétesõfélben, akkor sok esetben Maunáék új lelket tudnak lehelni bele. Nekem a bakancsomat talpalta újra Vibram talppal, asszonynak meg a Teva szandáljában cserélte a bõr bélést eléggé óccsóért.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 10. - 10:54
Írta 2008. július 10. - 10:45
Nekem Teva-m van, jó drága volt, nem tudom már mikor vettem, talán 3 vagy 4 éve asszem. Most már kicsit kezd szétmenni.Túraszandállal kapcsolatban tudna vki véleményt mondani? Nézegettem a Teva,Keen stb modelljeit,de konkrétumot hátha mondotok
Az egyik munkatársamnak ilyen vízben használhatós verziója van, de abban meg büdös a lába
Írta 2008. július 10. - 10:44
Bufo?Az a varangy latin neve megnézem õket,köszi a Keen amúgyis 20+ kategória :/
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 10. - 10:32
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 10. - 10:28
Az elmúlt napokban vezetõi döntést követõen letiltásra került a webes felületû levelezési rendszerek (freemail, gmail, citromail, stb.) elérése.
Az említett oldalakról napi szinten több GigaByte adatmennyiség érkezett az XXXX hálózatába, ami lehetetlenné tette a munkához szükséges, elfogadható sebességû internet használatot.
Ugyanakkor tudni kell, hogy adatvédelmi és információbiztonsági szempontból sem ajánlott az ilyen jellegû rendszerek hivatali használata.
A fenti döntés értelmében nincs lehetõségünk egyénileg a tiltást feloldani. A munkálatok elõkészítési fázisában a fõosztályvezetõi értekezleten az érintett vezetõk errõl tájékoztatást kaptak.
A felsõvezetés álláspontja alapján a hivatali munkához a hivatalos (xxxxx.hu-ra végzõdõ) postafiókot kell használni.
Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merül fel (pl. nem érkezik meg levél), akkor kérjük, hogy ezt a tényt a postmaster@xxxx.hu címre írt levélben jelezzék számunkra! (Szükséges információk: feladó e-mail címe, küldés dátuma.)
Üdvözlettel:
Informatikai Fõosztály
BBB: Nekem Bufo van (mountex), anno egy Lizard volt a konkurenciája és 10e alatt vettem.
Recefice tányérok XT hajtómûvel és KMC z9000 lánccal jobb, mint a gyári xt-vel - nálam
Írta 2008. július 10. - 10:25
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 10. - 09:17
Dave, azért próbálj ki egy olyan rendszert elõbb. volt szerencsém egy RF hajtómûves, shimano váltós bicóhoz, valami botrányosan rossz váltásteljesíítményt hoztak össze elöl. és ebben a rf tányéroknak elég nagy szerepe volt.
bár itt off, nekem RF tányérok vannak Shimano váltóval és SRAM lánccal, de hibátlanul mûködik. Elõtte Shimano hajtómû volt, de ezzel sztem még szebben is vált.
Írta 2008. július 10. - 08:26
hátha ment volna valaki elõvételben vásárolt jegy nélkül...
http://balaton.origo...on_sound_jegyek
tavaly kimentünk barátomhoz a bejárathoz VOLTon, mer' épp jegyet akart venni Prodigyre. Békésen várakozunk a sorban mikor odajön egy szervezõ és közli, hogy ne várjunk mer elfogytak a jegyek... Rajtam rémület ijedtség, "úristen, hogy jössz be", srác meg halálnyugodtan válaszolt "Hát ha nincs jegy, akkor ingyen megyek be.."
10perc múlva már tolakodtunk elõre hogy jó helyünk legyen .)
Írta 2008. július 10. - 07:07
kulacs kérdés: 500 méteren belül 4 bolt van, ott legalább hideg vizet is tudnak adni...
más hirtelen nem jut eszembe.
:chin:
de biztos jó lesúlyozni a bringát feleslegesen, valamint hordani 4 kilónyi ezt-azt feleslegesen a háton
hehe, sala, bukó
Nem megyünk balcsira
Írta 2008. július 10. - 01:18
Írta 2008. július 10. - 00:11
Igen, útszéli bicajosokon én is szeretek segíteni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. július 10. - 00:10
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 10. - 00:06
Hozé: az összes szerszám össze van rakva egy zokniba, de még azt is lusta vagyok kivenni a zsákból. Mondjuk egyébként is eléggé ritka eset, hogy nincs nálam bicikli, és külön jó érzéssel tölt el a tudat, hogy tudok segíteni másoknak, akik tanácstalanul nézegetik a mozgásképtelenné vált bringájukat az út szélén. Nekem ez megéri. A hazatolós kalandosból pedig a rekordom egy Kóspallag - Szob távon elkövetett rollerozás volt - láncszakadás okán. Ezt aztán Szobon sikerült orvosolni egy franciakulcs, egy fogó, egy kalapács és egy csavarhúzó segítségével. Aznap még tekertem az így összekendácsolt lánccal úgy 60km-t, de többet nem szeretnék.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 09. - 23:48
aki meg nem tartja rendben az edzõs bicóját (nem a városit, azon én csak a hajtást meg a féket szoktam átnézni rendszeresen), az megérdemli, hogy lelazuljon valami olyan, amihez "ánuszkulcs" kell...amúgy tök jó kaland hazatolni a bringát a világvégérõl, vagy valahogy hazavitetni magad.
azt a két másfeles vizet meg hagyd otthoz, mire azokra kerülne sor, addigra szépen megmelegszenek, de legalább addig is húzzák a hátad és szenvedsz tõlük. helyettük inkább egy fürdõgatyát rakj be, ha mégis akarsz plusz súlyt vinni...kutat rengeteget találsz út közben, és bármelyik szimpatikusabb parti vendéglõben adnak neked egy kulacs ivóvizet, fõleg, ha veszel mellé egy palacsintát.
Tig: köszi, hogy szólsz. PTamásnak tetszik akonfigja, szerintem neki RF tányérjai vannak...majd megkérdezem, õ mit mond.
Írta 2008. július 09. - 23:39
Írta 2008. július 09. - 23:37
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2008. július 09. - 23:31
te vagy a helyi 1000mester vagy mi a pöcsnek hordaszz mindig ennyi szart? vagy hátizomra gyúrsz?Dave, most szóltam én bármit is? Leírtam neki MSN-en, amit gondoltam. Na bumm. Erre te rögtön jössz már valami hülye dumával.
Szerelõs cucc meg minden nekemis a hátizsákban van, pótvíz is.
Imbuszszett, csípõ, lapos, kombinált fogó, láncbontó, hajtókarleszedõ, csavarhúzószett, miniszerszám, lámpák, gyorskötözõ, belsõk, foltózószett, 8, 10-es csillag-villás, marokszerszám, gumileszedõ.
Inkább a hátam izzadjon mint én, amikor tolnom kell...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 09. - 23:29
A pótcucc nekem a hátizsákban lakik: pótbelsõ, marokszerszám, gumileszedõ, küllõkulcs, ragasztókészlet, pót láncszem, 8-10-es villáskulcs, szelepadapter, pumpa, pót láöltözet, szélkabát, fejlámpa. Ez így legalább egy kiló, de inkább több. Lassan ideje lenne asszem átgondolni, hogy _tényleg_ akarom-e mindezt hurcolni állandóan - akkor is, ha nincs nálam bringa.
Kedves Trifó!
Szeretnélek megnyugtatni, hogy a fent nevezett pótalkatrészek,
szerszámok nem jelentenek túlzást semmiképpen, bár -tény ami tény-
normális ember csak abban az esetben visz magával pótbelsõt,
ha kerékpár is van nála.
Bár valóban megnyugtató, hogy esetleges közelharc esetén a marokszerszám,
a gumileszedõ, a 8-10-es villáskulcs nagyon jó szolgálatot tehet.
Azonban nem látom értelmét a pótláncszem folyamatos magadnál
tartására, mert felhasználhatósága erõsen korlátozott, esztétikai élményt nem nyújt,
és az íze is szar.
Könnyíts a cuccon: legalább azt hagyd otthon.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 09. - 23:27
Szerelõs cucc meg minden nekemis a hátizsákban van, pótvíz is.
Imbuszszett, csípõ, lapos, kombinált fogó, láncbontó, hajtókarleszedõ, csavarhúzószett, miniszerszám, lámpák, gyorskötözõ, belsõk, foltózószett, 8, 10-es csillag-villás, marokszerszám, gumileszedõ.
Inkább a hátam izzadjon mint én, amikor tolnom kell...