Kuba, jó barátnak tartalak, bár mostanában hanyagolsz, de fogadj meg egy jótanácsot, ne itt intézzétek Dórival az ügyes bajos dolgaitokat, és most nem vitát szeretnék szítani, hogy pedig" Õ kezdte".
Ne itt...
Õ KEZDTE

Mindjárt rádírok.
Kuba, jó barátnak tartalak, bár mostanában hanyagolsz, de fogadj meg egy jótanácsot, ne itt intézzétek Dórival az ügyes bajos dolgaitokat, és most nem vitát szeretnék szítani, hogy pedig" Õ kezdte".
Ne itt...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Szia!
Egy hete semmi, szükségem lenne a fékváltókarra.
Ákos
Salgótarjánban a piaccal szemben adnak Kapros-juhtúrós lángost. Most már mondjuk sóherkednek, de régen tele volt küldve a túróval, nha ez életem legjobb lángosa, ez a verzió. tészta még sütetlenül kettéhajtva, közepébe ugye a kapros juhtúró és úgy van kisütve. Eszméletlen jóóóóó!
))
Jelentem nyugaton mocsokmód kezd felhõsödni.
pizzás lángos? :S Virsliset sem ettem még...csak sima sajtos-tejfölös...
imádom kuba, hogy olyan vagy, mint egy veszett kutya, hogy mindig a kezek után kapsz. (=miért kell egyszerre több helyen is leoltani engem?) és akkor elmondom itt is, mert hátha elfelejted, mire idejutsz megint: azért volt bajom a kifejezéssel, mert a Domb melletti, ezer éves 1 db csúszdára és 2 pici medencére gondoltam, ahol most már vizisízni lehet. bocsánatot kérek, ha a lelkedbe tapostam vele. ennyi.
kérlekszépenhadlegyekmeginténaszarszemétalakakimindigcsakbelédköt. eh!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt