Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2012. augusztus 22. - 08:45

Nincs néki, de már kaptam egy számot privátban, hátha megoldódik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2012. augusztus 21. - 22:43

Írta 2012. augusztus 21. - 21:19

na egyszer legalább jó helyre mentek.
Nekem nem jó, nincs alternatíva, s kellene szajré.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Írta 2012. augusztus 21. - 19:52

na egyszer legalább jó helyre mentek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. augusztus 21. - 18:59

szerintem tõle már nem kell bringát venni - ha jól tudom, utolérte az apeh...Türelmesen várok...jó lenne némi infó.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. augusztus 21. - 13:59

Holnapra megmondom. Itt van Pécsett
Türelmesen várok...jó lenne némi infó.

Írta 2012. augusztus 16. - 15:31

Holnapra megmondom. Itt van Pécsett
Hm?

Írta 2012. augusztus 15. - 23:12

Írta 2012. augusztus 15. - 23:08

Sziasztok! Régen volt egy Matuzmaster nevezetû ember/cég/társulás/webshop. Mi történt vele? Kellene retró cucc, s nagyon silány az apró kínálata.

Írta 2012. augusztus 12. - 14:28

Írta 2012. augusztus 12. - 14:18

Írta 2012. július 29. - 19:56

na tessek most le esett.eleg durva.most egesz este szirenaznak majd a tuzoltok.
Írta 2012. július 29. - 19:02

Azt a mocskos büdös mindenit, hogy milyen pára van! Magam se gondoltam komolyan amikor elindultam ma futni.
9 km-t toltam, 1 órája értem haza és most izzadtam csurom vizesre a második száraz pólómat. Azt a fûzfán fütyülõ rézangyalát dikk!
9 km-t toltam, 1 órája értem haza és most izzadtam csurom vizesre a második száraz pólómat. Azt a fûzfán fütyülõ rézangyalát dikk!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. július 22. - 20:56

?
valami kellyses Bringás meg meg tv sztár lesz ?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2012. június 28. - 10:02

Tegnap már nem mertem felülni az elfogyasztott fajta és mennyiségû rövid ital után. Haver 22:90-t ment 
Skrillex megdolgozott a pénzéért, közel 1 óra 40 perc, végig tombolós! Supernem is jó hangulatot csinál, viszont a Snow Patrol-on kis híján bealudtam.

Skrillex megdolgozott a pénzéért, közel 1 óra 40 perc, végig tombolós! Supernem is jó hangulatot csinál, viszont a Snow Patrol-on kis híján bealudtam.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. június 27. - 15:19

Royal fixi club?Tegnap sikerült 29 másodpercet tekernem 500méteren single speed bicajal Volt-on, bár nem tudom milyen indíttatásból kerültem fel a színpadra
Ég is a lábam, hiányzott az áttét.
HELP: tud nekem valaki egyszerûen kezelhetõ video feltöltõ (lásd, mint képfeltöltés, csak értelemszerûen video) oldalt, ahonnan tudnám linkelni. Nem youtube-ra nem akaromElõre is kösz.

Lesz az még jobb idõ is.
Írta 2012. június 27. - 13:07

Eladó utazási gondok miatt a nevezésem Duna Maratonra.
Férfi közpétáv - 4000,-
Férfi közpétáv - 4000,-
Írta 2012. június 27. - 08:35

Tegnap sikerült 29 másodpercet tekernem 500méteren single speed bicajal Volt-on, bár nem tudom milyen indíttatásból kerültem fel a színpadra
Ég is a lábam, hiányzott az áttét.
HELP: tud nekem valaki egyszerûen kezelhetõ video feltöltõ (lásd, mint képfeltöltés, csak értelemszerûen video) oldalt, ahonnan tudnám linkelni. Nem youtube-ra nem akarom
Elõre is kösz.

HELP: tud nekem valaki egyszerûen kezelhetõ video feltöltõ (lásd, mint képfeltöltés, csak értelemszerûen video) oldalt, ahonnan tudnám linkelni. Nem youtube-ra nem akarom

Írta 2012. június 21. - 20:02

Van nekem olyanom, hogy SZÉP kártya, elvileg holnap érkezik rá utalás. Ha valakinek kellene VOLT 2 db napi jegy, vagy egy bérlet az szóljon, pár ezer forinttal olcsóbban adom, mint amennyibe most kerül, így Te is és én is jól járok