és aki nem bringás az hova menjen?
Strandra.

de mondhatnám azt is hogy vízi környezetben szerzett élményeken alapuló szórakoztatási egység, melynek célja felfrissülést nyújtani a nyári hõsében megfáradt kerékpárosok számára.
meglepõdnék, mert ott lakom
Gondolom a domb mellett.
ha postán küldenék el egy vázat,azt hogyan,mibe csomagoljam be?kell doboz is,vagy elég valamibe belecsavarni?
ha postán küldenék el egy vázat,azt hogyan,mibe csomagoljam be?kell doboz is,vagy elég valamibe belecsavarni?
Hát majd 31-én, kedden. Csapattársak Pesten csekkolják a saját eredményeiket, utána leveretjük Kecskemétre, aznap nyit itt az aquapark, este vonattal vissza Pestre trifóékhoz
Nem alibigyerek kell hozzá, hanem melóhelyrõl lelépnivaló idõNem vagy eleg kreativ Trifo... Fogod a picilanyt, es lementek aquaparkozni, mert hat O annyira szerette volna.
Az, hogy netalan apa jobban elvezi, az megint mas teszta, de alibinek jo.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Kiskubai: hijjnye, de kibaszottul irigylem tõletek azt az aquaparkozást... Csatlakoznék szivesen, ha nem lennék ilyen nyomorultul felnõtt ember...
--Trifo
Hát akkor gyere. Szivesen látunk!vizsga utáni búfelejtõként én is szívesen megismerném a brancsot.
\o
pont az nem, de azért valamit csak kerítünkTrifo: szilvapálesz speciál leszesz-e?
A keretbe mindenképp, de pergetés nem leszNekem a héten volt 7 ZH, jövõhéten hétfõ + kedden lesz még 4...
Azért gondolkodtam ilyenen, hogy akkor már megismerni ittenieket is, ha beleférek a keretbe.
Baszki, szakállas, te nem Svájcban b@szod a rezet? Gyere amúgy, mert úgyis szavadon akarlak fogni!menek menek!!!!
Kislányom bringája doboz nélkül jött simán, igaz, az egy szimpla használt gyerekbringa, annak nem is fáj annyira. De nem lett semmi baja se.országútim is doboz nélkül jött,lehet megpróbálom elõször doboz nélkül,semmi kedvem most ekkora doboz után rohangálni
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
az hogyan?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy