Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kuba, jó barátnak tartalak, bár mostanában hanyagolsz, de fogadj meg egy jótanácsot, ne itt intézzétek Dórival az ügyes bajos dolgaitokat, és most nem vitát szeretnék szítani, hogy pedig" Õ kezdte".

Ne itt...

Õ KEZDTE :D

Mindjárt rádírok.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jertek Ózdra, a piacra! ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én meg pont ma döntöttem el, hogy többet az életben nem eszek lángost. Mondjuk ez Balaton parti, olajban úszó, 600-ért.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A jobb szemem bármelyik zombis vagy nyulas horrorfilmbe beférne. Magamtól megijedtem a tükörben :o
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kuba, jó barátnak tartalak, bár mostanában hanyagolsz, de fogadj meg egy jótanácsot, ne itt intézzétek Dórival az ügyes bajos dolgaitokat, és most nem vitát szeretnék szítani, hogy pedig" Õ kezdte".

Ne itt...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Gondolom ismét töröltél az ismerõseid közül, szóval itt:

Megint írt a srác a fékváltókarért:

Szia!
Egy hete semmi, szükségem lenne a fékváltókarra.
Ákos

Legalább írj vissza neki hogy "Szia! Semmi szükségem a pénzedre, és még véletlenül sem szeretnék megszabadulni ettõl a két fékváltókartól, ami tök fölösleges nekem!"

Erre a lángos témára meg kár volt rápörögni, messze még a kedd és nem kéne ilyeneket ennem :(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Salgótarjánban a piaccal szemben adnak Kapros-juhtúrós lángost. Most már mondjuk sóherkednek, de régen tele volt küldve a túróval, nha ez életem legjobb lángosa, ez a verzió. tészta még sütetlenül kettéhajtva, közepébe ugye a kapros juhtúró és úgy van kisütve. Eszméletlen jóóóóó! :)))

Mivel kiskoromat Szeged környékén töltöttem és a mars-téri és lengyel-piacos lángosokon nõttem fel, a budapesti kínálat eléggé elborzaszt, NY felé haladva meg még lángos sincs, max krumplis lángos néven futó sós fánk :) (leszámítva persze pár szörnyû ár/érték aránnyal bíró tóparti helyet)

Ehhez képest nagy meglepetés volt számomra felfedezni azt a helyet !Egerszegen!, ahol a szerintem legjobb anyagot adják:)
Aki arra jár, tankoljon fel a piac melletti belsõ udvarban. Lehet töltöttek helyett simát v sajtos-tejfölöset tolni, kisérõnek meg vételezni kolbászt és savanyút a piacon :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Salgótarjánban a piaccal szemben adnak Kapros-juhtúrós lángost. Most már mondjuk sóherkednek, de régen tele volt küldve a túróval, nha ez életem legjobb lángosa, ez a verzió. tészta még sütetlenül kettéhajtva, közepébe ugye a kapros juhtúró és úgy van kisütve. Eszméletlen jóóóóó! :)))

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jeee ma nem kell locsolni 8D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Jelentem nyugaton mocsokmód kezd felhõsödni.

most nem bánom, nem merem elhagyni a lakást 5 méternél messzebb
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pizzás lángos: a lángos tészta, mint a calzone pizza össze van hajtva és a "zsebben" paradicsomszósz, sonka, gomba van. Ugyanez a toast lángos esetén sajt és sonka.

Jelentem nyugaton mocsokmód kezd felhõsödni.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

pizzás lángos? :S Virsliset sem ettem még...csak sima sajtos-tejfölös...

a virslis az olyan, hogy a virsli hosszában kettévágva sajttal megszórva és úgy van beletekerve a lángos tésztába majd sütik, forrón a legjobb amikor nyúlik a sajt

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szappanopera. :)

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

imádom kuba, hogy olyan vagy, mint egy veszett kutya, hogy mindig a kezek után kapsz. (=miért kell egyszerre több helyen is leoltani engem?) és akkor elmondom itt is, mert hátha elfelejted, mire idejutsz megint: azért volt bajom a kifejezéssel, mert a Domb melletti, ezer éves 1 db csúszdára és 2 pici medencére gondoltam, ahol most már vizisízni lehet. bocsánatot kérek, ha a lelkedbe tapostam vele. ennyi.

kérlekszépenhadlegyekmeginténaszarszemétalakakimindigcsakbelédköt. eh!

Feltöltött kép

pizzás lángos? :S Virsliset sem ettem még...csak sima sajtos-tejfölös...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én meg egy jó kis kerékpározást. De csak hazabringázás lesz belõle.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Most a pizzás lángos a slágertéma, vagy esetleg a toast lángos. Ha valaki erre járna a világoskék bódéból vegye, ott a legfinomabb :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Ahhoz nekem csak hajnalban vagy reggel van hangulatom, bár most meg is kívántam egy jó kis virslis lángost :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha idõben végzek a kerékfûzéssel és a zuhé sem ér ide addig, akkor jó kerékpárosként lezúzok a fertõre lángosozni!

A 34934-es hozzászóláshoz pedig egy talán Jay-z számot idéznék: "I love girls, girls, girls" :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
imádom kuba, hogy olyan vagy, mint egy veszett kutya, hogy mindig a kezek után kapsz. (=miért kell egyszerre több helyen is leoltani engem?) és akkor elmondom itt is, mert hátha elfelejted, mire idejutsz megint: azért volt bajom a kifejezéssel, mert a Domb melletti, ezer éves 1 db csúszdára és 2 pici medencére gondoltam, ahol most már vizisízni lehet. bocsánatot kérek, ha a lelkedbe tapostam vele. ennyi.

kérlekszépenhadlegyekmeginténaszarszemétalakakimindigcsakbelédköt. eh!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bocs igazad van majd szólóban megyek
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!