melyik kétkomponensû mûanyag ragasztót ajánlotok?cipõ ragasztásra kéne,lehet nem ártana a nagy szakítószilárdság,vagy ez így ebben a formában hülyeség?
melyik részét akarod ragasztani? milyen anyagúak?
melyik kétkomponensû mûanyag ragasztót ajánlotok?cipõ ragasztásra kéne,lehet nem ártana a nagy szakítószilárdság,vagy ez így ebben a formában hülyeség?
Zoom. fogkrének csak én hívom -vagy sûritett spermának-meg egyáltalán minek fogkrém az erdõbe?
amit te leírtál, én röviden: dögöljön meg! ennyi.
Akkor bizony el ne induljá' még egyszer kaja nélkül!
itt nem . reménylem nem is fog
soha többet ne engedjetek el bringázni kaja nélkül...kösz
amúgy meg ismételten üzenem annak a kecsege fajta szaktársnak aki elöszerettel szórja szét az erdõben -még mindig- a kék xiont fogkrémének a tubusát, hogy nöjön tõle gitár a gyomrában és a rák pengesse el neki rajta a sors szimfóniát...vagy ha odáig el tudta vinni tele akkor az üres doboz 3 grammját bírja már elcipelni hazáig
Izomtéridõninja-geológus!
NE ÍGY! NE ÍGY!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960hát akkor azért a hajtókarért vehettél volna két rendes láncot.
Matt: Nubek & Nutek zenéd van-e? a goa.hu-n nyomják õket este, irtózatosan tetszik.
Remélem tekersz is eleget, mert különben nem fogod bírni velem a tempót a gázlón.Hát figyelj, pénzbe nekem nem került, akkor miért ne legyen?
(itthoni alkatrészeim csereberéltem)
Fix agyat veszek ma, eladtam pár alkatrészem.
Az alapokat már elég jól tudom, egyenlõre az egyteki nem megy, nem fogom fel, hogy lehet megcsinálni. Csúsztatás, érintés, vinkózás, mennek.
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kipróbáltam bejött.edit: ha router közben lett, akkor egy elegáns mozdulattal kapcsold le a routert, húzd ki a tápját kb. 1 percig, aztán dugd vissza. általában segíteni szokott - nekem is össze szokta magát tojni a linksys, a állítgatás után nagy adatforgalmat bonyolít le, de egy ilyen restart után mindig helyrejön. egy próbát megér.
Én 100mm-el is lejöttem mindenhol.. technikával nem pótolnám a gyakorlat hiányát..
Ride everywhere.
.
Úgy, hogy felraktam a gépre.Jani! Hogyhogy lett MSN-ed?