Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát akkor azért a hajtókarért vehettél volna két rendes láncot.;)

Matt: Nubek & Nutek zenéd van-e? a goa.hu-n nyomják õket este, irtózatosan tetszik.:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ott gyûlünk még mindig a környéken.

Csak holnap fel szeretném tenni az elölracsnis hajtókarom, már várja itthon, hogy használjam.
A mostani rendszeren egy 4000 km-t futott Sram PC-48 lánc van, ami nem éppen triálra való, tehát finoman kell vele bánni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
haverom eveken at trialozott egy dura ace hatsoaggyal. regebbi szolnoki trialos generacio ott gyultek a trafo haznal a centrum mogott.

nem kellett fixalni, nem volt furkalva a felni es nem volt maguraja sem.

megis ugy tolta hogy videozni kellett volna. csak akkoriban meg nem volt zsozso kamerara.

tul sokat agyalsz azon hogy mi a legjobb eszkoz a celra, ami vegulis nem baj, csak szerintem meg nem vagy azon a szinten hogy a bringa fogjon vissza.

ezen kivul arra mar rajohettel volna hogy senki nem trialozik ezen a forumon szal nemtom miert itt kerdezgetsz ilyen dolgokat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Valaki nem tudja véletlen hogy lehet kifixálni hegesztés nélkül egy kazettás agyat? Lehetõleg ne törjön már el benne semmi egy pedálugrástól. :)

Jani! Hogyhogy lett MSN-ed?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Sziasztok!

Az ide Kürtös kupát Inges Tamás A Budai szikák SE hajdani kerékpáros társunk emlékére szervezzük meg!

Csapatunk nevében Õszinte részvétünket nyilvánítjuk ki családtagjainak és a csapatának!

Szervezõk!

Errõl tudtok valamit?
Remélem semmit, és akkor talán nem igaz!...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyáltalán nem fontos, csak a router állítgatása közben (végül semmin nem változtattam) szakadt meg a kapcsolat, aztán azt hittem én voltam. Minden mûködik az msn-en kívül. Reggelre csak megjavul.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
közben leesett, hogy dns-szerver probléma nem lehet, mert akkor nem tudnál fórumozni se, ha csak nem tudod fejbõl a fórum IP-címét.;)

esetleg a webmessengert próbáld meg, vagy valami univerzális, akár online IM-klienst, ha fontos a dolog. vagy a lenti IP-címet üsd be a böngészõ címsorába, hátha akkor bejön a home.live.com...ha meg nem, akkor összeesküdött ellened az ms.:D

edit: ha router közben lett, akkor egy elegáns mozdulattal kapcsold le a routert, húzd ki a tápját kb. 1 percig, aztán dugd vissza. általában segíteni szokott - nekem is össze szokta magát tojni a linksys, a állítgatás után nagy adatforgalmat bonyolít le, de egy ilyen restart után mindig helyrejön. egy próbát megér.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani: nekem minden msn-es/ms live-os dolog mûködik...futtatásba: "cmd", majd oda "ping 65.55.61.125" - ez a home.live.com IP-címe. ha a ping-re ad választ, akkor szerintem vagy DNS-szerver probléma, vagy böngészõ.

Köszönöm. Nem érkezett válasz.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
MJani: nekem minden msn-es/ms live-os dolog mûködik...futtatásba: "cmd", majd oda "ping 65.55.61.125" - ez a home.live.com IP-címe. ha a ping-re ad választ, akkor szerintem vagy DNS-szerver probléma, vagy böngészõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem meg csak 2 hete van és eddig ha elindítottam mindig mûködött.

(egyébként szerintem nem nálam van a gond, mert kikapcsolt tûzfallal sem fut, és a windowslive.com -on bármire rákattintok 404)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás
na lebuktak a Nógrádi kollégák. ettõl mennek olyan jól :
(a környéken fotóztam)

-ha kicsi a monitor, EPOtrans a felirat- :)
Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
úgy 3éve nálam sem :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

Az msn másnál se megy?

nálam nem megy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

van pár .)

és le lehet õket jól tölteni valahonnan?;)

tuningshow jó volt, fõleg az az autó (Opel? nem tudom), amiben a fejed mögött hátul vagy 6 mélynyomó bömbölt...beültem 3x, harmadszorra majdnem feljött az elõzõleg fogyasztott hot-dog, olyan basszus volt az adott mixben.:D a Demény-srácok meg nagyon durva, mit mûvelnek a quaddal meg a gsx-rekkel...

ja, és megértem LL-t: volt ilyen szimulátor is, igaz, automata váltóra volt állítva, de a G25 irtózatosan jó kormány. fõleg ha van olyan spéci kereted meg versenyülésed hozzá...:)

msn itt megy, viszont a CM-site nem. nektek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

itt mûkszik reggel óta

Köszi.
Akkor én b@sztam el valamit.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
itt mûkszik reggel óta

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az msn másnál se megy?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

túlságosan fontosak vagyunk egymásnak, és nem akarom tönkretenni a barátságunkat, de mégis itt van bennem a kisördög, hogy õ pont az a stílusú lány, aki úgy tényleg bejön...
ja, és ilyen csajból egybõl kettõ van...

Nekem "csak" 1 ilyen van, ettõl nem könnyebb a helyzet. De addig kerülgettem, míg összeszedett valakit.
Erre van ötletetek?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Alaplapon jártam
Memóriát láttam.
Túl akart csordulni
Szabad-e boot-oln?

azer ez mar beteg.....

utalom a husvetot

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sztemis...
Sok haverom van, még több ismerõsöm, barátból pontosan 3. Ebbõl 1 lány. És sosem akart semmi több lenni, egyikünk részérõl sem.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala