Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

és aki nem bringás az hova menjen? :)

Strandra.

:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

de mondhatnám azt is hogy vízi környezetben szerzett élményeken alapuló szórakoztatási egység, melynek célja felfrissülést nyújtani a nyári hõsében megfáradt kerékpárosok számára.

és aki nem bringás az hova menjen? :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Õsszel még a fél Alföld víz alatt volt, ha a csúszdákat nem számítjuk az is befért aqua parknak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Mit kell pörögni a szavakon...egy olyan hely ahol vannak csúszdák meg sok víz, és lehet szórakozni meg lángost tömni az arcunkba, mindezt a melegben. Nekem ez aquapark, de mondhatnám azt is hogy vízi környezetben szerzett élményeken alapuló szórakoztatási egység, melynek célja felfrissülést nyújtani a nyári hõsében megfáradt kerékpárosok számára.

Wakeboardtól meg mentsen meg a jóisten, 3x próbáltam, berántott a vízbe és csá :D Annyi elég is volt.

Ja és csak hogy járjak végre igazi aquaparkban is, Bálinttal majd elmegyünk valamelyik Spanyolországiba :)

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

meglepõdnék, mert ott lakom :)

Domb és Izsáki út között (nem tudom milyen utca), élményfürdõ és csúszdapark. Szerintem. De lehet arra a vízisís cuccra gondolt ott a tónál, passz. Bár a csúszdapark holnap nyit...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Gondolom a domb mellett.

meglepõdnék, mert ott lakom :)

szerk: utánaolvastam, tényleg azt hívják annak. gáz. aqua, de nem park az..

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

aquapark kecskeméten? :o hooool?

Gondolom a domb mellett.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

ha postán küldenék el egy vázat,azt hogyan,mibe csomagoljam be?kell doboz is,vagy elég valamibe belecsavarni?

Debrecenben úgy akartak feladni egy Kona vázat, hogy szinte semmibe nem rakták be, biztosítást se kötöttek rá, semmit. A postás srác bringás, (fórumos neve Mifike) érdekes volt neki ez az egész, jelentette, és kiderült, hogy lopott. Ráadásul pont egy bringás haverunktól nyúlták le a bicót :)

Amúgy én a helyedben szerválnék egy dobozt valahonnan.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

ha postán küldenék el egy vázat,azt hogyan,mibe csomagoljam be?kell doboz is,vagy elég valamibe belecsavarni?

Enyémet konkrétan fekete kukászsákban küldték, úgy, hogy a csöveket kartonnal tekerték be.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Hát majd 31-én, kedden. Csapattársak Pesten csekkolják a saját eredményeiket, utána leveretjük Kecskemétre, aznap nyit itt az aquapark, este vonattal vissza Pestre trifóékhoz :)

aquapark kecskeméten? :o hooool?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Nem vagy eleg kreativ Trifo... Fogod a picilanyt, es lementek aquaparkozni, mert hat O annyira szerette volna. :) Az, hogy netalan apa jobban elvezi, az megint mas teszta, de alibinek jo. :D

Nem alibigyerek kell hozzá, hanem melóhelyrõl lelépnivaló idõ :)

--Trifo

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerintem a dolgozikra értette, aztán majd kijavít ha nem :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Kiskubai: hijjnye, de kibaszottul irigylem tõletek azt az aquaparkozást... Csatlakoznék szivesen, ha nem lennék ilyen nyomorultul felnõtt ember...

--Trifo

Nem vagy eleg kreativ Trifo... Fogod a picilanyt, es lementek aquaparkozni, mert hat O annyira szerette volna. :) Az, hogy netalan apa jobban elvezi, az megint mas teszta, de alibinek jo. :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Zézoli: hogyhogy kettõ? Kit hozol a 'zasszony helyett? Merthogy nekem azt mondta, nem is lesz itthon.

vizsga utáni búfelejtõként én is szívesen megismerném a brancsot. :D \o

Hát akkor gyere. Szivesen látunk!

Trifo: szilvapálesz speciál leszesz-e? :)

pont az nem, de azért valamit csak kerítünk :) Sajnos elfogyott az idei készlet, mire vásárolni akartam belõle. De jön a nyár, alias gyümölcsszezon, amit pedig a pálinkafõzés szezonja követ :)

Nekem a héten volt 7 ZH, jövõhéten hétfõ + kedden lesz még 4... :D Azért gondolkodtam ilyenen, hogy akkor már megismerni ittenieket is, ha beleférek a keretbe. :D

A keretbe mindenképp, de pergetés nem lesz :) Szoval gyere el, oszt jó lesz az!

menek menek!!!!

Baszki, szakállas, te nem Svájcban b@szod a rezet? Gyere amúgy, mert úgyis szavadon akarlak fogni!

országútim is doboz nélkül jött,lehet megpróbálom elõször doboz nélkül,semmi kedvem most ekkora doboz után rohangálni

Kislányom bringája doboz nélkül jött simán, igaz, az egy szimpla használt gyerekbringa, annak nem is fáj annyira. De nem lett semmi baja se.

Kiskubai: hijjnye, de kibaszottul irigylem tõletek azt az aquaparkozást... Csatlakoznék szivesen, ha nem lennék ilyen nyomorultul felnõtt ember...

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ill klaraeknal is szokott lenni
igaz nemreg elvittek a skacok papirgyujtesbe.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Dobozt nem nagy dolog szerezni, bemész egy bringás boltba és megkéred õket, hogy a legközelebbi beérkezõ bringájuk dobozát tegyék félre.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

az hogyan?

Hát majd 31-én, kedden. Csapattársak Pesten csekkolják a saját eredményeiket, utána leveretjük Kecskemétre, aznap nyit itt az aquapark, este vonattal vissza Pestre trifóékhoz :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Érettségi eredmények által fejbevágva

az hogyan?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tig, sajnos kimarad a TT részemrõl... :-(
Ugyanitt, munkahelyet keresek.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Én azért még ha el is vennék sem adnám fel doboz nélkül. Legalább védi és nem tudják mi van benne.
"Ride today, heal tomorrow"