Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. április 14. - 21:40

Írta 2009. április 14. - 21:39

b@@@zmeg bekapcsolom a dobozt, erre a fekadidicsávó, a lantosamfora, meg az sztkkeretesrepper locsolja az idióta ûrlényt... pfúúúj.
doboz=tv
fekadidicsávó=Pákó
lantosamfora=Benkõ Dániel
sztkkeretesrepper=(ennek a neve nemjut eszembe)[a fábryban,s amugy okoska csávó, tényleg sztk szemüvege van és olyanokat csinál ami nem illik hozzá]
idióta ûrlény= Tünci (agyhalott rém)

Írta 2009. április 14. - 21:27

Azért ez más, mert 100mm rugóuttal is lejössz bárhol, de nem mind1, h milyen sebességgel.
Ja igen akik ilyeneket mondanak, azok a 3 centi plusz út miatt harminc helyett negyvennel repesztenek majd le a simára döngölt hegyrõl..
Sose felejtem amikor kisrácokkal gurultunk le azistentudjahogyhívják helyen (gödör után) és az egyik cinikusan bocsánatot kért, hogy leelõzött... ja csak õ a tükörre gyalult földön ment én meg a susnyásba.. mer így nem volt annyira unalmas, de még így is csak épphogy elõttem gurult... nem is járok fel...
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 14. - 21:22

Írta 2009. április 14. - 21:15

b@@@zmeg bekapcsolom a dobozt, = TV erre a fekadidicsávó, = Pákó a lantosamfora =nem jut eszembe a neve, a kukiját lóbálta vmelyik mûsorban, meg az sztkkeretesrepper = Seb(e)õk? locsolja az idióta ûrlényt(jaja Tünci)... pfúúúj.
Kala, ki is kapcsoltam;)
Zoli: köszi, õ lesz az.
Írta 2009. április 14. - 21:14

Már csak az sztkkeretesrepper a kérdés. Ebben a témában láma vagyok.
Írta 2009. április 14. - 21:05

Írta 2009. április 14. - 20:58

ezt lefordítanád ?b@@@zmeg bekapcsolom a dobozt, erre a fekadidicsávó, a lantosamfora, meg az sztkkeretesrepper locsolja az idióta ûrlényt... pfúúúj.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 14. - 20:53

jaja, kela üzije egy kicsit nem érthetõ.

doboz=tévé?
ûrlény=E.T.?
idióta= Tünci?
avagy:
mivva?:wtf:
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. április 14. - 20:50

De utána összeszedik? Bár nem hiszem...
Versenyen (is) tilos szemetelni. Szabályzatok szerint elvileg kizárás is járhat érte. Gyakorlatban sajnos nem alkalmazzák.
Voltam itató versenyeken, az élmezõny úgy frissít, h neked kell mellettünk futni a kért kajával, piával, aztán eldobja, te meg összeszeded. Evvan. Aki megáll, az már rendszerint kultúrember, és érzi, h nem azon az 1-2 másodpercen fog múlni, amíg kidobja a poharat. Lényeg, h amikor a versenynek vége, úgy kell otthagyni a helyet, h szemét ne maradjon semmi. Szóval igen, összeszedik. De az útvonalat nem szokás bejárni, így elõfordulhat, hogy ott találsz szemetet.
Írta 2009. április 14. - 20:46

Írta 2009. április 14. - 20:37

itt nem . reménylem nem is fog
soha többet ne engedjetek el bringázni kaja nélkül...kösz
amúgy meg ismételten üzenem annak a kecsege fajta szaktársnak aki elöszerettel szórja szét az erdõben -még mindig- a kék xiont fogkrémének a tubusát, hogy nöjön tõle gitár a gyomrában és a rák pengesse el neki rajta a sors szimfóniát...vagy ha odáig el tudta vinni tele akkor az üres doboz 3 grammját bírja már elcipelni hazáig
Hiába, vigyázni kell a grammokra, így tud fél másodperccel jobbat menni az állatja... Így talán utoléri a maraton mezõnyének legrosszabbját is, erre edzhet....
Kell is neki.
Charon: ma megéreztem.
De holnapot passzolom. Mehetek bringával? :rotfl:
Írta 2009. április 14. - 20:31

Tudnád, hogy versenyen mennyi ilyen van és mindig x-iont.
De utána összeszedik? Bár nem hiszem...
jelzem powebaros zacsit is szoktam összeszedni az erdõben
annak a kö....nek is hasonlókat amúgy
csak a fa..nak megy az ilyen az erdõbe ?
szemetelni a kõdzsungelben is lehet...
ott se. a saját lakásában, ahol csak õ szagolja, ott szemetelhet.
mások nem néznek le, hogy "dikkmá, hogy gyûjti a ganét"?
mert akkor õk is selejtek.
egyszer szedtem a szemetet, és ledobtak elém, talán egy cigis dobozt? ha már ott vagyok, akkor azt is szedjem má' fel. errõl is ennyit. mellesleg kuka mellett szedtem a szemetet...
egy foguk legyen, az is fájjon.
Írta 2009. április 14. - 20:27

melyik részét akarod ragasztani? milyen anyagúak?
spd cipõ két mûanyag talprésze elvált egymástól.néztem a cipõ papírját,de csak az van rajta,hogy mûanyag.
Írta 2009. április 14. - 20:26

annak a kö....nek is hasonlókat amúgy
csak a fa..nak megy az ilyen az erdõbe ?
szemetelni a kõdzsungelben is lehet...
Írta 2009. április 14. - 20:20

Írta 2009. április 14. - 20:19

Tudnád, hogy versenyen mennyi ilyen van és mindig x-iont.ja.
akkor is. minek szemetel. a tour de francon képzeli magát?
ha más bír vigyázni a tisztaságra...
na mindegy.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 14. - 20:15

Zoom. fogkrének csak én hívom -vagy sûritett spermának-
amúgy errõl van szó itt e :
ja.
akkor is. minek szemetel. a tour de francon képzeli magát?
ha más bír vigyázni a tisztaságra...
na mindegy.
mi egy szemétszedõ túrán, viszonylag kis területen 40! zsák szemetet (ezek között: egy zsák befõttes üveg/törmelék, egy zsák HASZNÁLT pelenka...). meg három tévét gyûjtöttünk be.
jó, minek panaszkodom, amikor nem kötelezõ elmenni szedni a ganét...de akkor is. sok idióta barom.
Írta 2009. április 14. - 20:13

tudom a negativ reklám is reklám...Mit fizetnek neked ezért a reklámért?

de spec ha véletlenül akarnának sem tudnának annyit fizetni hogy korpásodjon a hajam....
amúgy meg aki itt olvasgassa a forumot az általában már ismeri ezt a hulladékot is a többi mellett
Írta 2009. április 14. - 20:05

Mit fizetnek neked ezért a reklámért?Zoom. fogkrének csak én hívom -vagy sûritett spermának-
amúgy errõl van szó itt e :

A sebesség mindent megold.